44

Анонимен

преди 6 години

Днес кой чете скапани преводи от руските сайтове? Нашите рубладжии нямат проблеми с македонския и си четат указанията в оригинал.

43

ля ля

преди 6 години

САЩ са основните тероризатори на Земята!!всеки човек с акъл ще се съгласи!

42

Сот

преди 6 години

Китай си кротува и гледа сеир и си купува на парцели Сибир...

41

Анонимен

преди 6 години

Някой продаде за чудовищна сума оръжие на СА, която пък е страшно миролюбива и няма нищо общо с тероризма по света и с ИД! Чудно кой ли тласка света към война?

40

Анонимен

преди 6 години

Тръмп продаде пушки и джепане на арабите за милиарди и ги насъска едни срещу други. Скоро ще избухне война в резултат на което петрола ще поскъпне, Путин ще напълни хазната и двамата с Тръмп, до като уж се карат, ще подклаждат конфликта с доставки на оръжие към воюващите страни и ще зоват за мир и разум. Най-много ще страда Европа от тероризъм, бежански вълни и скъп бензин!

39

Кратун

преди 6 години

Стига сте се джвакали кой запали близкия изток. Главният виновник е глупостта алчността и злобата на мисюлманите. Всички външни само използват тези качества, за да ги насъскват едни срещу други. В основата стоят всички смъртни грехове: гордост, алчност, липса на обич към ближния.

38

Анонимен

преди 6 години

До до РеалистРусия прати зелени човечета в Украйна, Русия има интерес от поскъпване на петрола, значи явно се сещаш за Русия. Русия се въоръжава напоследък като за световна война, явно искат да я разпалят, но ние няма да им се вържем, не и тоя път!

37

Анонимен

преди 6 години

Русия от гледна точка покачване цените на горивата да ... но като цяло не вярвам да имат ресурс да скарат арабите, нека не се заблуждаваме. Едно е да искаш да си влиятелен, друго е реално да си такъв, по начин който ти се иска. По скоро кучето е заровено в двора на Тръмп а и преди дни нали ходи и ги рекетира с милиарди . Само да припомня, че след края на WW2 САЩ са участвали и разпалили над 200 от 248 военни конфликта в света. И докато Русия и Америка се карат, всъщност може би работят заедно :)

36

Кратун

преди 6 години

Всичките тези писаници са глупости! Като навържеш събитията картината е много ясна. Саудитска Арабия сключи огромен договор със САЩ за доставки на оръжие през следващите 10 години и веднага започнаха провокации към Иран. Това оръжие не го вземат за да го дъвчат. САЩ са обещали подкрепа на саудитите и ония са още по-ербап. Само дето американците в добрите стари традиции ще се изметнат, когато стане напечено или им омръзне.

35

Анонимен

преди 6 години

Тази статия... В смисъл, страшното идва, не мислете за друго? Забравете ниските заплати, забравете продажните политици и държавни институции, забравете корупцията, забравете, че ЕС ва набутва напълно осъзнато във финасово отношение? Още ми е чудно кой е сценариста зад тая цялата глупост. Не бих казал, че е чоек, държава или организация. По скоро е категория хора. Тая категория, която плаща на ДЖурналистите.

34

Анонимен

преди 6 години

Скараха се С. Арабия и ОАЕ с Катар и Иран. А сега това. Случайност?

33

Анонимен

преди 6 години

До 43По банален текст , не можаха ли да ти напишат :)) най потърпевшите от падането на цените са Русия и по-малките петролни държави.

32

до Реалист

преди 6 години

Кой има интерес от война?Само Русия има интерес от война. МИСЛЕТЕ!-----------Сериозно?????Кой подпали Бл. Изток???Кой подпали гражданската война в Ирак, Египет, Либия и Сирия???Кой създаде Ал-Кайда и ИД????Кой ги финансира, обучава и въоръжава????Кой предизвиква "цветни революции" по света и братоубийсвенни граждански войни - Украйна???Сещам се само за една държава?А, вие???

31

Анонимен

преди 6 години

СмешнИ драскачи. След велика Русия, велик Ирак , велика Либия , велика Сирия .....Сега и велик Иран ли ? ХахаххахаПо цял ден май си фантазирате военни екшъни. И как всички дрипи на света побеждават Европа и САЩ. Да ама скоро няма да стане. Преди една година след махането на санкциите към Иран. ..в столицата им развява ха американско знаме. ТолковА бяха огладНели. Имаш петрол ...Ама го купуваме ние богатите , не банда приммаатти.

30

Анонимен

преди 6 години

39, никакъв реалист не си ти. Кажи кой изнася петрола от всички страни в които е стъпила армията му. И кой продава на СА оръжие, което незнайно как се озовава после в ИД. Даже и наше оръжие имаше там, но забележи кои фирми го бяха взели от България. Свалете си тъмните очила и не бъдете коне с капаци

29

РЕАЛИСТ

преди 6 години

Кой има интерес от война?Войната ще вдигне цената на петрола. Коя държава е само една голяма бензиностанция?Само Русия има интерес от война. МИСЛЕТЕ!

28

jimmy

преди 6 години

този някой са ционистите:)

27

Циник

преди 6 години

САЩ и Саудитска Арабия разбутаха миризливите арабски кочини. Как беше - Няма вечни приятели, има вечни интереси.Особено в случая със Садам.Силно се надявам, че това 3 СВ ще са поредните глупости...имам дете...и ми се ще да се надявам, че го очаква нормален живот.

26

ПЕТКО

преди 6 години

Кви сунити,кви шиити.Големите си играят игрички и си изпробват оръжията и тактиките.Глагледали,или Игрите на Глада.Мюсулманите са едни нещастни хора обречени да се родят под булото на исляма и да умрат под дулото на исляма.Затова и се качват на лодки,с риск да се удавят в морето,щото умират от глад и войни.Живота е страшен,хората безскруполни.Това е.

25

LinKuei

преди 6 години

Не мога да се нарека компетентен, но основната разлика е в тълкуванието на религията. Сунитите приемат по-практически Корана (действия и думи на "лиричния герой") и са по-традиционни в тълкуванията, докато шиитите търсят под вола тела (т.е. тълкуват книгата по собствени критерии). Кратък разбор на разликите трудно може да се направи тук като коментар...