12

до Панелко

преди 6 години

Проблемът не е само със санираните стари блокове ами с топлоизолациите въобще. Има някаква добавка, която се слага за да не се възпламеняват лесно. Дали са я използвали в Лондон- съмнително. Блокът не е "луксозен". Доколко у нас топлоизолациите са с тази добавка- също съмнително. Проблемът е много сериозен. Огънят в Лондон е тръгнал от нисък етаж и се е разпространил бързо нагоре по фасадата

11

Анонимен

преди 6 години

Те и украинците смятаха Русия за братски народ...

10

Панелко

преди 6 години

За жалост всички санирани стари блокове имат тази опасност от пожар.Изолациите които се използват са високозапалими и вярвам, че не е изключено да се случи същото и в нашите земи.

9

Анонимен

преди 6 години

С вода и с огън шега не бива. Природни стихии извън нашите възможности. Представете си само като се опратие на горещия котлон какъв мехур излиза. Изгарянето е най-болезнената травма. Дано не са се мъчили много жертвите, покой на душите им!

8

Анонимен

преди 6 години

"Русия е братски народ, сравнение с Турция."И едните и другите са ни братски.

7

хммм

преди 6 години

тая ще е била някаква от мигрантите които пристигнаха, те имат свойството да бягат като полудели мaймуни и половината от децата си да ги изоставят по пътя с цел да стигнат целта, малко ли снимки имаше на изподавени деца в средиземноморието, непогребани, само животно може да направи нещо такова.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Европаразитите са готови на всякакви гадости за да запазят господството си над Острова."Островът също не харесва Русия, уважаеми Г-н Хейтърчо!

5

До 14

преди 6 години

Изгорените в Одеса руски сепаратисти всъщност бяха едни окупатори, които си получиха заслуженото! Ако в България влезе руснак и иска да заграбва суверенни територии би му се случило същото!

4

Анонимен

преди 6 години

Това е внезапно разтоварване на социалната система.

3

Анонимен

преди 6 години

Без да съм русофил или русофоб, ще го кажа по друг начин... Трагедия е когато са загинали данъкоплатци, работещи и създаващи за благото на човечеството. Всичко останало е статистика и облекчение на системата за социално подпомагане.

2

Анонимен

преди 6 години

Огъня и водата са страшна сила. Човечеството все още не е измислило, как да ги спира. Водоноски с маркучи и 27 етажа чудовище е сериозно неравенство. Предварително са изгубили войната.Дано жертвите са възможно най малко.

1

Анонимен

преди 6 години

Да слагам ли знамето у фейса ? Чакам инструкции.