93

Анонимен

преди 7 години

полицаи учители лекари бизнесменипрестъпни босове - ба рони на квартали и шефове на нарко лаборатории , нелегален алкохол фалшификаториТОВА СА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ !

92

The big щепсел

преди 7 години

Ненаситна пасмина, научена да живее без да плаща нищо. Милиционерщината е в основата на всички голими престъпления.(Виж за справка медиите)... въоръжени обири, наркотици, отвличания, убийства от ревност, изнудване, газите деца пияни и пазите унищожителите на България..Жалки ***... за парички ревете А !?

91

extremist

преди 7 години

Полицаи за протест се стягат, искат пари... 15% отгоре - В БЪЛГАРИЯ "ПОЛИЦАЯ" Е ПОЗОР ЗА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ И ОБИДА ЗА ПАГОНА! НЕ СИ СПОМНЯМ НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ КОГАТО СЪМ ИМАЛ НУЖДА ПОЛИЦИЯТА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И ТОВА ДА Е СТАНАЛО! ПРЕДЛАГАМ ДА ИМ СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ И ДА СЕ СЪКРАТЯТ 50% ОТ ТЯХ

90

lele

преди 7 години

Огромна престъпност и корупция в България. Образователната система е срината. И всяка година, че и по няколко пъти, все полицаи и учители протестират за заплати. Това е уникална наглост.

89

КЪМ ПОЛЮЦИЯТА

преди 7 години

Ало .полЮцията (зная че е полиция но се сещате защо ТАКА им викам ,ако незнаете чичко гугъл ше ви светне по необразованите) нали си имате ваш човек на най високото ниво ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ,ПОИСКАЙТЕ ОТ НЕГО Ама той няма да ви даде,нали? Не е съгласувал с шефовете в ЕС Когато гласувахте за бат Цецо и бат Бойко не ревахте ? Сега ревем и се вайкаме ...Когато спрете да биете хората протестиращи срещу изедниците в НС които вие ги защивате ,може и да се съгласят хората с вашите проблеми .

88

Анонимен

преди 7 години

Не мога да преценя дали тия или контролорите са ми по-противни.

87

Анонимен

преди 7 години

Цв Цв и Боце ще вдигнат я винетка я плосък данък за да угодят на ушеф

86

Анонимен

преди 7 години

Т.е. да разбирам, че те открито си признават, че крадат, но тъй като пиенето на кафе по цял ден е толкова напрягащо, че вече ги мързи дори и да крадат, искат направо да почне да им се изплаща това, което в момента се налагат да крадват.

85

Анонимен

преди 7 години

От новината да се разбира ли, че ще се назначават още 3000 човека само в "Сигурност"??? Да направиме всеки полицай направо...

84

Анонимен

преди 7 години

Тея па никаква работа не вършат, взимат постоянно рушвети, как се не наядохте бе, и за още ревете!

83

Анонимен

преди 7 години

Къде ще ходя на протест, за да знам откъде да си закупя нужните яйца и домати за замерване?

82

българина

преди 7 години

Прави са, ако заплатите им са с 50процента повече корупцията ще падне и ще станат по ефективни

81

Хайде по-сериозно

преди 7 години

Ако трябва да говорим сериозно, мисля че трябва да им се даде право да упражняват втора работа. В Щатите го има това, а там ченгетата са много по-натоварени. Говорим за обикновения патрул, който има най-ниска заплата. Като цяло драстично трябва да им се намали броя. Те работят неефективно за бройката си...още са милиционерите от соца..мисленето им също, само са по-корумпирани.

80

ОВЧИ НАРОД

преди 7 години

няма такава загубена държава един *** полицай да взима повече от един лекар или учител

79

15% off

преди 7 години

Дали следващата акция на ДАНС няма да е в МВР ? И там има такива, които папкат като митничари!

78

Анонимен

преди 7 години

Че без брутните заплати кой ще седи там бе... Накрая 30 хилки да дойдат на 52-3год си е благинка

77

Жалка история

преди 7 години

Тоя Тенев като го слуша нормален човек, да се чуди да се смее или да плаче...

76

Николай

преди 7 години

Доста "хейт" коментари се събраха срещу полицаите, а както писа 80 "Гражданин" те са част от нас - от Народа. Аз съм за вдигане на заплатите им, но при отпадане на 20-те заплати накрая. Тази "привилегия" е ретроградна и на практика ги държи послушни под страх от "дисциплинарно" през целия им стаж в полицията. Иначе без нормални доходи няма как да очакваме качествена полиция. В МВР рибата е вмирисана откъм главата и плаката от снимката казва много!

75

qmbol

преди 7 години

Това вече е нахалство да си малчът там да не ги намалят на тва лежане и толкова им е много

74

Анонимен

преди 7 години

Само за пари реват, а се крие колко взима един полицай ЧИСТО... Почти всеки има познат/приятел/роднина полицай и ,нае горе-долу реалността там. Новопостъпил в охранителна да пази метрото (лятото на хладно, зимата на топло се разхожда и дреме общо взето) с 0д.0м.0г. трудов стаж взима ЧИСТА(+ всякакви надбавки) в края на месеца 1050лв. С увеличението значи се искат около 1200лв. за това, че пиеш кафета и се бъзикаш с тия дето продават билетчета за метрото.