155

КЛИЕНТ

преди 6 години

РАГИН СЪГЛАСЕН ЛИ Е ДА ОСТАВЯМ ПО 1ООО ЛЕВ НА ДЕН В ХОТЕЛА МУ,ОБАЧЕ ВСЯКА СУТРИН ДА МУ БИЯ ПО ЕДИН ШУТ В ЛАКОМИЯ ***?

154

Анонимен

преди 6 години

Човекът-като представител на ШВЕЦИЯ-е постъпил правилно,но конкретната личност-представител на БГ- като жертва е неправилна!На нейно място трябваше да е всичката политическа па.плач от кликата "Кобурготски-Живков",която от псевдо-социализма -след 1956г -ни обработва като бежанци от капитализма и се стреми да превъзпита народа ни в "европейски ценности"-рок и банани! Не може идеала на диваците и наркоманите да е идеал на създателите на четвъртата писменост в света,на Ботев,Левски и Г.Димитров!

153

Браво!

преди 6 години

Браво на Ралф - браво на човека, че се е пробудил от Системата на илюзиите и е започнал да раздава правосъдие!!!Много ясно, че побойник ще го изкарат - така е по-удобно!!!

152

Анонимен

преди 6 години

Абе не та знам какъв реалист си, но не биваш. Няма значение кой какъв е. Такова нещо трябва да се наказва без оглед на националност, раса, пол или каквито и да е други критерии. Иначе е дискриминация ;)Обаче понеже е европеец с по - високи възможности, държавата трябва да се постарае да събере възможния максимум от глоби, такси и т.н. Богатите се учат най - лесно като им бръкнеш здраво в джоба. Толкова здраво, че да е на прага на фалит.

151

Анонимен

преди 6 години

И да плати всички разходи на държавата, включително заплатите на медици, лаборанти, полицаи, съдии, прокурори, министри и т.н. И обезщетение на жертвата. Ако няма пари да си ги изработи, като му се удържат пари за охраната и издръжката като в 5 звезден хотел.

150

Анонимен

преди 6 години

Човекът просто е по-ниско интелигентен и пиян, и след като са му паднали задръжките е направил това, което целия запад мисли за нас но го прикрива с лицемерие. На всичко отгоре виждате, че отношението на българските работодатели към нас е като към роби, които трябва безропотно да поемат всичките мъки на земята.

149

Реалист

преди 6 години

Какво ЛИЦЕМЕРИЕ! В страната на ненаказаните крадци, Бсеров невинен, полицаи, митничари, побойници всички невинни, наркодилари и крадци са депутати, избити зъби и бой с бухалки по кръстовищата, сега сме възмутени че Швед ритнал жената??

148

Анонимен

преди 6 години

Дано да му сложат максимума за да се порадва на ромски ласки достатъчно дълго

147

Тъпанар

преди 6 години

Ами Рагин, вместо да го мисли тоя и немуподните, за да запази българския туризъм, да вземе да си ги води и тях, да им пуска жена си и децата си и да остави майка си и тъща си, да ги ритат когато не са на кеф гостите му. Т.ъ.пан.ар!

146

Анонимен

преди 6 години

Да се въведат санкции, който откаже проба за алкохол - се приемам някаква стойност от поне 3 промила, която да води към определените последствия.

145

Анонимен

преди 6 години

Тоя , швед да ходи в Ярлово при роднините на Рагин!

144

Шут

преди 6 години

Не знам за Ралф, но аз плащам 5 лв. на Рагин, за да го изритам в муцуната рагинска. И да мълчи после, че може да му се разсърдя и да не повторя.

143

младен

преди 6 години

При Недко цигулката тоя!!!

142

Анонимен

преди 6 години

ЕВРОПРОСТАК

141

Анонимен

преди 6 години

до 142Много са прави хората да мислят така, самия Б.Б. си го каза най-откровенно - държавата ни е съставена от лош човешки материал. Преобладават чалгари, простаци и мутри, а интелигентните и културни хора са малцинство. Не случайно страната е във вечна криза на какво ли не.

140

бай М....л

преди 6 години

Ох на батко !!! Дано да го пратят в затвора в Пазарджик..... Розовото му сбръчкано дупе ще заприлича на цъфнала майска роза ! Нашите шведи ще го орат като за световно !

139

Анонимен

преди 6 години

Недоумявам наистина, честно ви казвам, недоумявам как една обикновена пиянска история, каквито стават по няколко хиляди на ден по всички курорти по света, може да добие такъв национален отклик, да се говори дори за война с Швеция и какви ли не глупости. Та това просто си е един пиян психар, койото е извършил престъпление, за което ще си бъде съден според закона.Какъв точно ви е проблемът да коментирате 3 дни тази случка.Това ли е най-важното в Държавата България ???

138

Анонимен

преди 6 години

А вицепремиера кога ще го вкараме в затвора? Чакаме го да избяга ли?

137

Анонимен

преди 6 години

Ужас , на ония никак не му пука, почти съм сигурна, че ще се измъкне безнаказано,...А на валери симеонов пукаше ли му?

136

Made in Japan

преди 6 години

до Ина! Ам разбирасе че ще се чуства виновна, няма човек да не знае че на сльнчака собствениците са мутри! Там за да отвориш сергия за сльнчеви очила примерно, мара бясната ще ти кажи на калкулатора че един квадратен метьр струва 5 000лв!