52

Горан

преди 6 години

57, не ги разбираш ти нещата, очевидно е! Избил е тези 52 боилски рода, за да няма кой после да му отмъщава! Въпросът е бил много *** тогава, или той, или те! И, той естествено е избрал - те! Ако метежът на боилите е бил успял, те пък него нямаше да пожалят, нито рода му, нито приближените му! Общо взето, така са стоели нещата... А, дали е достоен за светец, е това вече съм съгласен, че определено не е! Фактически той налага християнството в България със силата на меча, и топора!

51

Анонимен

преди 6 години

Е, да. Сами си го калесахме. И Бойко сам си го вкарахме в политиката. Всичко в тази държава е нагласено, непочтено и народа никой не го бръсне за слива. И Костов и Стоянов и Михайлова бяха висока топка, имаха класа, но нямаха опит, не познавала мръснишките номера, а трябваше. Хората им повярваха, цялата власт беше в ръцете им. Позволиха посредствеността да ни превземе тотално. В такива случаи най умните са най виновни.

50

Анонимен

преди 6 години

Какво му е звездното на бай Симо Ментата? Дойде, излъга народа и си прибра имотите (или поне опита).

49

до #54 Горан

преди 6 години

За българските корени е спорно,но дори да не е,какво от това?Княз Борис Първи е избил цвета на нацията ни...не 52-*** човека,а 52 благороднически РОДА!За срам на църквата ни този човек даже е обявен за светец!Убивал с оправданието,че го прави за налагането на християнството.Същото оправдание е използвано и за първия голям геноцид в съвременната история на човечеството-когато испанските конкистадори са избили милиони южноамерикански индианци и са съсипали уникални култури.Но не и сънародници!

48

Горан

преди 6 години

До 55 Анонимен: Брей, много умен тоз Костов! Много умни хора, го подкрепили, пък той ги излъгал, иначе щял да създаде една много уредена държава! Ама, че измама! Много е умен и Костов, та и тези, дето го бяха подкрепили, и той ги излъга! Няма що! Натресли ни царя? Дръжки, никой не ни го натресе, сами си го приехме!

47

Анонимен

преди 6 години

С всичките си грешки и страхливост, ако не бяха ни натресли царя, Костов щеше да създаде една много добре подредена държава. Костов е най-големият виновник, който уби вярата на умните хора в него. Позволи на много ограничени хора да го смачкат.

46

Горан

преди 6 години

Тъжна история! Жив и здрав да е! Но нито е с български корени, нито нищо. Родственик е на кого ли не, но не и на България.

45

нормално е

преди 6 години

Нормално е *** и Андрешко да харесват нискоинтелигентни знаменосци на чалгата и простащината като Слави и Бойко и останалата чалгарска ***, която ни залива и да не харесват Царя и всеки по-интелигентен и културен човек.Все пак сме най-зле в цяла Европа и това е заради умствения капацитет на населението.Харесват си чалгичката, простащината и наглостта. Как да харесва един чалгар...да кажем класическата музика или джаза? Как да харесва Царя?

44

Анонимен

преди 6 години

Комунистическият *** Андрей Райчев беше много добре определил мадридския папардак! Беше заедно гост със Сашо Диков преди няколко години в предаването на Диана Найденова и по едно време вика...Бойко Борисов е "шумен"...обича всички да го снимат, за разлика от Царя, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КОЛКО Е ЧАСА! Муахаххаха...

43

Анонимен

преди 6 години

Нито ни е звезден,нито ни е цар!!!Само скверни името на цар Симеон Велики-син на княз Борис I от Крумовата династия.При управлението на Симеон Велики границите на България достигат до три морета Бяло, Адриатическо и Черно,а съвременници сравняват столицата му Преслав с Константинопол.А този на снимката е самозванец и не е нито българин,нито цар,а Мадридкия крадец.

42

реалист

преди 6 години

Единственият държавник, който сме имали след 44-та година!Единственият политик, от когото не ме е било срам!Първият и единствен политик, който донесе на страната ни международно уважение и признание, без него щяхме да видим ЕС и НАТО през крив макарон (то затова и пропагандата на троловете е толкова силна против него).Една молба-към всички, които лъжат с епитета комарджия-нека посочат поне едно доказателство, че Царя някога е стъпвал в казино (освен за благотворителни събития).Благодаря.

41

освен това

преди 6 години

Дори не е Сакс Кобург Гота, а е Сакс Кобург Кохари - унгарски полуеврейски клон на фамилията.Единственото което го интересуваше беше да прибере имотите на интенданството, които винаги са били държавни а не частни на баща муСъщия крадльо като дедо си фердинанд

40

Анонимен

преди 6 години

Звезден, та дрънка.

39

Башка Луд

преди 6 години

Издънки на сатрапи! Добре образовани и лустросани наследници на онези, които са виновни за смърта на милиони през първата световна война. Още си живеят добре, още имат пари ограбени от хората.С какво е заслужил уважението ни нашият комарджия? Кой му дава правото да притежава огромни площи от родината ни? ДЕдо му е дошъл с една карета багаж! Имотите са държавна собственост и с референдума от 45година България е република! По същата логика трябва да се върнат резиденциите ва Тошовите наследници!

38

Анонимен

преди 6 години

Лъжец!!! Не ти честитя нищо!

37

Анонимен

преди 6 години

Симо Горския!

36

Бай Паразит

преди 6 години

Всички монархи са кърлежи на обществото.

35

Анонимен

преди 6 години

През 2001 тази гад порази България право в сърцето. Тъкмо страната беше тръгнала напред и се появи мадридският плъшок и ЕМ на всичко.

34

Тинев

преди 6 години

Още един който нА ОПРАЙ?За 800 дни.??????П.П.АБСОЛЮТНО без никакъв коментар!

33

Анонимен

преди 6 години

Абе и последната семка ли е затрита от Шишмановите? Все нещо не е ли минало през вековете?