53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен76 По тия въпроси Червеният Каскет от Банкя и Гарнирано ГРАБ.

52

Анонимен

преди 6 години

Този Генералпрезидент не само, че не може да бъде Президент на всички българи, но той не може да бъде Президент дори на цялата българска армия, а само на ВВС`то.Той непрекъснато хули някой и анатемосва други българи, а същевременно постоянно лъже, че е "независим".

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 82 Примерно Косово ...или в миналото Гренада или Хавайте ... А Косово е Сърбия!

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80Поредният кухинар . Азбуката е дошла от македонските земи. От Солунските братя и от Св. Климент Охридски от Охрид .От манастира ,,Св. Паталеймон ,, Или Солун и Охрид са във Влашко или Пиротско . Нарочно ли се правите на тъ.пи .или сте природно родени тъ.пи ?

49

Анонимен

преди 6 години

По думите му санкциите срещу Русия вредят. "С удоволствие ще подкрепя всеки акт на отмяна на тези санкции, но нека е ясно президентът самостоятелно не може да инициира такъв акт, добави той....Че те ако не вредяха нямаше да ги налагат и всеки щеше да тръгне да анексира каквото му е на сърце.

48

Анонимен

преди 6 години

В най-скоро време ще имам разговор с руския президент Владимир Путин и ще го поканя за 140-годишнината от Освобождението на България. Има много въпроси които трябва да разгледаме, освен уважението към историята. Нямам намерение да правя компромис с историята заради обсесията на шепа изпаднали депутати, категорично заяви Радев.....Питай го и за македонската азбука

47

Анонимен

преди 6 години

Радев да каже, защо горивото за самолети без акциз, което се доставя и се плаща от министерството на отбраната, се пласира по бензиностанции в страната на приближена фирма до управляващите.

46

Анонимен

преди 6 години

С уважение към вас! Искам да попитам какво става с КРАСИМИР СТОЯНОВ третият български космонавт? Използвайте опита на този ЧОВЕК !!!....В космоса ли да го изстреляме? Как се използва космонавт?

45

Анонимен

преди 6 години

добро интервю

44

Анонимен

преди 6 години

И пи комунистическо пилотите летяха по-малко от натовските. Той какво е направил това да се промени?

43

Анонимен

преди 6 години

Хубу хортува прецедента, ама на комунист вяра да нямаш! Те на приказки винаги хубу го докарват, ама накрая все народът страда.

42

Не ме трийте!!!

преди 6 години

Господин президент с уважение! Какво става с Красимир Стоянов третият български космонавт? Използвайте опита на този опитен ЧОВЕК!

41

Анонимен

преди 6 години

Докато безродна руска измeт кати Радев управлява, няма оправия

40

Анонимен

преди 6 години

Ох, милата Деси, как стоически понася огромна къща с прислуга и куп още привилегии! Жива да я ожали човек!А за самолетите, естественият избор е Грипен - евтин и което е още по-важно - ЧИСТО НОВ самолет с евтина поддръжка. Каквито и самолети да карат нашите военни шофьори, няма да могат да се преборят във въздушно единоборство с никой от потенциалните си противници, така че е важно самолетите да са нови и евтини. Тук президентът е прав. А за Нинова - шефката си е шефка, а президенте?

39

Гробокопач

преди 6 години

Ако беше баш Българин, щеше да знаеш каква е причината. Помолил съм алпа Чулман, господарят на моретата да се оправя с вас. Оскверните ли Водата, ще опитате силата на Грозното му Лице. Натовци, шматовци... Черно море било "руска локва". Не, то е Локвата на Чулман.

38

Господин Президент

преди 6 години

С уважение към вас! Искам да попитам какво става с КРАСИМИР СТОЯНОВ третият български космонавт? Използвайте опита на този ЧОВЕК !!!

37

Чълмъ бей

преди 6 години

За какво ни е армия като имаме Рошльо Плеунелиев ?! Ей го на ,слага костюма на супермен, зарежда водния пистолет , качва се на надуваемия дюшек и мощно гребе към Крим за да го освобождава !

36

Анонимен

преди 6 години

Можем да опикаеме фонтаните и да заведем пенсиите на море посред зима че трябва и посред зима хотелите ни да лапат от бюджета парици. Майната им на самальотите долу ЕС да живее Масларова и Елцин.

35

ГЕРБ forever

преди 6 години

Тука някои се прехласват по президента,но трябва да признаем,че най-великия е г-н премиера,който е утвърден политик и патриот от класа!Радев има качества,но тепърва трябва да се доказва.

34

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука за стандартите на тая пропаднала организация. Сега ни натискат да им даваме пари за стари тенекии вместо да помагаме на държавата да се оправи.