101

Анонимен

преди 6 години

Когато и да го утрепаш все е късно.

100

Алекс

преди 6 години

Хахаха, защо така е мразен Сорос в държавите управлявани от силоваци и мафиоти? Там всеки който се опитва да просвещава или да подпомага слабите е враг Но1. Бетер комунистическите лозуни за Рейгън и Тутраканска селищна система. :)

99

Анонимен

преди 6 години

Отворено общество и неговата метастаза в България БХК

98

Анонимен

преди 6 години

Сорос и неговите хора - на въжето!

97

ДОН ДУКОВ 1

преди 6 години

Проблемът с Борисов е,че не харесвам мизерията,до която доведе народа.Това ни засяга,пряко.Бг е държава без икономика.Има само храненици шкембелии и обслужващ персонал.

96

Анонимен

преди 6 години

Защо господарите ползват такива като Сорос, и защо точно по този начин?Просто - господарите са мизерници, и гледат да минат тънко. С минимални разходи да постигнат, каквото искат и грабежа да си върви. Добре, ама вече системата взе да боксува и май ще трябва да се бръкнат по-дълбоко. Надеждата ми е, че няма как силово да накарат нещата да си останат удобни за тях, просто сметката /финансовата/ не излиза.

95

Мей Ли

преди 6 години

Ех, ***, ей, няма да мирясаш! То бива да си идеологически закален, ама пък толкова? Ах, тези диктатори, що изгониха Сорос от всякъде? Е, Сорос е лицето, зад него стои ЮСИА и такива, като "Америка за България", а разбира се и всички техни "храненици"! Ама нещо играта се обърка! Нещастния той, крадец от най-голяма класа, той милия се бори за световна демокрация! Малиии, ама той горкия жив да го оплачеш! Давай, давай, той Гьобелс добре го е казал! Една лъжа, като я повториш сто пъти, става истина!

94

попа

преди 6 години

Всикчи нормалномислещи хора се страхуват от Сорос,останалите - не

93

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 130 А твоя проблем с Борисов какъв е ? Руснаците си обичат Путин , ние си обичаме Борисов , турците си обичат Ердоган.Нали така.Я да не гледаме в чужда паница.Руснаците като си харесват мизерията , нас какво ни засяга?

92

Сорос ли?

преди 6 години

Зад Сорос стой една влиятелна група от банковия/военен елит ,които всъщност му помогнаха да стане толкова богат. Те се питват да завладеят и котролират света-чрез смяна на правителствата, подстрекаване и разръчкване на размирици и цветни революции. Сорос е лицето,неговите фондации на пръв поглед са съвсем благовидни, но нали се сещате,че никой еврейн няма да хрвърли парите си на вятъра ,само за благотворителност. Тези фондации купуват вестници (разбирайте-спонсорират) исайтове като този

91

До 147

преди 6 години

Точно Костов, беше упоменат в над 40 приватизационни зделки (съмнителни и корупционни схеми)от ЦРУ....

90

veteran

преди 6 години

СОРОС и неговите организации по цял свят финансират всички дивотии санали по света с цел да разрушат националните държави и да ги подчинят на неговия идеал за нов обществен ред. Грузия, Украйна, Македония , Косово и т.н Всички телевизии у нас, наричани национални, не се свенят да получават пари от него. Всички вестници, всички организации, които работят срещу България и българите получават пари от него и неговите организации. Трябва да бъде спрян и Орбан, който най-добре го познава е прав.

89

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 161 Алооо, не Костов а Виденов ограби народа.Костов извади държавата от фалита и я тласна напред с ръст на БВП от 6.5 %.Баща ти те е излъгал жестоко.

88

Така е

преди 6 години

Изкараха дъртия Сорос по велик от Путин.Възмутително.

87

ФХ

преди 6 години

Когато не можеш да прозреш собствената си посредственост, е много лесно да набедиш някой друг за виновен.

86

Анонимен

преди 6 години

абе за всичко е виновен Сорос.

85

Чикън

преди 6 години

Народе, спри да се делиш. Стига с тия червени и сини, изток и запад, север и юг.За нация, която е успяла, защото е била разделена да сте чували?Намерете общото, това което ви свързва. Тогава ще бъдем силни!

84

Я

преди 6 години

А - Не, е ли вярно!Рано или късно истина ще излезе (шило в торба не седи)такива лъжи демократи бол!

83

поздрави

преди 6 години

Джорджи Сорос поздравява дружката си Боко Борисов с песента "Аз съм кукла на конци"!

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 172предишният коментар да се чете 1000 години, не 100