85

До 97

преди 6 години

Елиас Канети е българин колкото и Обама.

84

Анонимен до 91

преди 6 години

Е браво голямо постижение си е все пак от 80 000 000 човека един нобелист добре е.Като се има предвид умствения капацитет на турците, това е голямо постижение.

83

До 93

преди 6 години

Как прапрапрабаба ми като тук е дошъл прапрапрадядо ми и 500 години се е забавлявал с прапрапрабаба ти? Нали си бил роб? Нали за това ревеш и това са те учили в училище?

82

Анонимен

преди 6 години

До До 89Елиас Канети от Русе.

81

Анонимен

преди 6 години

"Какво не ти е ясно? Че еничарите са били българи, че са се биели смело, че са били господстваща класа, и че са им слугували всякакви, включително и турци. Кое не е вярно?"Не ми е ясно защо тези "българи" 500 години не са направили нищо за другите българи:-) :-) :-) Знаеш ли приказката...Кръвта вода не става!Айде момче успокойсе...Да, ние сме je suis bulgar...успокойсе вече :-)

80

Revolution_

преди 6 години

На снимката се виждат две различни к,адъни, едната забулена другата не. Но след още няколко години исляма тотално ще е завладял турция, и всички ка,дъни ще са като тази забуляната, пингвини....

79

До 89

преди 6 години

***, ти не си успял да научиш граматическите правила на собственият си език. За каква наука и интелектуален потенциал имаш претенции?Върза ли поне тройка на матурата?

78

Анонимен до 87

преди 6 години

Кои вие бе нали ти казвам че пра пра пра баба ти го е отнесла бе.

77

Анонимен

преди 6 години

Булгара кво беше създал бе огъня ли...оооо компютъраааа...патента беше във вас...Както и патента на простотията...аре момче пиши нещо за статията! Не си в критерий за да си състезаваме пикнята!

76

До 89

преди 6 години

Я ми кажи за някой български учен нобелист. Турците имат, това, че не си чувал говори само за нивото ти.

75

юбералес

преди 6 години

До АнонименКакво не ти е ясно? Че еничарите са били българи, че са се биели смело, че са били господстваща класа, и че са им слугували всякакви, включително и турци. Кое не е вярно?

74

Анонимен до 84

преди 6 години

Що не се похвалиш с някое изобретение на турците, с някой учен с някое културно постижение, или някой известен математик ?Кажи името на турски космонавт, аз ще ти отговоря нама такъв? Голяма държава но необразовани хора това е турция.

73

Анонимен

преди 6 години

"Четем, затова знаем за великите битки на еничарите- балканските момчета, приели исляма и господствали над турците. Кой кого е ''оправял''?":-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Ти участваш ли в Парада бе...

72

Анонимен

преди 6 години

"Ако прочетеш внимателно какво съм написал ще разбереш за какво става въпрос.Ако ти си Български турчин това е вследствие на това оправяне анадаму."Е нали вие сте били робите, пък ние барбарите и изнасилвачите... Винаги съм защитавал, че Робство не е имало! Ти обърка фреканса пак...:-)

71

юбералес

преди 6 години

До АнонименЧетем, затова знаем за великите битки на еничарите- балканските момчета, приели исляма и господствали над турците. Кой кого е ''оправял''?

70

Анонимен до 79

преди 6 години

Ако прочетеш внимателно какво съм написал ще разбереш за какво става въпрос.Ако ти си Български турчин това е вследствие на това оправяне анадаму.

69

Анонимен

преди 6 години

"Свалили сме 100 американски самолета, убили сме 160 американски пилота и сме пленили 330. Велика Турция има едно свалено Су. Аферим ашколсун машала."Бедна ти е фантазията...чети малко за ингилизите...чети малко за превземането на Константинопол, чети за Сюлейман Великолепний, за Абдюлхамит:-) чети за Чанаккале...Гелиболу...чети за Къбръс ( Кипър)...просто чети повече! Чети кой е предал Левски!

68

Анонимен до 75

преди 6 години

А ти кво правиш тука бе читак що не отидеш във великата турция ? Или там е хубаво ама само в твоето въобръжение, що не поживееш малко там, ама страха от несигорноста е по голяма а читак.Иначе устите не могат да ви затворят да възхвалявате турция, ама един не си хвърля Българския паспорт.

67

юбералес

преди 6 години

До АнонименПо-голям и древен прайд от Топкапъ сарай няма.

66

Анонимен

преди 6 години

"Когато турците свалите толкова Б-52, колкото сме свалили ние българите, тогава можеш да пишеш как сте се опъвали на САЩ и колко не вие страх от тях."Такива като теб могат да свалят само някой на София прайд!