10

Вилислав Василев26

преди 6 години

До Анонимен 8 Знаеш ли ако на европейците им писне от мюсюлманите и от толерантността а това ще стане след време знаеш ли какво ще стане?

9

Анонимен

преди 6 години

Тия са хвани единия удари другия в Русия като имаше атентати защо никой не протестира и не oцветиха айфеловата кула. Господ забавя, но не забравя Камиларите и англо-саксонските шмиргели туй заслужават.

8

Анонимен

преди 6 години

Много интересна тема. Преди дни имаше някакъв голям акт в една от арабските държави, забравих вече коя беше. Нещо за почит на жертвите от този акт, що така се делят актовете и жертвите? Някои са хора, ама други са по-хора.

7

Анонимен

преди 6 години

"Саудитска Арабия се подигра с жертвите от терора в Лондон"Че вие какво очаквахте?

6

Анонимен

преди 6 години

И аз си мисля, че просто не са вдянали какво става. Надали знаят английски, просто са видели другия отбор, как стои срещу тях и мълчи. А медиите са ***, това е ясно. И да няма скандал, ще го създадат. Елементарното решение е, след мача да ги интервюират и да разберат, какво е станало, ама кой да си направи труда?

5

Анонимен

преди 6 години

Браво на младите футболисти от СА!!;

4

Костов

преди 6 години

До ПАС Преговори си граматиката за 3-ти клас : множествено число на "позициЯ" е позициИ, а не позициЙ. Такова е положението с и образуването на множественото число за много други думи, които завършват на "Я".

3

ПАС

преди 6 години

Момчетата не разбраха какво става.... и се озоваха по позицийте си на терена, и все пак не мърдаха. Гледайте малко това видео преди да хейтвате.

2

МАНЧО

преди 6 години

Тези ИСЛЯМСКИ бок.луци трябва да бъдат изхвърлени от световните квалификации като араби терористи.Това няма да е дискриминация.Всички араби пристигащи от тази страна да не бъдат допускани в цивилизования свят.Да си живеят в измислената държава и да посещават само САЩ.Там има Тръмпове и мръмпове които стават за отстрелване. Могат да си издигнат шатри и пред белия дом на полянката. Маските господа паднаха много отдавна.

1

Анонимен

преди 6 години

Вие от терористи уважение ли чакате ? Или от мюсюлманин ? Мисля че картите отдавна са свалени. Само тъпите еврогейове още не са разбрали , че повечето сме хетеросексуални.