85

Бягай народе!

преди 6 години

Кийсе! Залоствайте здраво вратите!Позитанската престъпна групировка плъзва по улиците.

84

ognyanz

преди 6 години

До Бончев: Много шаблонно мислиш. На такива въпроси би трябвало и сам да можеш да си отговориш.

83

Анонимен

преди 6 години

То и при Жан Виденов пенсиите почваха от хиляда лева, ама после . . .Мани мани. По добре без тези изедници.

82

Анонимен

преди 6 години

ще обещават само възможни неща- запалти 10хил лева, пенсия 5 хил лева, 100 години живот отгоре, по 3 апартамент, 5 коли и безплатен бизнес.... те невъзможни неща не обещават не!

81

П

преди 6 години

Българите са се наричали "другарю". Господин идва от руснаця и почнахме да ите след "освобождението". След 10 Ноември под формата на "промените" България се приближи още по-близко до Русия и започнахме отново да се наричаме Господа. Госпожо и госпожице.Аз лично предпочитам дастоя по-далеко от тази прокълната държава.

80

д-р Бончев

преди 6 години

Искам да задам само два въпроса: Защо децата на партийните другари от всички партии учат в САЩ, Англия, Германия и т.н. и защо не се возят в Лади. Жоплги, Москвичи, ЗАЗ и други Руски автомобили, а постоянно хвлят и превъснасят Русия??????????????????????

79

Анонимен

преди 6 години

И тия и ония вземат еднакво-че каква опозиция са тогава

78

салата

преди 6 години

всички политици лъжат, депутатите ни със субсидията имат по 18 хиляди месечно, не ще ходя повече на избори, в тази държава да гласуваш е глупост.

77

Анонимен

преди 6 години

Корнелийоооо,Опротивя и на кучетата.Бива наглост, бива, но твоята е бетер патология!

76

46

преди 6 години

Хора, отваряйте си широко очите. Из страната тръгва шайка разбойници и крадци. Генетично им е заложено. Денем се кият под дебелите сенки на буковете, а нощно време слизат из селата и крадат-обират мандри, магазини, народни изедници / разбирай богаташи/. Да не изревете на умрало след като ви напъплят.

75

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

...И КАТО ОТИДАТ ...КВОООО...???!!КОЛКО ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ ШЕ НАПОЯТ И НАХРАНЯТ.....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААКО ШЕ РАЗДАВАТ ПАРИ ПО ДОМАКИНСКА КНИЖКА --ПИШЕТЕ И МЕНЕ ,БЕ...!!!!!ДА МИ ДАДАТ СЕГА ...ПА НА ИЗБОРИ , ШЕ ВИДИМЕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

74

Анонимен

преди 6 години

Тръгвайте из страната но си носете възелин.Търтей такива.Да харчите субсидията

73

Анонимен

преди 6 години

Е тая маймунка Добрев като го видя и се възбуждам.От Нинова не тя е мъж!Що не почнат от гей парада?

72

месара

преди 6 години

няма ли да е по добре ако не се пише и коментира за другарката *** и бсп ? всъщност *** на кого е другарка , и въобще комунистите защо са я измислили тая партийна дума другар !?

71

Питам

преди 6 години

До Анонимен 65 Шегуваш се , нали?

70

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 64 Този негодник се нарича Бойко Победителя и е любимец на народа.

69

позитано 20

преди 6 години

До Вярно ли е? 60 Вярно е , аз съм на 67 и членувам в младежкото БСП от 26г.И на Бузлуджа ходя и кебапчета ям и бира пия.Пък казват че нямала безплатен обяд.А и БСП едно убаво , убаво....

68

Червен клошар

преди 6 години

Българския народ гласува за истинска промяна и пак му сервираха крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ от герб ЕООД КОМЕРС с славния Асвалт паша и мошениците,наглите крадци от Псевд-------------------Напротив, България гласува за ГЕРБ, направи си справка!

67

Червен клошар

преди 6 години

Не съм им адвокат,но:ако ти беше завършил математическа гимназия с отличен,ако беше донесъл на България редица златни медали от международни олимпиади,тогава и теб------------Не си и адвокат, но я защитаваш, защото си червен каскет.Обясни ми защо синчето й не учи в Москава, а тъкмо в САЩ. В Масква нямате ли ли хубави университети?

66

Червен клошар

преди 6 години

Защитници на този болен човек, кажете ми едно добро и ползотворно нещо направено от него---------------Вдигна България на крака след националната катастрофа на Орешарски, построи 2 000 км магистрали, републикански пътища, стотици спорни зали, площадки за фитнес, за деца, зоологически градини, тротоари. Отделно вдига бизнеса на крака, построи заводи, дръпна икономиката с 3, 5 % за миналата година. При вас с Орешарски България беше с минус 2, 5 %.Още да изброявам ли или ти стига?