21

Анонимен

преди 7 години

Ако всички започнат да си мерят издънките,от Борисов по-голем няма да има!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Айде стига бе,всеки през живота си е правил простотии,кой по-малки,кой по-големи!Боко разтрива ушите на Живков и какво? Участвал ли е във ВИС-аджийски структури-май да! Бил ли е обосновано заподозрян от службите? Цветанов чете ли СРС-та от трибуната на НС? Боко приказва ли простотии,кога го изтипосаха от СРС-татане каза ли че ще се прави на "***"за да изглежда по-интелигентен?И кво прайм ся?Вместо да се занимават със сериозни неща,единствено си мерят ония работи и за 2 пари работа не вършат

19

ЙОСИФ СТОЯНОВ

преди 7 години

А на кого трябва да приличат политиците ни на Кончита Вурст ли ?!?!?! Тогава всички ще мирясате.... толерасти...

18

Хер Флик от ГЕСТАПО

преди 7 години

Откога такива мустачки станаха хитлеристки символи?

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Ами то и Боко се прави на Мусолинисериозно? Да не е почнал да ви плющи? Нема лошо.

16

А

преди 7 години

Този другият знак преди да е на Хеви метъл е универсалният символ на сатанизма.У нас се използва и.от чалгарките.

15

Анонимен

преди 7 години

А пък моята началничка прилича на *** Браун....Шефа ,що не я свитне и нея?!

14

Анонимен

преди 7 години

Това не е хитлеристки поздрав! Това е пародия!А тези,които не приемат президента,не приемат и сътрудниците му!Търси се под вола теле.

13

До16

преди 7 години

Оставаше и да е Хитлер...

12

анонимен

преди 7 години

това не е хитлер а чаплин

11

Циник

преди 7 години

Ха-ха-ха....после - политиците ни не били "ориентирани"Море ориентирани са - *** си траят!:-)Лошо ще стане - ако почнат да се дегизират като мути Мурксул!Тогава сме я загазили!

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Вероятно си се досетил, че именно за отвличане на вниманието от истинските проблеми е цялата тая шумотевица за глупости. Пък и така масите ще са доволни - ей на виж, уволниха някакъв... Голяма работа! Те държавата съсипаха и никой не е виновен и осъден, ама за някакъв си маскарад патардия до бога!

9

Анонимен

преди 7 години

На една от снимките поздравът е заменен от знака за хеви метъл.ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ХАРАКТЕРЕН ПОЗДРАВ НА ТУРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ - СИВИТЕ ВЪЛЦИ.

8

Анонимен

преди 7 години

Мръсно ко_му_не е този, но и с ъгъл по-голям от 90 градуса. Прави си гаргара с главния секретар, а да унижаваш човек, който има достъп до всякакви служби и информация, трябва да си чист като сълза, а то едно самозабравило се и мръсно ко_му_не! Да чете романа "глад"

7

Анонимен

преди 7 години

Да бъде политическа коректност, ако ще и света да загине.В каква жалка ционистка подлoга се е превърнал цивилизованият свят. *** ги пишем добродетелни и ценностни хора, само защото са кафяви. В същото време европееца сам си слага вратлето под мюслимския ятаган, което не се само е прието, но и толерирано.Историята наистина се пише от победителите. Ще попишат още малко, после ще ни писне. И или ще пишем ние - нормалните, или никой никога няма да пише повече.

6

Червен клошар

преди 7 години

В Пловдив като шеф на МВР Узунов прикри престъплението на свой подчинен чиито племенник уби на пешеходна пътека възрастен мъж. Карал с над 100 км на бул. Н. Вапцаров. Пристигналият екип на КАТ умишлено не взема показания от свидетели и самият участник.Бойко Борисов тогава уволни Узунов, а една година по-късно Радев го назначи в своето служебно правителство.Сега Радев се ослушва като шапкар на учение!

5

Петър Папазов

преди 7 години

Този се е направил на карикатура на Хитлер. Нещо като Чарли Чаплин. Явно някои се обиждат от името на Хитлер.

4

Анонимен

преди 7 години

Еееее..., ама как така, някой ще пръдне!!!???!!!Веднага да се уволни и ако не се покае, да бъде наритан!

3

Анонимен

преди 7 години

Това вече са простотии... това че примерно отивам на маскен купон облечен като хитлер не ме прави нацист ... тез истински проблеми нямат ли за решаване?

2

Анонимен

преди 7 години

А Бибитко ще уволни ли хер Винкелщайн?