31

Edna

преди 6 години

Пародия на образование!

30

Анонимен

преди 6 години

Икономиката не е наука , а ционистка религия за грабеж и измама..Икономика учат *** с надеждата да станат началници и накрая стават магазинери,, И целия свят им е крив държавата народа , образованието всичко им е криво дека не станали началници.

29

Анонимен

преди 6 години

ХАРЕСВА ВИ НЕ ВИ ХАРЕСВА ЗАСТАВАМ ЗАД ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА!!АКО ЕДИН ПРЕПОДАВАТЕЛ ИСКА И МНОГО ДА СИ НАПИСАЛ ПАК ЩЕ ТИ ПИШЕ 2 ИЛИ 3!! ТОВА Е ТАКА НАЛИ!!!НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ КЕЗИМ КОЙТО ОЩЕ ОТ 18 ГОДИНИ СЕ БУТА ДА Е СЪВЕТНИК В ОБЩИНАТА ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГРАБ!!!ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е НАПРАВИЛ ЛОШО НА ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА АМА СЕГА ЩЕ МУ СЕ СТЪЖНИ В ТОЯ УНИВЕРСИТЕТ ;DДОРИ ДА ГО Е СКЪСАЛА ИМА И ВТОРО ЯВЯВАНЕ! НО НЕ ЗЛОБА И ГАДОРИЯ ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГРАБ И НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ!!

28

Анонимен

преди 6 години

"Никой от студентите не се е оплакал"... Какво означава това? Означава, че всеки един от тях смята, че получената фалшива оценка му е изгодна, т.е. надвишава знанията му. Та за какво да се оплакват студентите, като им пишете завишени оценки? После бизнесът ще си скубе косите с тях, не вие.

27

Анонимен

преди 6 години

...... и какво нагла тлъста лелка даваха по НТв тази сутринЕбати УНСС-то, ясно защо икономиката ни е на такова ниво.Ами те си получавали оценките срещу празни листове,а дипломите срещу празни глави.И после тези глави съветват пък ТИКВАТА от Банкя.Оле ле ле ле .......ужасен ужасон х хи хи хи

26

Мирослав

преди 6 години

Не мига да разбера какви са тези хора които подкрепят с две ръце преподавателката и "добрата" й практика? Вие нормални ли сте? За какво уронване на престиж говорим? Ясно е, че престижа отдавна го няма!!! Никой не подал оплакване. Ми как ще подаде като е доволен на 3 или 4 по нещо по което не е пипнал? Изпитвам погнуса като чета вече трети ден новини свързани с тая тема! Срам!!!!

25

i'm

преди 6 години

Мдаа, когато нямаш текущ контрол е по-добре да си треаш и да намериш по-тактично решение, защото на практика топката е в твоя двор. Ако текущия контрол му беше наред, то няма проблем да претендира за каквото и да било и пред когото и да било. Но при това положение е глупаво един студент да надига глас. Не е в интерес на студента просто. Ясно е, че го е доядяло, заради това, че другите са пуснати с бели листа, а него са го отрязали и за това е надигнал глас, но не е преценил обстоятелствата.

24

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко от коментиращите са учили в УНСС, но както обикновено всички са много подготвени. Завършил съм преди 10 години. И тогава имаше някои предмети, при които изпитите протичаха странно, но по основните дисциплини поне аз не съм имал забележки. Не съм бил от най-старателните, но и пари за изпити не съм давал. И абсурдни студенти като този Кезим-Мезим винаги ще има.

23

Американ

преди 6 години

Уйчените, както си му е реда в Бг, търсят изкупителна жертва за собствената си глупост и некадърност, дрънкат врели-некипели за някакъв си авторитет, дето уж го имали, и винаги пискат за "достойни заплати"... А то авторитета им лош, а заплатите - според достойнството им..'Бах ги и некадърниците в УНСС-то. Па и не само там..

22

Анонимен

преди 6 години

Една даскалка във Варна пък може да каже за всеки ученик кой е баща му или какви връзки имат родителите му още преди да е видяла ученика. Потресен съм. Цялата пасмина са такива нагаждачи, че не се учудвам че повечето завършващи са зле като за световно. Морала е хубаво нещо. Но когато липсва в училище, няма начин да го получиш само в дома си. Както ако го няма у дома, няма начин да го получиш само в училище.

21

до БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 6 години

Не си прав. Навремето единдетп беше разжалван от декан на заместник декан задето продаваше дипломи на депесари ме къса, защото съм преписвал. Изпита ми беше за 6, а той не накара 2 пъти да вися пред кабинета му за да се срещна с него. Искаше ми подкуп. Понеже бях на 30(с опит по предмета на изпита) си мислеше, че искам да ставам политик и затова ми трябва дипломата. А за късмет точно предната вечер бях решавал същите задачи, които се паднаха... Никой нямаше 6 на този изпит, как да препиша?

20

Анонимен

преди 6 години

Жените винаги са по - добри в меките умения - меки отношения, мека логика, мек морал, гъвкава математика, разтеглива оценъчна система и т.н. Не мога да разбера само защо е напуснала. Нима морала и допуска да направи нещо, за което ако се разчуе да не може да остане, но ако не се разчуе да е напълно допустимо? Нещо и куца усета за справедливост на тая лелка. На повечето "лелки" май... И на някой чичковци с лелински морал...

19

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 6 години

Истината сигурно е някъде по средата.Студентите в голямата си част се интересуват само от оценки.И когато им предложиш да им пишеш тройка,защо да скачат и да се бунтуват?Нали са си взели изпита?Отдавна във всички университети преподаването е на много ниско ниво,защото и студентите не изискват от преподавателите.Какво стана със СУ, където студент изнесе информация за огромните пари, получени от някои служители? Пошумяха малко в медиите и както винаги нещата оттичат до следващият скандал.

18

Анонимен

преди 6 години

В РъБъ има над 50 ВУЗ-а, като общия сбор на свободните места в тях е повече от завършващите средно образование. В повечето от тях са измислили екстравагантни и напълно безсмислени специалности, просто , за да оправдаят съществуването си ..Ясно е за какво "обучение" става дума нали? Всичко е само, за да се завъртят едни пари и това далеч не е само в УНСС

17

anonimen

преди 6 години

тя държавата е ненормална отдавна щом добри приятели в кавички минаха отсрещната страна да са живи и здрави селски бегове нека си мислят че са най добри и ползват най доброто и аз съм от село *** напоследък се изумих

16

Анонимен

преди 6 години

Ама естествено, че няма да го анулират! Та някой очаква ли нормално развитие в ненормална клоака?!Тъкмо ми отпада това т.нар. учебно заведение от списъка за учене на децата окончателно.

15

Анонимен

преди 6 години

Тука няма основание да те тикнат зад решетките, пък камо ли за някакъв изпит в някакъв университет. Сега да съдят и студентът, защото се опитва да подбие системата. Пълна пародия.

14

Анонимен

преди 6 години

няма основание....и да съществува, после защо има калинки, защо има калпави работници ,служители

13

унсс?

преди 6 години

Закривай!

12

Оха

преди 6 години

Вчера харесах страницата на УНСС в популярна социална мрежа а днес ми пратиха диплома :)))