381

test

преди 6 години

test

380

от Лондон

преди 6 години

До do ot LondonНикой не се хвали, давам контекст, мистър 'кво'. Ако и ти работеше в банка нямаше да се комплексираш толкова от написаното от мен. И за сведение, когато трейдърите които играят с милиони чакат на телефона, копирането на 2 мегабайта не трябва да отнема 45 минути, независимо кой какво е подписал.

379

Въстанник

преди 6 години

Ще ми дойде не'къв камилар, и ще ми се държи като бей?! Божееее! Тоя защо е оживял повече от един ден в България??? Четете повече за Бенковски, и колко *** е изклал. И запомнете ЗАЩО го е направил!!!

378

Анонимен

преди 6 години

Абе боклучаци от дриса, мийте си ги тези пу*т*ки бе и махнете тази тъпотия от сайта!

377

мързел бързал

преди 6 години

Този арабин е хомо чурка като много други не само араби, но не може да се примри с факта,много внимание му обръщате.Не са точно така нещата по принцип

376

Аха

преди 6 години

А бе тоя си е наел само от ония другите Българи те са със същото описание мързеливи и миризливи

375

Аз

преди 6 години

Хич не е далече от истината. Особено щом става дума за програмисти - миризливи и мързеливи с големи претенции е много точно описание.

374

extremist

преди 6 години

АРАБИН НА РАБОТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАЗНАЧАВА - ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ

373

extremist

преди 6 години

ПО-СМА*РДЛИВО ОТ АРАБИН НЯМА

372

.

преди 6 години

Потрошва му се мазната камиларска муцуна и съпроводен от свинска глава с кални копита и слабини се пързаля по пода на джамията на аллаха и неговия проррок педофила мухаметтт , там при оатаналите животни арабски, потурчени и прочие

371

Анонимен

преди 6 години

Трябвало е всички да напуснат едновременно. иИ да напишат мнение в сайтовете за оценка на работодатели.За съжаление не сме единни като рамите и затова ни тъпчат някакви престъпници и полуграмотници.

370

анонимен

преди 6 години

До Тайнапотвърждавам, че е така.

369

Safwan Hak

преди 6 години

Safwan Hak следи служителите си с камерите на лаптопите и като записва всичките им действия. Прави се уж че не знае български. единственото което може професионално е да открадне.

368

Ас

преди 6 години

Не е Ливанец, а е Сириец, поне според търговският регистър. Откраднал е 20 милиона от предният си работодател в Канада и е решил да прави собствен бизнес в БГ. Няма повече познания от средно статистична машинописка. Държи се арогантно и нагло и неизвестно от къде е с голямото самочувствие. Не стъпвайте в неговата фирма да ви е мирна главата!

367

Добре че имат петрол

преди 6 години

Щяха да са още по вмирисаните си камили.

366

Анонимен

преди 6 години

До #418:Абе,НПО-продажник!Така ли ти поръчват господарите да плещищ,за сребърници,кито ти подхвърлят?Какво търсиш ти тогава при "миризливите и мързеливи" българи,а не си в тъпата си "работлива" и напарфюмирана,пълна с ухаещи *** хЪмерика?Или тук господарите ти от НПО-та ти плащат повече,за да плюеш срещу народа си.А самият "народ",защо стои и не реагира на такива араби - един шут и да върви на майната си.

365

Анонимен

преди 6 години

Българите са мишки! Как пък не се намери един, да го маркира и да си тръгне?! Който се държи, като червей, го тъпчат! Страхливците никой не ги уважава!

364

Me

преди 6 години

As an american who lived among you and now living in the U.K. do you not realize that your comments below are more racist that what former employees said about him. Talk about poor reporting, where is his side of the story?

363

It

преди 6 години

Да,Миришат. Факт!*** са, факт!Истината боли!

362

bolbov

преди 6 години

Това е вярно за миризмата но при соца не знам защо не идваха такива гости да се гаврят с нас.Може би защото в Сливен и Ямбол се намираше въоръжена до зъби Трета армия а ракети Скъд бяха с нос към Турция.Зад нас стоеше Червената армия и Великия СССР и никой чужденец не усещаш е миризми и не питаше българки в главите.Краят дойде скоро ще ми пишем и на умряло.Сбогом добри чък миризлив народе аз те обичам всякакъв защото си мой.