15

Анонимен

преди 6 години

Така му е изнесло тия медиин герои место да кара защо нее в колата а само брифинг дава

14

Анонимен

преди 6 години

Понеже тарикатчето медиинс звезда ионко каза една глупост за секретарите на автоцентровете държа да знае че не всички са некомпетентни господин иванов ние сме хора които ставаме с това 41година толкова ли некомпетентни ни смятате да не знаем какво има вкъщи ли аде идете се прегледаите и повече с глупостите не ни занимаваите щото ни писна да спите

13

Анонимен

преди 6 години

Страшни детективи. Очукани от живота изтрещели истерични парцалеси, мислещи си че вършят нещо. Все реват че не им стига времето да си преподават уроците и материала,но виж да се занимават с туй което не им е работа имат време и нямат равни.

12

до 14

преди 6 години

Така е Сopoc илюменатите и извънземните са виновни, че днеска всеки може да вземе висше. Ама всички искат да са ИТ и лекари никой не ще да е машинен инженер, че там трябва акъл. И после програмистите и лекарите стават келнери дали не е замесен и папата червените каскети дето фалираха държавата 5-6 пъти нямат нищо общо. Лоша е Европа заплатите на един келнер са 3- 5 000 евро, а Путин и комунизма са хубави и 400 лв са добре да отледаш 3-4 деца.

11

даскал Пандо

преди 6 години

Всичко,което става в образованието през последните 28 години ,има за цел да профанизира децата ни и те да бъдат миячи на чинии и WC в Обединена Европа...

10

Кривондел

преди 6 години

Първо правите хората зорлем нарушители с безумни изисквания от феодално време, после правите учителите детективи... И всичко горно - за да крепите некачествените училища, вместо да видите защо са такива. Как може адресът да е критерий какво онразование ще имат децата ми?!Безобразие.

9

Анонимен

преди 6 години

От кога учителите са се превърна ли в детективи??? ОСТАВКА НА КМЕТИЦАТА и МИНИСТЪРА.

8

Д. Димитров

преди 6 години

На къде отива тази държава??? От къде на къде, някой си бюрократ ще определя съдбата на детето ми и това в кое училище то ще учи??? Създават спънки на родителите, пречат, пращат детето ти да учи в училище с доказан обратен ефект.... ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДА ИМ ПИСНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА ХОРАТА И ДА НЕ СИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ... ИЛИ КАКВО, КОЙТО ИМА ПО 4000 ЕВРО НА ГОДИНА, МОЖЕ ДА ОБРАЗОВА ДЕТЕТО СИ В ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ А КОЙТО НЯМА ДА ДУХА СУПАТА... ДО КОГА???

7

3d

преди 6 години

Интересно как в Търговския регистър се проверява наличието или отсъствието на офис... В ТР е вписан адресът на управление. Дружеството може да има още 100 офиса...

6

БОКОТИКВОКО

преди 6 години

СОФИЯ СЕ НАПЪЛНИ СЪС СЕЛЯНИ,ДО ВЧЕРА ПАСЛИ ОВЦЕТЕ ПО БАИРИТЕ,ЗАТОВА СЕГА НЯМА МЯСТО ПО УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

5

Анонимен

преди 6 години

Това не е държава, а игра на "Стражари и апаши".

4

Анонимен

преди 6 години

И какво намериха като търсят, май даскалите скатават от работа и седят в кръчмата на чаша бира вместо да работят. Трябва да им намалят заплатите на тия лентяи.

3

Анонимен

преди 6 години

Елитни училища в България няма! Особено пък често споменаваните 02, 20, 51...

2

Анонимен

преди 6 години

Записването в детските градини е като кандидатстване за работа в ДАНС, в първи клас същото, а да станеш лекар или инженер просто ти трябва ЕГН и пари за такса.

1

Анонимен

преди 6 години

Български тарикатлъци !