15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Виж сега, че то и "ес"-чето си беше създадено по образ и подобие на СССР. И в негов противовес! Е, като всяка изкуствена система, създадена ЗА СПРАВЕДЛИВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЛАГАТА, когато се *** и породи разни чудовищни монополи и безпрецедентно неравенство и липса на всякаква солидарност - ТАКА ЗАВЪРШВА! НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!

14

Анонимен

преди 7 години

Самочувствие без покритие и самовлюбеност без основание са в основата на краха на Мей. Не може само с гръмки приказки, трябват и точни действия. На последното явно не е способна нито Мей, нито UK.

13

Анонимен

преди 7 години

Уаууууууу, кеф......и сега какво? Абе май накрая пак "руските хакери" ще са виновни за цялата бъркотия!!!! Хи-хи-хи.....В краварията бардак, в еуропката бардак.....на тия КОГА НАЙ-СЕТНЕ ще им светне, че ВСИЧКИЯ БАРДАК си е чисто ТЯХНО ДЕЛО!!! Не може дълго да правиш на ***.и цял свят, накрая народите така ще светнат "управляващите", че няма да знаят къде да се скатаят! Айде, па после и у нас!!! Но най-ще са ми интересни тия, дето правеха разни "цветни революции"!А как ще им се връща сега?!

12

Анонимен

преди 7 години

Излъчваше наглост и самонадеяност.Все повече западните политици заприличват на нашите.Явно ние ще закрием великия СССР, пардон ЕС.Маргарет Тачър,Х.Шмит,Кол,Митеран...няма вече такива.Това беше истинската Европа.Сегашното е една боза.

11

Анонимен

преди 7 години

Готина лелка Тръмп и Тереза ще наритат китарите на евро-глупендерите. ЕС си отива т ъ па ци. Чакайте Тереза Мей да ви даде 100 млрд и да си циганизра държавата. Туй да не Меркел. Предстои голям катаклизъм и шок за бюрократите. а вие ще умpете прави в кожите си. Защото комунист освен да лиже нечии подметки друго не може да измисли.

10

мая

преди 7 години

До Ура!да вярно е тая Мей е много нахакана и самонадеяна готино мие като такива хора от време на време ги свалят на земята.......нелицеприятна и гадна жена е то и личи....

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя Фараж в какъв филм ги вкара, па после си бодна перото на шапката. Не всеки креслив папагал е визионер. Трябва и да се мисли понягога!

8

Анонимен

преди 7 години

Не само Англия, цяла Европа скоро ще зависи от гласа на пр и *** ти те , а това е угодно за някого!!!

7

м..да

преди 7 години

Не е изненада. Реалните доходи на населението намаляват-т.е. хората обедняват. Лейбъристите обещаха висшето образование да стане безплатно-това е голям плюс за тях в изборната битка.Всички ,които не са съгласни с БРЕКСИТа -също гласуваха за тях. Но не си мислете ,че нещо кой знае какво ще се случи. Британците са се доказали като групов отбор и независимо кой печели,в крайна сметка двете партии ще съгласуват политиката си.

6

Анонимен

преди 7 години

Според всички анализатори, вината е ЕДИНСТВЕНО на българите и румънците!

5

Имигранта

преди 7 години

Същия този колега ми казва:дойде в наща(махала:)сегашния кмет на Лондон(пакистанец)и им казва:гласувайте за оставане в ЕС и тн и тн(един млад Англичанин ми казва:един ден в Лондон ще има повече емигранти от нас.Адски прав е.Затова изборите са такива и на двете гласувания.Много скоро Англия ще се оправлява от Имигранти,много скоро

4

бай Хой

преди 7 години

До Анонимен 2Този не го знам, на какви опиати е обаче е много зле. Яко се е напушил здравата или се е нажабуркал с разни антидепресанти, но с каквото и да се е друсал проблема си е лично негов. Явно чува и гласове.

3

Имигранта

преди 7 години

Веднага ще ви светна какво и защо се получава(знам го защото живея в Англия)Резултатите от референдума за ЕС и сегашните избори са толкова близки в резултатите защото,се поличава,че гласуват Англичани срещу Имигранти(пакистанци,индийци,европейци)Самите англичани искат Мей и искат излизане от ЕС.Проблема е,че Англия все повече е обладана от имигранти които искат различни неща.Един ден ТЕ(имигрантите)ще определят съдбата на Англия и то много скоро.(колега Пакистанец ми казва:гласувахме за Корбин)

2

до 2

преди 7 години

Не знам как живееш с тези "мисли" в главата си

1

Анонимен

преди 7 години

Опозицията трябва да подаде оставка и да спре да пречи на Мей да си свърши работата, защо пък Мей да подава оставка. Щом трябва ще стоят в патова ситуация. ЕС ще чака в краката на Тереза Мей, а Баба Меркел и Юнкер и Боко Тиквата ще мият краката на бежанците. Прекрасен и брилянтен ход на торите, либерастите и лейбъристите глътнаха уранова вода.