42

Анонимен

преди 6 години

Зайко Байко ми разкри ,че биологичния баща на Пеевски е генерал Бриго Аспарухов

41

Анонимен

преди 6 години

А Китай колко излишък има ?

40

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли Ирена Кръстева е била секретарка на Бриго Аспарухов и покрай служебните си задължения е доставяла и други екстри на генерала ,вярно ли благодарение на тази любовна авантюра се ражда Пеевски? Нали се сещате ,че да въртиш милиарди баща ти трябва да е някой от службите ,хахахахахахахахахах.Сега да ви кажа,Бриго Аспарухов е биологичния баща на Делян Пеевски

39

Анонимен

преди 6 години

И в България има излишък за последните 20-27г.Но този актив е само за политици ,олигарси и богаташи.Пасивите са за обикновенните българи живеещи в най бедната държава в ЕС ,наречена България.

38

Анонимен

преди 6 години

Интересно ние ретро парти дали има четвъртък вечер некъде

37

Анонимен

преди 6 години

Вижте ,никак не е малко да си гукаш на уше с Мркел,Германия за 2016 има 297 милиарда евро излишък,номер едно в света.

36

Анонимен

преди 6 години

Между другото Меркел е учила в Гедерето, а там наистина боготворяха България. Може в учебника по история за 8.клас да е пишело, че К и М са българи. Във всеки случай источните германци ни имат за много работливи и способни. Не знам как са им промивали мозъка, но е така. Боко само трябва да се направи на мъж и може да получи късче хляб или една друга книга да си подпира прозореца с нея:-)

35

до 11

преди 6 години

Тръмп не е Обама, той си гледа краварника и силен ЕС Му е неудобен предстои разпад на ЕС, защото Тръмп ще срине доверието в еврото там. ИД и САЩ са едно и предстоят много изненади в ЕС. Еврото ще падне под рублата когато и Унгария и Полша се отеглят от ЕС.

34

ЕВАЛЛА БОКО ....!!

преди 6 години

ГОЛЕМ ПОЛИТИК СИ ,БРАТО.....!!!!ТАКА СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е по-смотан от тая бабичка, чака на старата немкиня да му свърши работата щото е *** и страхлив и не разбира нищо от демокрация бастуна.

32

Анонимен

преди 6 години

Шампиона на БГ.по тенис какво е замислил пак.Явно пак некаква простотия.

31

хм!

преди 6 години

Коментиращите тук са изпаднали във вакханалия и простащина. Големи претенции, а наяве едни скопци. Обидно е, че между хората съществува такава ***!

30

Анонимен

преди 6 години

Смешника,така го нарича Путин бате ви Бойко.

29

Анонимен

преди 6 години

Меркел такива ги обича много прегърбени да земята без грам достойнство и чувство за собствена идентичност. Дай им да повтарят евро и ценности. Старата баба знае, че тоя ще продаде и род и родина за 20 км магисрали.

28

Анонимен

преди 6 години

Б.Борисов в ролята на Винету.Германеца от сръбски произходГойко Митич в началото на 70те,играеше тази роля във индиански филми.Днес Бате Гойко живее и снима в Берлин и е все така отдаден на индианците както през миналия век.

27

Селянина с колелото

преди 6 години

Жалък човек, няма да се умори да се търкаля в краката на силните на деня за някое кокалче или пържолка и тоя нарича xората мат'рял, кучета, пържоли овчари и там всекакви. Цинизма на Тиквата е под всякаква критика.

26

Анонимен

преди 6 години

Да. Тясна му а БГ и иска да краде в балкански мащаб. Идеята му е да печата европаспорти на всички балканци, врътката е ясна и еврогейовете ще му пуснат фандък.

25

Свещенна простота

преди 6 години

Германският канцлер: Учили сме за българските братя Кирил и Методий!============Тиквата и Меркел трябва да научат малко история за това, че Кирил и Методий НЕ СА българи.А иначе, Оцеола и Винету сигурно са вождове на германски племена.

24

Анонимен

преди 6 години

Тоя оправи държавата,та се захвана и за балканите.Дали си мисли,че някой го взема насериозно?

23

БАБА КУНА

преди 6 години

БОКО ДАЛИ НАИСТИНА НЕ Е НАЯСНО КАК МУ СЕ ПОДИГРАВАТ ЗАД ГЪРБА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ?! ГЛЕДАХ ПО ЕДНА ХОЛАНДСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ТАКАВА ПАРОДИЯ ЗА НЕГО, ЧЕ МЕ БЕШЕ СРАМ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ПРОСТОТИЯ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ИЗБИРАМЕ МАКАР, ЧЕ ВЕЧЕ НАТРУПА ДВА НЕУСПЕШНИ И ПРЕКРАТЕНИ МАНДАТА.