23

Анонимен

преди 6 години

Много хора започнаха да мислят със собствените си глави и осъзнаха, че учиндолецът работи в полза единствено на ГЕРБ.сценаристите на шоуто ги знаем кои са, но все още не е ясно КОИ СА СЦЕНАРИСТИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА.

22

Край

преди 6 години

Промяната става с промяна на избирателната система - ако си харесвате държавата, обичате "кебапчета" от пилешки клюнове, свински кожички, Е234 Е889, Е231, Е... и "бира" от трилитрова найлонова бутилка - тогава промяна не ви е нужна - вие сте фен на пропорционалната система и нейния пророк проф.Мишо Константинов. Пожелавам ви да продължавате "прехода" и да го завещаете на децата си.

21

Анонимен

преди 6 години

АМА ТОЗИ Е ПСИХОПАТ, КАКВАТО И ДА Е ТЕМАТА, ВСЕ ЗА Русия пише.

20

Край

преди 6 години

Не давайте за пример кметицата на младост. И златна да е жената като е избрана напук на герб и не целува пръстена на фандъкова - няма никакъв шанс- пари за нищо няма да и дадат. Вижте удачния избор на Радев. Баш Райчев да ми проучва мажоритарните избори дето от партиите цел живот е папкал па и вие да му вервате....

19

Анонимен

преди 6 години

Хайде да направим референдум, Странджата, Shoop, Василев, и Професор да не излизат повече от психиатрията до пълното им лечение.

18

Анонимен

преди 6 години

русия не пише на кирилица а на фиромица според путин

17

име

преди 6 години

кметицата на младост -мажоритарна.първо силно подкрепена ,после отречена.... това е показател за това ,че този избор сам по себе си не е решение.

16

Анонимен

преди 6 години

радев колко пари дадоха руснаците за да купят изборите в България?

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРАДЕВ НЕ Е ЗАСЛУГА НА БСП И ДПС А НА РУСКАТА МАФИЯ

14

Анонимен

преди 6 години

Положението е трагично. Кои са БСП и ДПС да решават дефакто? Най-кадърните партии доказал се с блестящу управленчески периоди?!?! И въобще да не си приписват победата на Радев, защото това беше мажоритарен вот. Хората решиха.! БСП могат един хубав бой да изядат, заедно с Патриотите , и най-вече с ДПС. Заслужават го и не знам защо ги бавите още. Чудя ви се на мазохизма български!?!?

13

Анонимен

преди 6 години

Бях против, не ходих, но сега смятам, че трябва да се въведе, за да ни дойде акъла в главите. И най добре както го иска Марешки - Избираш от всички, а не само посочените.

12

Анонимен

преди 6 години

Деси Атанасова /Тежката артилерия/ сутринта по ТВ - ,,Въвеждането на мажоритарен вот ще накара партиите да издигат най добрите кандидатури...!''. От такова самопризнание е ясно, че сега не се издигат най добрите кандидати и в НС попадат такива като авторката на цитата.

11

Анонимен

преди 6 години

Само това, че тези не приемат законно изчисления резултат от законно проведения референдум говори достатъчно, закривай.

10

Анонимен

преди 6 години

Хората вече правят референдуми за независимост от Европейския съюз, а ние все още се занимаваме с някакви 240 крадци. Хайде да ги изметем всичките!

9

Анонимен

преди 6 години

РУСКИТЕ МЪРСОЛЯЦИ НАПУСТО ДРАЩЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ

8

Анонимен

преди 6 години

Аз искам задължителното гласуване да отпадне *** ко и го интересува каква демокрация е да задължаваш както с много неща някои задължават с какво ли не избор на демокрацията е всеки да избир а свободно а не в малкия град като ловеч по групи докога стига с оня строи чао

7

до 6

преди 6 години

Абе търбух, я с и припомни цачева как влезе в парламента. Ами цецо не можа да влезе в Търново, затова се класира в Благоевград. Защотп беше на две места. Което е недопустимо.

6

До 6

преди 6 години

"На последните избори се видя, че дори видни гербристи не влзоха в парламента, заради преференциалния вот. Който си е един вид мажоритатен вот. И ако не изритаха от първите места в листите, щастливеца, нямаше да станат депутати половината Политбюро на герб. Факт."------------------------------------------------------Ти май доста обичаш да лъжеш, а? Просто си вървиш и си лъжеш, това си ти е стила. Факт.ГЕРБ приейа изборите каквито са! За разлика от много други партии.

5

Анонимен

преди 6 години

На последните избори се видя, че дори видни гербристи не влзоха в парламента, заради преференциалния вот. Който си е един вид мажоритатен вот. И ако не изритаха от първите места в листите, щастливеца, нямаше да станат депутати половината Политбюро на герб. Факт!

4

Анонимен

преди 6 години

РУСКИ ВЪШКИ МАРШ В РУСИЯТА