86

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ЗАТОВА СА УДОБНИ НА ЗАПАДА, ЗАЩОТО ЛЕСНО СЕ КУПУВАТ И ПРИ ТОВА ДОСТА ЕВТИНО.

85

хахах

преди 6 години

безплатни неща няма, прибеала е пачките на кайманите

84

Анонимен

преди 6 години

Е как може заради една гръцка фирма да се променя БДС?

83

Анонимен

преди 6 години

лора пастухова - джупарова иска унищожаването на вековния български продукт.въпросът е дали прави своето предложение безплатно или е получила съответната корупционна вноска

82

Анонимен

преди 6 години

Искат да кажат,че йогурта не е вписан в БДС с описани стандарти от технологии и съотношения за произвоство до опаковки,че какъв е им проблема след като киселото българско мляко е вписано с изискванията в БДС,също и българския йогурт може да му се направи прекатегоризация,йогурти найразлични по марки и цветове и с есенции от плодове засега.

81

Анонимен

преди 6 години

До ВладиславЧе гепаджийте подмениха чиновниците с калинки да не би да не е вярно? Като *** им е все едно, стига да има гепенеЧ

80

Анонимен

преди 6 години

така както се говори от години, че когато френските винопроизводители имат лоша реколта си купуват българско вино и го бутилират с френски етикети, така ще стане и с киселото мляко някой ще си го вземе като свое, а в българия ще се продава само тяхното безвкусно нещо наречено йогурт.

79

Я

преди 6 години

Уникални *** има на тази нещастна територия !

78

ами сега

преди 6 години

апропо, русняците не ядат бг кисело млеко, а турски йогурт, а кажете нещо сега!. да живее ли руссия, а? кво ше каже бащицата? не бързайте с кликчетата!

77

ПуделътНаДончоТромпя

преди 6 години

Убийците на България - искате да ги видите ли ? Пуснете си телевизора - те са костюмирани обичат да казват колко сте мързеливи и как от Брюксел искат да Ви намалят заплатите а цените - те трябва да са по - европейски от старите членки на ЕС...продажни мижитурки предават народа си за жълти стотинки ! Търговия с нелегални " бежанци " а ДАНС къде е ? Парфюмирани доносници и лакеи в скъпи дрехи надменно ни обезличават !

76

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в закваската, а това, че не се прави от прясно мляко, а накакъв бъркоч от сухо мляко и нишесте. Ако са верни твърденията на "производителите",че продуктите им са от прясно мляко, то значи, че българските крави дават по 200 литра мляко на ден. А, те са някакви *** хранени с трънки в замърсени райони с млеконадой колкото коза.

75

1453

преди 6 години

Българско кисело мляко имаше до 1992 година.Туй кисело мляко къде се продава по хранителните магазини НЕ става за нищо.За това избягвам продукти произведени в Бг.

74

sante_dog

преди 6 години

Да видим ПатрЕотите как ще реагират. Нали любят и тачат всичко Българско! Или щом хотела е пълен не е проблем да даваме и Йогурт на гостите?

73

Данина

преди 6 години

Живея в Германия и мога с чисто сърце да кажа че има мляко и мляко...! Има и "немски" айрян който изобщо не е лош, много по добър на вкус от този в България и няма да се учудя ако взимат материала от българска качествена суровина, въпреки че на опаковката пише Турски специалитет.

72

бактерия

преди 6 години

Продажни служители ей... Да се разследва за конфликт за интереси.

71

Stonewall Jackson

преди 6 години

Синедриона ликува ! Гоите се бият за трохите ... естественно че малакисите ще излязат прави - те са глезеното дете на Гейропа !

70

Анонимен

преди 6 години

Душите си продадоха на чужбина, и с мръсните им алчни души, бъдещето на тази страна. Проклети да сте до един, ще го плащате в други животи

69

аз

преди 6 години

ЕС ни убива бавно но сигурно. Ще ни пробутват ГМО ***.

68

Анонимен

преди 6 години

И това ли ще развалят????. Не им ли стигна с индустрия, земеделие, култура, образование, икономика?? Не им ли стигна че почти заличиха тази страна и я направиха една жалка територия?? Какво остана? Киселото мляко. Следващата ще бъде долината на розите. Някой *** утре ще плати където трябва, и ще стане зона за дискотеки. Обичам България, но мразя отвратителната, алчна и продажна държава

67

анти Лора

преди 6 години

Тая Лора да се уволни ВЕДНАГА. Дано министърът не позволи тези промени а да се узакони българското кисело мляко че иначе га.дните гърци ще си го присвоят.