207

Обарнирезбаров

преди 6 години

Изгонете тези *** бе..

206

Анонимен

преди 6 години

Няма проблем да си гей. Ама да си наш,български гей. Лошо е да си еврогей. Щото заради единя пeдeраслък продаваш народа и държавата си за няколко еврофонда. Като плевенлиев.

205

Анонимен

преди 6 години

"Полицаите, охраняващи събитията, са почти колкото и демонстрантите"В смисъл, полицаите удвояват броя на гейовете?

204

боярщник

преди 6 години

На сн. 8 има представител на електората на бсп-то. Защо ли?

203

Адам Смит

преди 6 години

Направете и парад на панелните таласъми и те да се чувстват част от цивилизованото общество.

202

Това е

преди 6 години

Обида към цялото общество е тази нахална и кичозна демонстрация на обратни наклонности! Тези паради трябва да се забранят!

201

Един българин

преди 6 години

До: номер 287"Къде е църквата,защо мълчат."Айде и ти пък! Какво искаш? Малко ли са участниците в гей парада че искаш и поповете да се включат в него?Че те в църквата са най-многото гейове, повечето отиват там където има други мъже!Забрави ли баба Гуси?А сега малко граматика: В края на въпросително изречение се слага въпросителен знак а не точка. И след запетая се оставя интервал.

200

Анонимен

преди 6 години

Къде е църквата,защо мълчат.

199

товарищи

преди 6 години

Столичната организация на бсп е излязла да манифестира в подкрепа на новото ръководство на ДСб?

198

До 289

преди 6 години

Парад на връзки между хора с животни.Това ще е нещо по хард.Нещо по разчупено и по нестандартно.Защото вече свикнахме с тези еднотипни гей-паради, и не са вече актуални и интересни.

197

Анонимен

преди 6 години

Не са виновни ....Виновни са големите Педерастикоито позволяват тези да си прават реклама,пред очите на децата ни.Целта им е да има повече злобаи повече разделение.Така им е по лесно да ни управляват.

196

до 304

преди 6 години

Няма да те ***,просто всяко цепеняче ще ти се натиска.Аз и на 20 нямах такъв успех с жените,вече не мога с градски транспорт да пътувам винаги ми се лепят при това жена ми е до мен.

195

Анонимен

преди 6 години

За Турция задължително да си имаш вазелин в джоба.Иначе много боли.

194

ист

преди 6 години

Мале мале, половината софиянци обърнали резбата. Няма да стъпя в софията, да не ме ... някой шарен гражданин.Иначе голям празник- цветя, цветни плакати,танци и спи ин.

193

до 306

преди 6 години

То забавлението ти е политически акт.Знаеш ,че това ни дразни другото е разходка,дето и на гизмето всеки ден се вижда.Дори са ви закарали на паметника на СА.Искаш да те ползват за политика твоя работа.Не ,че ви хейтваме- на български злобеем !Просто вече не можем да смогваме на млади момичета ,че както сте се изп...ли всички.Мислете малко и за нас,да не сме петли.

192

Анонимен

преди 6 години

Не съм вярвал че в България има толкова обратни. Това че е подкрепян от западни дипломати е разбираемо но къде е патрона Ев. Мин. защо го няма да не е зает? За това ли се бориха Ботев и Левски - по добре да си бяха останали под егидата на Турция, там не подбират.

191

до 304

преди 6 години

Естествено ,че сме селяни и живеем в провинцията ,изкарваме си хляба с труд и пот.Не сме модерни и не разбираме какво е това ***...стия,то тук на село само жени има.Не е като при Гражданята ,кеф ти ром-***,кеф ти биполови,суингери,спонджбопи,страпонджии и все чудесии.

190

Анонимен

преди 6 години

Българина определено не се кефи когато някой друг се забавлява, а пък дори не са му поискали разрешение. Като не сте обратни какво ви касае празника на обратните бе хейтъри? Дребни душички и много комплекс.

189

Анонимен

преди 6 години

Журналистите пак си хванаха келепира от тази"актуална" новина.Взема и аз да направя сайт за политика и събития,че то всеки ден по ново 20се.Платен акт на политика ,какво да го коментирам ,поне да са си взели добри чекове ,а заблудените една разходка.Добре ,че е нямало екцесии.

188

Анонимен

преди 6 години

Който не е гей е старомоден.Той е селянин.Или ПТС, *** *** и от село.