99

Това са обобщения,

преди 6 години

направени върху доклада, а също и върху коментарите на проф.Ангелов.Защо в подзаглавието не е изведен кратко и ясно един от основните изводи на икономистите:В момента доходите на българите са два пъти по-ниски от онези, които бихме могли да имаме при сегашната наша производителност на труда!И нека управляващите да ни обяснят защо е така, къде отиват половината от парите, които би трябвало да влязат в джоба ни?!

98

extremist

преди 6 години

Постигнатите успехи трябва да бъдат оценени по достойнство, - КАКВИ УСПЕХИ ??? "ПОСТИГНАХМЕ" САМО ЕДИН ....ГЕЙ ПАРАД

97

extremist

преди 6 години

Въпреки че по редица показатели България заема последното място в рамките на съюза, самият факт на членството е основание за национална гордост". - СПОРЕД КОДЕКСА НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА КОМИСИЯ "ЧОВЕКА" ЗАЩИТАВАЩ ТАКАВА ТЕЗА СЕ ОПРЕДЕЛЯ КАТО : ПСИХОПАТ ...............(ТЕСТА ЗА "ПСИХОПАТ" Е БЛАНКА С 20-ина ВЪПРОСА, И СЕ РЕШАВА ЗА НЯМА И 10мин)

96

Циник до 122

преди 6 години

Възраста не е гаранция...ни за ум ..ни за възпитание...деденце!Когато се обръщаш към човек с "мушморок"...или каквато там антика си измъкнал от нафталина - можеш да очакваш подобаващ отговор!Пи шките ще си ги мерим друг път - радвам се, че се разбираме...ти вече си на "финалната права" щади си нервите!:-)

95

extremist

преди 6 години

След 10 г. в ЕС България си остана двойкаджията на Европа - СТИГА С ТАЯ ЕВРОПА БЕ; ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ГОНИМ ДЪРЖАВИ КАТО ТОГО, ЗИМБАБВЕ, РЕПУБЛИКА ПЕЛАУ

94

До циника

преди 6 години

Аз не знам кой е д.р.и. сльото ,защото съм на 69 години така че ти на мен не ми обяснявай ,,как расте тревата" млади момко . Ти си бил в ,,ташкент",/в Пловдив явно/,мноооого след мен.Не си ниво ,няма смисъл от диалог с теб.***-да,но не и умник!!!

93

:)

преди 6 години

7 години на власт е Двойкаджията Винету, какво очаквате?

92

Сурай

преди 6 години

До ЦиникСига отивам на молитва и кат са варна та почвам киопек

91

До 114

преди 6 години

Защото си малък и не нито знаеш нито помниш страдания и мъки.Такава слободия като днешната вие малките я имате за даденост. Хленчеща и мързелива интернет младеж.Все е имало но такова чудо не е било. Една клавиатура,малко мозък и много,,умни" мисли в сайта.Но от реалният живот хал хабер си нямате. Жална България с такива неудачници с претенции. Ти лично на колко годинки си и какво си преживял невръстни ,,юнако"

90

Сурай

преди 6 години

До *** до 116Ти пак ли си тука уе

89

Циник до 116

преди 6 години

Др исльо , аз познавах лично Виденов ( беше ми рецензент на реферат) тогава беше В ГК на ДКМС ...а ти си бил на баща ти в макарите!Цялата ви е такава - текезесари, и партийни крадци - до ДНЕС!!!

88

До Циник

преди 6 години

Как ,,несмисленно" виждаш в 103 млади мушмороко.Че един от героите на ,,фалита на България" ,по Виденово време ти обяснява как е било цветущо тогава,а сега някой друг е виновен за провала на България. Много лесно е така, но България не е на 10 години които само помнищ и си преживял,явно.

87

Анонимен

преди 6 години

"" След 10 г. в ЕС България си остана двойкаджията на Европа ""......................Ако Бойко не започне да прави нещо за икономиката различно от това да намалява разходите, да взима заеми и да строи пътища ... няма да довърши този мандат и вече ще му е за последно

86

Анонимен

преди 6 години

Защо ли съвпада с управлението на партията харесвана от масата на народа и техния любим вожд! Има ли изненадани, че не сме мръднали и милиметър - надали?!

85

Az

преди 6 години

Двойкаджийка на Европа с крадци отличници

84

(-_-)

преди 6 години

Няма и как да бъде иначе, понеже свободен пазар няма! Има конкуренция и дългогодишни монополи, с които българските фирми въобще не могат да се конкурират, а и никой няма да позволи това. Иначе на приказки всички са свободни и щастливи, че ги ползват за изтривалка..

83

Анонимен

преди 6 години

Ползи има само за раздутата корумпирана администрация,а хората стават все по бедни и зависими от властта!Костов и Борисов объркаха държавата,ние не сме стерилна милиционерска Германия и никога няма да бъдем!А за капак и фашисти на власт!

82

Циник

преди 6 години

Мо де ра то ра ! Като триеш моите коментари - трий и спама - провокация на криводзурлестия с коментар 103!Или ти се вижда смислен!

81

Циник до 109

преди 6 години

И тогава...България - ще цъфне...и ще почне да вързва!Пхахаха

80

Анонимен

преди 6 години

Най-хубавото на ЕС е, че скоро ще се разпадне.