70

Анонимен

преди 6 години

В сверата на пожеланията сме бабо вече цели 10 години откакто уж сме в ЕС! Какво спечели народа от членството си в ЕС И НАТО? Да спечелихме милиарди членски внос извадени от мизерните ни джобове. Е питам аз защо членуваме в съюзи които ни изпразват и без това изпразнените джобове? Кой печели от цалата работа? Във всеки случай не е народа на България а една шепа бандити мутри и олигарси!

69

Фил

преди 6 години

Гледайте изказването на Меркел ,която заяви: "КОГАТО СТАНЕТЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТОГАВА В ШЕНГЕН"

68

до 84

преди 6 години

А стига с тия пари и икономика, Германия е във морален упадък. 3ападната цивилизация загива ако ще и всичите пари на света да притежава. Можеш ли да си купиш нов живот ако някой се взриви до тебе за какво са ти пари. Бъдещата валута са ножове и бомби.

67

Анонимен

преди 6 години

Германия е в голям икономически възход. В състояние са да ни помогнат да се подобри положението у нас.

66

Анонимен

преди 6 години

Само с Германия напред!

65

Кирче

преди 6 години

на Немски звучи така Boyko teuer

64

PD

преди 6 години

Колко е доволен Бойко. Това е нивото на елита народе, за това и е удобен на всички наш Боко. Ама ако си мислите, че заслужавате повече, лъжете се. Вижте си воеводите, погледнете си дружината и ще разберете. Така че, споко. Рано е още. Не се хабете, дорде не е забила камбаната.

63

Ясен

преди 6 години

Как ли звучи "скъпи Бойко" на немски?

62

Анонимен

преди 6 години

Боко тиквата ще засели тука с камилари само и само да спаiи швабите. Hе им щем нито парите нито ромите, да си ги вземат в Берлин и да се оправят там с тях Мееркел го хоум.

61

demograph

преди 6 години

Дано големите подкрепят хората в България и Западните Балкани! Не крадливите и продажни режими.Ако ЕС приеме идеята гражданите да не чакат на вратата на ЕС докато управниците им се накумят да разкарат ***, да дават европаспорти на тези които са кандидатствали официално за членство в НАТО и ЕС, ще му сваля шапка на Борисов.

60

Анонимен

преди 6 години

"Моторите на Европа"-Германия и Франция отдавна са за основен ремонт или бракуване Боко!!!Я издържат,я не година-две ако не им налеят и подменят маслото във вид на нови страни въвели еврото като основна валута!!!Ще се закрепят някоя-друга година,ама отново са на път да изпушат,защото и парите от тази далавера ще потънат незнайно къде,как и при кой!!!!

59

Анонимен

преди 6 години

Е па той име се подобрява животът-на Баце,на внук му,на тъст му,братчед му,рода му,..никой не се оплаква.

58

Анонимен

преди 6 години

До u4enНемска полиция и прочие не става с български заплати

57

А бе

преди 6 години

А,ще ни подобри живота Баба Зомби,дума да няма!Като ни прати 50-60 хиляди от нейните любимци-ще цъфнем и ще вържем!Естествено нашия Банкянски гений ще ги приеме с радост...срещу скромно възнаграждение.

56

Georgi

преди 6 години

Извод: "Много сте бедни - няма да имате евро. Много сте корумпирани - няма да има Шенген. Ставате за граничава - евала." Егати справянето с управлението на държавата...не искам да си представям какво би било НЕсправянето!

55

naco

преди 6 години

А,за "КОМПРОМИСИТЕ",какво КАЗА????

54

Гюнтер

преди 6 години

Не мога,да ви разбера политиката бе,пуснали сте коментари,и ходите и ги триете поголовно!!??..ми забранете ги бе,и си ги пишете сами!!Не стига че сте проофани и неграмотници,не стига че сте рядко продажни,и ми сеьявявате катп някъФ цензур!Че тук сто коментара няма бе,всичко сте изтрили!АЙДССИЙБЕТЕМАЙКИТЕИКОПЕЛЕТА!

53

u4en

преди 6 години

За да стане БГ като Германия богата ни трябва : 1. - немски съдий....2. - немски инженери...3. - немска полиция....4. - немски аутобани ...и разбира се - немска бира !

52

Gaskoing

преди 6 години

Чехия също не иска ЕВРО ама ние нали сме будали...

51

Анонимен

преди 6 години

Само с пожелания не става...