34

От Слънчаа

преди 6 години

Алкохола по баровете е достатъчно скъп.Трябва да се премахне безплатния алкохол които им се дава в хотела като част от Оинклузива .Всички туристи излизат от хотелите си чак когато се напият!!!!

33

ДА ГО ВДИГАТ ,БЕ....

преди 6 години

НЕКА СЕ ТРОВИ ПРОСТОТИЯТА , СЪС СКЪП МЕНТЕ-АЛКОХОЛ......НЕКА ПОНЕ ДА УМИРА С КЕФ И ....С ФУКНЯ......ХА,ХА,ХАААААААААААА....!

32

Анонимен

преди 6 години

Вчера писах за националния ни отбор по футбол- ЗАКРИВАЙ!Днес пиша същото и за черноморският ни туризъм!

31

Анонимен

преди 6 години

Честно, ако "туриситите" (терористите) дето идват тук са такива, по-добре е да ги изгубим.

30

Анонимен

преди 6 години

до 29 Напротив Гоше ***, от менте ракия не мога да изпия повече от 100 грама защото ми става гадно, а от хубава домашна мога да одрънкам половин кило със стабилна салата и чак тогава да заспя блажено.

29

Кухи лейки!

преди 6 години

Ако България имаше добро международно ниво-рейтинг ,Всичко на 30 км от морето щеше да е във вили на Европейци,Руснаци и какви ли не богаташи ,а не да се радваме на шепата бедняци пиещи по цял ден.

28

Анонимен

преди 6 години

Никои не може да ме изкара от градът ,за да отида до "град" пълен с *** от гетата на Европа.Най-жалко е ,че това е представата ,на половината български туристи,за българското черноморие.Само да ви попитам вие някога стъпвали ли сте в Камчия ,Крапец или всяка година си се бутате в Слънчака?

27

Анонимен

преди 6 години

И бетонът по мурето ще се напълни с дзен будисти - трезвеници. Ама те нито ядат, нито пият, нито чукат, нито се друсат - пак проблем.. Пак от глад ще ***, бе мутри!

26

Анонимен

преди 6 години

Пак демонстрация на титаничка мисъл. Да вдигнат цената на алкохола по баровете и ресторантите. Че нали точно на тези цени ви се крепи бетономорието? Никой не е толкова ***, че да си гледа трезвен бетона. Ми, че вашите елитни туристи-трезвеници ще си пазаруват направо на едро кашони! И предприемчиви таксиметррови шофоьори наред с наркотиците и проститутките, ще доставят и алкохол по бетонните ви дупки-хотели.

25

Анонимен

преди 6 години

А така ударетеги браво, дигнете и тока че чужденците плзват хотели с евтин ток. мачкай бойко комунистите!

24

Анонимен

преди 6 години

Цената на пиячката определя дестинацията !Името на държавата и наличието на плажна ивица -на Кой му пука !Западен Турист !

23

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Няма нужда да увеличавате цените на...алкохола,имам в предвид...западния защото си е...менте.От една...бъчва наливат всички...марки уиски,само етикетите...различни.Пуснете им нашенска ракия...оригинална от казана и след 100 грама ще ходят да...спят,кротки като вакли...агънца.

22

Анонимен

преди 6 години

Скоро приятели се върнаха от Бодрум - Турция. Изключително доволни от всичко, храна, организация, отношение. Лошо никой не каза. Пълно с руснаци, холандци, белгийци, от цяла Зап.Европа. Никой не спомена за дрога и ***. Условия за пълна почивка с качествена храна. Я да сравним с това у нас. Храната трагична а алкохола отрова. Анаболни типове уж те пазят, *** - сводници, разпространители на дрогата. И никой нищо не знае и не вижда??? Това не е туризъм, това е измама за бедни от ЕС.

21

Почиващ

преди 6 години

Аз съм в Гърция и си пия узото с кеф! Със сядането ти носят вода и после ти взимат поръчката, а накрая ти дават безплатен десерт! Отношение и професионализъм, а не като в нашите Бг курорти на печелбари и вчерашни ястия. ПП: А този, Благой Рагин, ако ми падне лично бих му наритал простата продажна кратуна.Майната им на лакомниците по българските курорти.

20

дедо Ташунко

преди 6 години

Познавам отлично Донка Соколова, още по време на нейните младини, когата вършеше ценни услуги на органите на ДС. Предполагам, че в момента е силно затлъстяла бабичка, защото си угаждаше още от едно време добре. Ако им вдигнете цените ще се насочат там, където се предлагат по-добри курортни условия. В България няма никакво качество на услугите, алкохола освен това е менте- алкохол. Тази история с пияния швед се раздуха неимоверно. Кажете, кога ще вдигнете пенсиите и заплатите, стига вече с шведа!

19

Анонимен

преди 6 години

Как искате да се държат туристите, например на Слънчака? Там не управлява държавата а Митьо Дзъркела. Той е купил цялата държава и туриста се трови с менте алкохол и дрога. Проститутките са негови също, таксита, паркинги. На бедняка от ЕС му е гот, евтинджос, свобода да пият и пикаят където им е кеф. Държава с авторитет не би допуснала това но важното е Батко Буби да си получава процента. Я отидете в Германия и имайте поведение на слабоумен. Идвали туристи, кои, бедняци, алкохолици, безработни.

18

Хаха

преди 6 години

Ети така се срива пазар, туристически места много за какво им е България. Нито хората говорят Английски, мръсно, необразовани, не знаят как се подрежда маса за вечеря, краде се масово,дроги навсякъде ...Ако искате добра почивка далеч от БГ.

17

Capital

преди 6 години

Просто копирам поста си под друга тема от преди час :''Стига с тези повече туристи !Вдигайте цените като има търсене . Нямате ресурс да поемете още *** (туристи). Интелигентните и качествени туристи не повтарят тук ! Идват просто от любопитство и интерес. Опитайте се да качите нивото или фалирайте това е !''

16

Амчи

преди 6 години

Е то остана само месец и половина и със сезона е свършено!

15

Анонимен

преди 6 години

Соколова не цената на алкохола а цената на наказанието трябва да се увеличи !