49

Шопо

преди 6 години

До *** да смятаТака са му зарачале от ГЕРП !

48

Елка да смята

преди 6 години

*** с тези цензурирани си останеш на албанското фейсбук ниво от преди революцията , гледай да не се затриеш с тези цензурирани .........

47

А де

преди 6 години

Хаха,Е.ати платената статия от Боко Тиквата. Миналата седмица бях на почивка там. Много са си добре, сравнително нови коли, средна класа, карат. Пътищата им са 100 пъти по-добре от нашите. Да не говорим за тунелите, че 800 метра тунел не може да се направи 2 години тук. Айде бегайте.

46

:)

преди 6 години

Скоро слушах някакъв грък по тяхна телевизия, който казваше:- Както е тръгнало до 2-3 години ще сме бедни като българите. Това няма как да стане. Ще има революция. Правете си изводите за собственото си жалко положение. Оставете гърците да се оправят сами. Какво ви пука за тях????

45

Анонимен

преди 6 години

Ами как няма да реват гърците, като преди бяха свикнали през 2-3 вечери да ходят по таверни и да им отрупват сервитьорите масите с ядене и пиене. А сега на седмицата един път. Много им е тежко да знаете.

44

Истината

преди 6 години

Нормалното развитие на нещата беше фалит на Гърция и излизане от Еврозоната!То като се каже фалит,не значи,че държавата ще изчезне,а е по-скоро ново начало!Сегашната агония е изключително политическо решение!Впрочем агонизираща Гърция е с много по-добри перспективи от "процъфтяваща" България....

43

Анонимен

преди 6 години

Че никой в тая статия НЕ СРАВНЯВА гърците с нас ? Те се сравняват със себе си преди 5-6 години. И определено отиват на долу.

42

от Гърция

преди 6 години

Елате и ги вижте колко изнемогват гърците и после пишете глупости.Вярно е че им намалиха доходите но в сравнение с нас са си ехееееее - ок,ние сме на светлинни години по зле от тях.Истината е че са свикнали на повече и затова сега реват .

41

Чичо Пич

преди 6 години

Ех Динко,мечти, мечти.....и като се събуди в наше село.

40

...

преди 6 години

гърците не ги мислете.. те винаги са били и ще бъдат мноого по- добре от нас.. и ще се оправят.. гледайте си родината какво е положението.. чета по-надолу, че българина не бил работел.. не работи се и то доста.. въпроса е че години наред тука само и единствено се краде.. ние плащаме най- високи вноски за всичко, караме на цени на бензин/ дизел като в германия и тн. смятайте ако не гледаме в паницата на другия/ прецакай другарчето и не се краде ( източва държавата постоянно)

39

Динко

преди 6 години

Имам малка виличка в Гърция, дето ми излезе към 40 000 евро , в района има над 40 имота на други българи, предимно от София и Пловдив, като средната цена на имот е над 100 000 евро , защо ли всички тези хора сме си купили вили в Гърция ? Сигурно щото не ни е страх , не ни е страх да ни откраднат имота, да ни ограбят, да ни разбият колите или да ни нарежат гумите...

38

петко

преди 6 години

единствените *** дето видях по Халкидики беха с етикети на български ...що ли да е.. а маа...му ?

37

Анонимен

преди 6 години

Живот си живеят гърците, не ги мислете. Оплакват се защото парите дето взимат не им стигат да пият и ядат навън и се налага да си готвят или да си бръкнат в спестяванията. Въпреки това са усмихнати по улиците, поздравяват се и изглеждат в пъти по-щастливи от нас. Всичко е наред с тях, докато въпроса не опре до пари... тогава стават като диви животни, ще те изядат.

36

Cinik

преди 6 години

ПРЕДЛАГАМ НА АВТОРА ПРЕДИ ДА ПИШЕ ПОДОБНИ СТАТИЙКИ ДА ИДЕ ДА СЕ ПОРАЗХОДИ ДО ГЪРЦИЯ. ПОСЛЕ ДА СИ ОТВАРЯ ХЛЕБАЛОТО... ЩОТО ДАЖЕ АКО ГЪРЦИТЕ БЯГАТ НАЗАД, А НИЕ НАПРЕД ПАК СРЕЩАТА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ В МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ НА АВТОРА.СТАНДАРТЪТ НА "БЕДНИТЕ" И "ФАЛИРАЛИ" ГЪРЦИ Е ТОЧНО 2 /ДВА/ ПЪТИ - 200% ПО-ДОБЪР ОТ БЪЛГАРСКИЯ, ТАКА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ... ИЛИ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ТРЕВА ПАСАТ И НЕ МОГАТ ДА СМЕТНАТ 500 ЕВРО ПЕНСИЯ КОЛКО ЛЕВЧЕТА СА ? АЙ СИКТИР...

35

do бинго

преди 6 години

Те французите щото един стандарт вадят. Добре е единствено в Париж, Лион и Елзас, заради границата с Германия. Останалата част - прованса си е чак беднотия не, но много далеч от средното за Европа.Англичаните и тях ще ги видим след някоя и друга година, макар че ми е все тая - те винаги са ни мразели.

34

мъка

преди 6 години

живи да ги ожалиш. Не са като нас - ББ каза - ръст 5%, магистрали, метро, няма работници вече, клъстъри, чудо! китай на Блаканите!

33

бинго

преди 6 години

някой долу загатна - гърците лукави са с франция и англия, а ниие балъците - с русия и германия. тва обяснява разликата в стандартаа...

32

Не вярвам

преди 6 години

Все още Бьлгарина вьри да работи в гьрция за за 700 800 евро заплата!

31

Анонимен

преди 6 години

А ние само можем да гоним все още техният нисък стандарт, защото сме с няколко десетки години назад...

30

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм, че нещата не са чак толкова зле.Както и в Българя в големите градове нещата не са зле. Но ние сме си такива - оплакваме се за всеки случай, против уроки, даже да ни е добре.