18

има всичко

преди 7 години

Има абсолютно всичко необходимо,има и пари за нормални заплати....но българина е нагъл и долен крадец и всичко се краде и вечно не стигат парите за МВР и МО,и толкова хора уж напускат и излизат в пенсия и пак не стигат парите.....само РЕФОРМИИИИ и ненужните канцеларски ГМО плъхове просто се уволняват и точка по въпроса......да се дада тези 300 милиона за пенсиии,за детски,за майчинства

17

акуд

преди 7 години

хаха като няма самолети и техника поне масло да има . ужас

16

Анонимен

преди 7 години

Още невстъпил в длъжност Каракачанов и загубихме 1/4 от авиацията си,сега и смазочните материали свършиха,керосина винаги е в недостиг,с акумулаторите сигурно е същото.....Иначе големи ги изхождаме!

15

eni4er

преди 7 години

Лелеее до там ли я докарахте бе ,да няма два бидона масло за бойната техника.Скоро и дестелирана вода няма да имате.Пилотите да ходят да се обучават в лунапарка.

14

Румен до 18

преди 7 години

Боже какъв анализ! На две магарета сено не можеш да разделиш но по националната сигурност си спец. Такива бодряци - ураджии съсипват България. Мисловната дейност не е за тебе гробарче. Сега като доставите масло на вертолетите ще режете ли ленти?!

13

Край

преди 7 години

Всичко е наред - само два тона масло трябват и всичко си е о.к.

12

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко часа бах спрял на Хепи сред разклона за Пловдив на АМ Тракия.След малко спря военен джип Мерцедес с трима полковници и шофьор войник от тези професионалните.Полковниците с шкембета,които вървяха пет минути преди тях,а "професионалиста" тънък и хърбав като ***,ама иначе гледа лошо,накокушинин един такъв и си вдигнал яката на курката,като че ли отсреща сибирска виелица се задава.Хората го позаглеждаха,кой с интерес,кой с насмешка,ама на полковниците им през оная работа!

11

Анализ

преди 7 години

Веднага се усеща, че България отново има стабилно правителство! След поредицата грешки, които президентът Радев направи в началото на пролетта, се появи момент, когато стабилността в България се разклати неприятно! За щастие, много бързо след това народът направи своя правилен избор!Сега стабилността се усеща на всички нива, дори в най-дребните детайли като осигуряването на масло за ВВС.

10

Между редовете

преди 7 години

Най-голяма е кризата с ластуни в парламента и вместо да обявят обществена поръчка за ластуни, уважаемите депутати чоплят тиквени семки, а за тиквите няма осигурени ластуни. Срамота. Един тон масло за Миг-29 влезе в новините, като героичната постъпка на военния министър. Само мога да си представя за колко самолета е този консуматив. Повече от един няма да е :-D

9

Анонимен

преди 7 години

Тази нощ всички ще заспим спокойни. Масло ще има!

8

Makedon

преди 7 години

Abe. toa Karakacanov. obeka ke oslobodi Makedonija ami kako sega nemalo maslo ajde be ovoj minister golemi majtapcija

7

БРАВО

преди 7 години

Браво на Министър Каракачанов , достоен Министър .Вижте как бързо реши Кризата с Маслото - намери измамническа схема само и само да го докара .Сега ще има криза за спирачна течност , след нея криза за лятна течност за чистачките .Надявам се поне феродото на спирачките да изкара още .

6

Ехааа

преди 7 години

Ехааа, напредват!Да се купува масло през борсата е много изтънчена форма на корупция! Става дума за държавна поръчка в огромни размери. Единственото, което е необходимо да направи министърът, е да подшушне на някой борсов експерт точния момент, в който държавата ще започне да купува!После гледай - фючърсни сделки, спекулативно покачване на цената и огрооооомни печалби!А бе напредват, вече ги няма старомодните мутренски методи!

5

Анонимен

преди 7 години

Посещението на тази база с целия ескорт е струвал колкото това масло.Ако има статистика колко даваме за полети и колко ,за г..з път да види на министри.

4

Анонимен

преди 7 години

Карикатурна история! Няма го бг Ярослав Хашек

3

Браво!

преди 7 години

Браво!Най-накрая България намери своя голям военен министър! Истински патриот и евроатлантик, храбър воин, който не се страхува да влезе в тежка битка само и само за да осигури така ценното масло за ВВС!Браво!

2

абре

преди 7 години

Колко точно боини самолета ни останаха?

1

hop sap

преди 7 години

Bez bg obstonationalen referendum nisto ne moje kupi tova shkembe...