5

Анонимен

преди 6 години

Ремонтът се разрешава и финансира не от директора, писачо на чалга текстове и негови пиари, а от съответния министър. Който дремал и спал, понеже много се вълнувал.Това уволнение е смешно и излага в значителна степен инициатора, решил на всяка цена да направи директор един чалгописец, който не бил приет на работа от сега уволнения.Елементарно рачистване на лични сметки по нашенски със смяна на столовете при смяна на управлението. Чест спектакъл у нас, но този е доста ниско качествен, за жалост.

4

Анонимен

преди 6 години

3 Ми да е ремонтирал къщага като е бил директор, а не да ходи да паркира вътре и да ни разправя, врели - некипели той като е имал що не я е ремонтирал .

3

1,

преди 6 години

Много ги е еня тия неграмотници за къщата на Яворов, която се руши и при последното предложение на отстранения вече от поста директор за ремонт, са заявили, че пари няма. Иначе им пречи автомобила. И понеже пречи, един чалгар ще го сложат за директор, че е "наш човек"!Добре, че е нета, та да се информираме наистина кой какъв е.

2

Анонимен

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО!ОТ ГРОБ!Че кой друг може да назначат илитератите за директор на литературен музей, освен писател на чалга текстове?Всичко тук е девалвирало. Прилича интелектуално, естетически и морално точно на управляващите. А нивото им е такова. И няма как да назначават други хора, т.к. не могат да ценят други, освен такива, които приличат на самите тях.https://music.store.bg/c/p-pc/id-6447/kompaktdiskove-ot-seriata-pesni-i-stihcheta-za-naj-malkite-.htmlСРАМ!

1

Анонимен

преди 6 години

Oт сите къщи в къщата на Яворов реши да паркираш и то с разрешение ? A как реши, че там може да се паркира дори с разрешение. Местата за паркиране са определени в закона бе другарю- министър. A ясно закoните не важат за тебе или просто не ги знаеш както и правилника на КАТ