64

Стар команиз

преди 6 години

Червените крадци огладняха, заключвайте си мандрите искат избори. Глас равно на левче ще крадеме и никой не може да ни спре Да живее Ленин да живее Сталин и Куба и Никарагуа долу ЕС смърт на Тръмп вън канадските окупатори.

63

Колко народ избихте

преди 6 години

след 09.09.1944, ***?Колко български деца не се родиха заради безумната ви демографска политика? А с колко успяхте да увеличите прираста на онзи етнос,дето не ще нито да учи, нито да работи?Как ограбихте народ и държава двукратно - веднъж с бандитската национализация и нескопосното коопериране, втори път след 1985 и след 1989 г., за да станете капиталисти?Колко народ побягна след 1989 г., за да се спаси от това, в което превърнахте България?Всеки да говори за актуализацията, БСП/БКП да мълчи!

62

Мнение

преди 6 години

Корнелия тренира за министър председател.Не се е отказала.Ама това може да стане само ако Бойко Победителя се пенсионира.

61

Анонимен

преди 6 години

БСП е руска партия,под пряката закрила на Кремъл и мениджъмнта на Решетников

60

Анонимен

преди 6 години

Пилота е загинал от грешката си,по цял свят загиват военни пилоти при грешни решения или повреда в машината.Миналата година на един руски парад с хеликоптери един пилот набра височина и после падна кат диня от високо без видима причина и загина с колегата си,така ,че грешки стават за жалост някой са фатални.Помня кат бях войник на учение на баретите във Врана,на двама не им се отвориха парашутите и познай не се ли размазаха

59

Анонимен

преди 6 години

до соросойдче 77 темата е за друго , нема да ти платят центове за постове против РФ. тука . осъзнай се :) !

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72БСП работи за руските интереси, русофилче, какво се правиш на ударен с мокър ***?

57

Анонимен

преди 6 години

кажи го на сем.на загиналия пилот, че герб не е злото. ръцете им са изцапани с кръвта на пилота !

56

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не е зло, злото е БСП!

55

Анонимен

преди 6 години

е така е , нема кинти - нема хора, нищо ново. нито из МВР нито из МО.

54

Анонимен

преди 6 години

Какви красиви лозунги вдигат и властващите партийци и оипозицията! На нас ни остава само да ръкопляскаме, вече седем десетилетия. "Комунисти, комсомолци, в един и същи строй, заедно в лъжи и разбой."

53

Анонимен

преди 6 години

темата и да е за цената на зелето.. пак ще говорите за Русия и т.н.... хаххаа комплексирани соросойдчета

52

reshetnikov

преди 6 години

правилно другарко, знае се и КОЙ е Човекът !

51

Анонимен

преди 6 години

В центъра на българската система за сигурност - крадците на хората.

50

Анонимен

преди 6 години

Защо на Нинова синчето не учи във Москва а е пратено във американски колеж? Защо Нинова допуска западно влияние и американска пропаганда да промива мозъка на сина и ? Защо децата и внуците на всички тавариш са по американски и западноевропейски колежи ,защо не са в Масква? Защо пълнят бюджетите на чужди колежи ? Защо бе другари ,ЗАЩООО

49

до 59

преди 6 години

А къде беше тогава Русия айде нема нужда, *** виж Сирия и Украйна как са спасени и тебе тъй ко те спасят ще живееш в колиба. То зад камерата на Путин му е лесно да плямпа ама народа му гладува И 3-4 държави скоро няма да ги има.

48

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ трябва да сезира ЕНП и Решетников за хитлеристките жестиколирания на Пламен Узунов съветник на президента Радев.Според мен съветника Узунов се подиграва на ден пабеда и подлага под съмнение победата на СССР над Хитлер.

47

sistem error БСП

преди 6 години

Комунистите и социалистите са най-безсрамните хора на света. След като направиха толкова много поразии, сега обвиняват, тези, които ги поправят в тяхното създаване.

46

Шефа

преди 6 години

И сега е така бре Нинова!Даже се знае , кой е човека - Бойко Борисов!Ние обаче сме лош матрял , толкова сме гръчави , че и за *** не ставаме, така че сигурността на народа е жертвана в името на управляващия!

45

уф боже!

преди 6 години

Вече се обърках. Първо ББ правел дългове. Сега пък не раздавал излишъка.Курнелията почна да пренаписва вестника всеки ден.