88

Анонимен

преди 6 години

В Булгари-Стан :туристи - отреп-ките на европасервитьори - от третия святТиквена красота !Добре, че Бог е направил БГ близо до Гърция.

87

Социолог

преди 6 години

Молдова и Украйна вече сбез визи и за ЕС,а македонците могат да си вземат Бг паспорт.И да дойдат няма да е за повече от един път за 3 месеца.п.п Иначе ако работят в "нощните" дейности може и да реализират добри печалби.

86

Анонимен

преди 6 години

"Не приказвайте глупости,кой ще им плати по иляда еуро в бг............?"Лошото е че българските чорбаджии винаги на чужденци в България плащат доста по-големи заплати за същата работа и при същите условия, отколкото на българин. Избиват комплекси пред чужденците по този начин.

85

Анонимен

преди 6 години

Нищо пак няма да наемат. Кой е този луд да работи тук за мизерни пари и да го ритат пияни шведи. Всичко бяха към Германия.

84

лудост

преди 6 години

Къде са синдикатите да защитят Българския работник!?пълна идиотщина е да не даваш хубави заплати на Българи а да наемаш чужденци,27 год.същите работодатели се подиграваха с персонала си им плащаше мизерни заплати а сега пищят че никой не иска да работи.

83

Един Българин

преди 6 години

Днес, какви са тия "македонци"? Да не идват от земите от където идва азбуката ни? Българската диаспора както се изразявате доста ще се обиди ако я наричате чужденци в България, а на някои места (като Босилеград) може и бой да хапнете.

82

Анонимен

преди 6 години

Кой е луд да дойде при тия мизерни заплати. Пък и може да го бият както се каза по-долу

81

Алекс

преди 6 години

Русия и руските републики съвсем скоро ще се превърнат в новия инкубатор за кадри на ЕС!Поне 20 млн очакват предложения.Очаквам първите да са в шивашкия бизнес защото в този бранш възнагражденията там са отчайващи.Вероятно скоро ще започнат да се изкупуват сгради годни за работници,така както беше в миналото,ще ги хранят,ще им плащат транспорта и ред други придобивки.Иначе образовани кадри от близкия изток няма.

80

Анонимен

преди 6 години

Е няма нищо и те ще ядат бой от пияни скандинавци.

79

123

преди 6 години

Валерко, не говори глупости, ако имаше нормални условия на труд и нормално заплащане нямаше да търсите чужденци, а щеше да има българи кандидати.

78

Гюнтер до 79

преди 6 години

Това е така брато щото румънещи разстреляха оня селянин чаушеско и жена му като ***,а вие на оня правешки цъървул паметник му дигнахте!Разбра ли ся ще тъй!

77

!!!

преди 6 години

"Назначавайте всичко, което мърда"- След тази простотия изречена от Симеонов кракът ми няма да стъпи на българското черноморие.

76

маке

преди 6 години

а не чекате ли от Румъния барманчета щот тамошните заплати са табу за бг сайтовете

75

майорски

преди 6 години

с две думи заплатите няма да ги вдигат... ами ще внасяме евтина работна ръка от чужбина ....и кой "..пичели.." ..работодателите и фирмите ...работещия човек ......да го ду.ха

74

До 83

преди 6 години

Не нечакам да ми предложат работа чакам си социоаните които са по 1.5 на месец

73

81

преди 6 години

Кой за квото е учил бе, ***!Чакал той работа да му предложат, ми намери си сам бе, яж еклери и шампанско, що се ограничаваш с хляб и пърцуца?

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73Аз мисля, че не само че догодина няма да дойдат, а и тоя сезон няма да изкарат до края. Само дето като не им платят след първия месец, може и бити работодатели да има :))

71

Анонимен

преди 6 години

Ето от бюрото по труда ми звънят за работа викат ми 700 лв чисто 6 дена по 9 часа Викам и нормален работен месец е 160 часа ти ми предлагаш работа с 70. Часа извънреден труд които явно не се плаща . задавам риторичен въпрос как от държавна служба ми предлагате незаконна работа която ще ме лъжат и крадат и мен и държавата отговор затвориха ми телвфона как да стане

70

Анонимен

преди 6 години

Това е добре вече ще ритат в лицето и други не само бантустанци!

69

Анонимен

преди 6 години

Според данни за първото тримесечие, Румъния има икономически растеж от 5,7 процента най-високият в ЕС. Румънските социалдемократи обещаха да подкрепят икономическия растеж и до 2020 година страната да стане 13-тата по сила икономика в ЕС, докато сега е на 17-то място. ВИЖДАТЕЛИ КЪДЕТО НЯМА МУТРИ КАК ДЪРЖАВАТА ПРОГРЕСИРА? А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ БАНКЯНСКАТА ТИКВА И ЩЕ ЗАДМИНТЕ ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ И ГАНАЙЦИТЕ!