66

Ст. Загора х.Верея

преди 6 години

*** = плужеk

65

ФАШИСТ

преди 6 години

прасето грухти , тази *** се опитва да говори

64

Ст. Загора х.Верея

преди 6 години

Типична стара номенклатура, разплут ш0пар с IQ20, aлчен и безочлив, за тва не върви туризъма посл 20 год, Хърватска е по-напред от нас.Тва като го видиш само и ти става ясно къв *** е, от мързел и ядене го мързи да си отвори очите повече.Не го показвайте повече, трябва да ям след малко

63

Анонимен

преди 6 години

Рагин е второто лице на Бойко бОРИСОВ-Гербаджийска ***

62

Стига сте ни

преди 6 години

занимавали с тоя ***! Просто спрете да говорите за него и да го показвате по телевизора и за 3 месеца, като мутра-вожд, ще се гътне сам, удавен в собствената си слюнка от яд. Циркаджии, без мозък и много простащина,към 99%, като водата в краставицата.

61

Емигрант в ЕС

преди 6 години

Нали разбрахте че съм модерен четвъртополов емигрант в ЕС и много обичам бивши-настоящи комунисти като идола ви агент Буда-Тиквата-Мутрата-Простака-Слънцето-Футболиста-Тенисиста-Пианиста-*** Ви Бойко Борисов.

60

Справедливост

преди 6 години

Съвсем ясно е, че шведът е пълен бokлуk, алкохолик и наркоман. Престъплението на Рагин е много по-тежко, тъй като той публично подбужда за нови престъпления, като в същото време пледира за прикриване на престъплението.Според мен - 3 години затвор за шведа с терапия за отказване от алкохола и дрогата, и 9 години затвор за Рагин, като всеки един от тях плати по 100 000 лева обещетение на жената.

59

OMG_Lucker

преди 6 години

Значи шведа напил се- свършил мега простотията, не бих направил нещо подобно колкото и да съм пиян, но мога да си представя човек да изпадне в подобно положение.Този микроб обаче не го разбирам? Трезвен, би трябвало да е и помислил преди да се изкаже и да сътвори такъв гаф?! Ама така е, явно си е мижитур по душа.

58

Емигрант в ЕС

преди 6 години

Дъррт комунист - нали такива ги харесвате, нали за БСП гласувате !Нали президент-комунист си избрахте ?Само лошо си постилате !

57

Затвор за двамата

преди 6 години

Прокуратурата да се самосезира и да повдигне обвинение срещу Рагин за подбудителство към престъпления. Неговото наказание да бъде 3 пъти по-голямо от това на шведа и да лежат в обща килия. Пълна проверка на доходите на Рагин съгласно подадените данъчни декларации в последните 30 години. Конфискация на имуществото му в полза на държавата.

56

Анонимен

преди 6 години

Pismoto e do chitatelite na dnes,toia e tolkova dolen che izobshto niama da subudite choveka v nego.Samo sopata ima dva kraya za nego samo e taka shte razbere kvo mu pishete

55

Анонимен

преди 6 години

Ето го типичния български хотелиер!Затова няма да почивам на гаддното българско Черноморие!

54

Анонимен

преди 6 години

Toia palyacho mi stana tolkova anti,che de go vidya e za shamari bez da go pitash,plyaaas za zdravei i po vrata kato na uchenik.

53

Аз

преди 6 години

Рагин е по-виновен от Ралф! Шведът бил пиян, може да проявим разбиране , да се покае извини и обезщети жената! Но за Рагинчо.......!!!

52

дедо Ташунко

преди 6 години

Според последните новини, ислямска държава поема злодеянието на шведа върху себе си!

51

Аз

преди 6 години

Рагин.....аз съм Ръгин...ела ми!

50

Анонимен

преди 6 години

Що бе няма лошо да попадне в подобна ситуация.Наследникът му тоже.А шведа ни показа какво е отношението на запада към нас.

49

Анонимен

преди 6 години

Рагин и той е за ръгане в панделата !!

48

До 51:

преди 6 години

Отдавна българското законодателство отхвърли опиянението от алкохол или наркотици като намаляващо вината или оправдаващо обстоятелство.======Едно допълнение - не е САМО българското законодателство, а законодателствата в ЦЯЛ СВЯТ. И в много случаи употребата на алкохол и наркотици е даже утежняващо вината обстоятелство.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Аре стига бе, че то тогава нито на ГЕРБаджиите, нито на СДСарите и техните многобройни генни модификации, нито на патриотите не може да се има вяра. Леле, леле...