141

Дядо Петър

преди 6 години

Позор за европейските политици, които се прегръщат и тупат по рамото с нашия КАПО ДИ ТУТИ КАПИ!Нека се целуват, щом не ги е гнус.Нас ни е гнус само като го чуем и видим.

140

Анонимен

преди 6 години

Порасна ни работата. Посрещат българския премиер в Елисейския дворец. Това е преди всичко уважение за българския народ. Само родоотстъпниците могат да са недоволни от това събитие.

139

Анонимен

преди 6 години

Макрон, дългогодишен банкер на Ротшилд ни помага за еврото :)

138

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ТАШУНКА ВИТКО"СЛЕД Тодор Живков това е първият министър-председател, който не знае бъкел чужд език"...-----------------------------------------------------------------------------------След Стефан Стамболов това е първият министър - председател ДЪРЖАВНИК...

137

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ЕС наистина ни помага и ни желае доброто... - но Русия не позволява... - пречи и саботира...

136

ТАШУНКА ВИТКО

преди 6 години

СЛЕД Тодор Живков това е първият министър-председател, който не знае бъкел чужд език.

135

Анонимен

преди 6 години

А ПРЕЗ АВГУСТ В ПРОГРАМАТА ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ И СИМИТЛИЙСКИЯТ КМЕТ.МАКАРОН СИГУРНО ЩЕ ГО ХАРЕСА?!

134

ЩЕ, ЩЕ

преди 6 години

КАЗАЛ Е, ЧЕ АКО ИЗПЪЛНИМ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ЩЯЛ ДА ПОМАГА, АМА НА БОКО МУ ПРЕВЕЖДАТ САМО ПОСЛЕДНИТЕ 3 ДУМИ

133

ДД

преди 6 години

БОЙКО, ЗАЩО НЕ ВЗЕ АВИЯТОРА ДА ГО ЗАПОЗНАЕШ С МАКРОН И МЕРКЕЛ

132

атентат

преди 6 години

В Париж има стрелба и пострадали хора,днес изоставате с новините....

131

Анонимен

преди 6 години

"Дааааааа, когато някой няма аргументи оправдава всичко с гейство и др. подобни."Нито се аргументирам, нито се оправдавам. Само констатирам. Ти си гей. Точка.

130

Анонимен

преди 6 години

Горкият Бочко, Макрон му говори на влизане и излизане от Елисейския дворец, Оечо гледа и се прави, че разбира! Колко е срамно да не говориш поне един English intermediate, да разбереш поне с какво те посрещат и с какво те изпращат. Срам за България е този ръб, за историята ни, за тези които още живеят тук.

129

Анонимен

преди 6 години

Приемането на еврото е доброволното му отсъпване към МВФ и Централната банка на монетарната политика иупражняването на контрол над българските финанси е престъпление срещу НАРОДА ! Какво чакате дайте да го махаме тотално този .

128

ha ha ha

преди 6 години

Ха, ха, ха - от 10 години все ни помагат...за да стоим стабилно на последно място по жизнен стандарт в ЕС!А в случая - искат нещо от нас и то най-вероятно е свързано с нелегалните нашественици.

127

Зозо

преди 6 години

Дааааааа, когато някой няма аргументи оправдава всичко с гейство и др. подобни.Постовете стоят, всеки може да прецени сам.Важното е, че санирането продължава с пълна сила. Айде, че отивам да раздам надниците на бригадата от блока. Плащам по 130 лв. на ден.

126

Анонимен

преди 6 години

Даже и съветския съюз не ни принуждаваше да приемем рублата за национална валута. Европейския е е къде къде по комунистически.

125

Анонимен

преди 6 години

Зозо, фишу, Макрон,.... твърде гейско стана тук.

124

Анонимен

преди 6 години

валутата сменят ли с това кирливо евро значи сме поробени до вовеки веков!Това и комунизма не го направи каквото европейските у роди смятат да ни направят.Предателството ще е тотално .

123

до 62

преди 6 години

Аман от фитнесбаламyрници. Минавам, освен да ти се посмея, но и да ти дам бегла информация, че една мускулна клетка има нужда от много повече хранителен и кислороден ресурс от една сланинеста. Ще ти го кажа и по-просто, като за атлет - мускулните клетки натоварват сърцето в пъти повече. А то е едно и си има срок на годност.

122

Анонимен

преди 6 години

Абе той и Макрон е функционално недоразвит и емоционално и сексуално незрял, ама Зозо му се кефи. На парада тия се толерират и са на почит.