26

Пешо

преди 6 години

Ей Биби да не закачаш на Макарончо баба му ей!!!

25

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ ----БЕЗ ПАРИТЕ ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС , И БЕЗ РАБОТНИТЕ МЕСТА ЗА 2,5-МИЛ. БЪЛГАРИ......Е НУЛА ПРЕСЕЧЕНА!!!"СОЦ-ИКОНОМИКАТА" -----ФАЛИРА/умря/ ЗАЕДНО С "ЛУКАНОВОТО" ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!......... /комуниста -"3-то ПОКОЛЕНИЕ"!!!!

24

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Народът поумня... - вече различава политиците от ДЪРЖАВНИКА...

23

Анонимен

преди 6 години

Ще иска френска помощ за Белене и благословията на бабето.

22

Анонимен

преди 6 години

Вярното пуделче пак ще джсфка и коленичи за захарче.

21

Анонимен

преди 6 години

В случая Маркон и Меркел ще ползват дилдота за задните части на нашичкия. Поне това показва досегашната практика. Спря Белене когато 2 блока струваха 5 милярда. Спря Южен Поток, когато беше свръх изгоден. Ако това не е клатене, кое е? Нашия отива да го клатят, а не да клати.

20

Анонимен

преди 6 години

Отива да види шефовете и да му *** повече либералност и баболюбие в кратуната.

19

АСАН БУДАЛА

преди 6 години

Имам си една МЕЧТА.Виждам, че България фалира.Че я изкрадоха отбор на.гли ба.ндити.Ясно е, че ще мизерстваме до края на годините си.Но имам една МЕЧТА.Да пре.бият този БОРИСОВ и да ходи до края на живота си с ***.Да види какво е инвалид да си.

18

Анонимен

преди 6 години

Българите не съществуват благодарение на парите от ЕС, а благодарение на построеното преди "демокрацията". Парите о ЕС е ясно, че ще бъдат отпуснати на фирми, близки до властта срещу процент. те са подкуп за властващите в момента, който да ги накара да следват антибългарските интереси на "демократичните" страни. Как може да сте толкова неумни и да не виждате, че докато говореха за отваряне на пазари затваряха за нас своите? Толкова необразована *** отдавна не е населявала българските земи...

17

боби

преди 6 години

Макрон и Меркел да си измият добре задните части бойко им отива на гости

16

Анонимен

преди 6 години

Тоя отива да се моли да му разрешат да направи това, което остана от поточеца и аеца ;) Няма да стане неговата.

15

А,БЕ..ГЛАДиаторите..

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ ----БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРИТЕ ОТ ЕС!!!2,5-МЛН.БЪЛГАРИ РАБОТЯТ В ЕС!

14

Анонимен

преди 6 години

До Странджата! Ако това е черен хумор..прав си брат! Навсякъде гонен и навсякъде приет... Ако не е черн хумор ...ще те допълня.. И на всякъде НИ оправя. Само, че нас ни боли..'@зЪ от оправяне

13

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименВярно е Микрон беше приет от Макрон... - за да го нахока...

12

Анонимен

преди 6 години

И...кво е построил Тато ,бе....ха,ха,хаааааааааааааа....ТКЗС и АПК --УМРЕХА...Заводите му.....СЪЩО-----КОМУНИСТИТЕ ГИ ПРОДАДОХА НА БЕЗЦЕНИЦА!Не бъркай Т.Живков с Цар Борис -3......ДОРИ БНБ Е ПОСТРОЕНА ПО ВРЕМЕТО НА "черното фашистко минало"

11

Анонимен

преди 6 години

После на рожденният си ден -задължително в Турция . При брата Ердоган .И на поклонение и на рахат локум .

10

давай баце

преди 6 години

Баце ше ги опраска!

9

Един от Северозапада

преди 6 години

Ех, Баце, Баце....Толкова вреве разтрива ушите на Тато, а не можа да проумееш едно-Тато тръгна да проси на запад държавни заеми, но първо построи това -онова, онези ни даваха, защото знаеха, че можем да го гарантираме с материална база,със работа ако трябва ще го изработим...А ти сега-направо просията.Малко ромска работа, не мислиш ли? Какво може да ти дасде един ром, искащ ни заем, докато живее като скот в ***? Най много да ти предложи за нощ-две дъщеря си, за гаранция. Така и ти.

8

ф

преди 6 години

ЕС си отива с българското еворпредседателсто .Ще го направят така,че ние да сме виновни .Това си го знаем.Пък и скоро се навършват 100 г от падането на Европа след ПСВ.

7

НИЕ

преди 6 години

И какво ще допринесе за страната и ЕС?Едно супер голямо нищо!Да се отчете публично в парламента какво конкретно е свършил след като е похарчил толкова много пари!