157

Бай Х

преди 7 години

До Анонимен 238Да беееее!!!

156

Анонимен

преди 7 години

Това малко ми звучи като планът Ран-ът. Разликата е само, че това което е написано и няма исторически доказателства не се е случило. Ран-ът обаче след 1998 усилено се случва т.е унищожава се България

155

пущиняк

преди 7 години

Айде, разбирачи, чакам версии, а не само да пишете дежурните глупости и клишета като анонимен 227!

154

extremist

преди 7 години

ШВАБИНА Е НАЙ-ДОБЪР В ГУБЕНЕТО НА ВОЙНИ. И СРЕЩУ СЕБЕ СИ ДА СЕ БИЯТ ПАК ЩЕ ЗАГУБЯТ

153

Анонимен

преди 7 години

Наследниците на предателя Георги Димитров и се са готови да направят всичко за Кремъл !Не случайно спят с руското знаме под възглавницата и поднасят венци на паметника на съветската армия - живо доказателство за продажната им същност.

152

extremist

преди 7 години

Белгийският специалист по история на България Раймонд Детрез - ТОЯ Е ОТ ОСТРОВА НА ПИТЪР ПАН

151

Анонимен

преди 7 години

Дойче веле да не се занимава с историята,а да мисли за настоящето...ЕС решили ,че в резултат на цъфналите и вързали демокрация и *** ценности към всички парламенти задължително трябвало да има "Кабинети по Мъжка гинекология"

150

Nobody

преди 7 години

Смешна работа.... Да оставим настрана Тито, Димитров, македонска нация и прочие.... Искам авторът да отиде в Молдова или Беларус и да им декларира, че нациите им са измислени и изкуствено генно създадено от Коминтерна.... Интересно ми е дали само ще го изнасилят, или ще му измислят и още нещо.

149

Мишо

преди 7 години

Що не направите една ретроспекция още по-далеч във времето и не си спомните Хан Аспарух който е ограбил земите на Византия.

148

Агент Цвета Кирилова

преди 7 години

До Стига!!! И ние знаем какви сте вие МАКЕДОНЦИ!!!

147

пущиняк

преди 7 години

До Путин ДГД,Сега, вземи си размърдай малко сивото вещество и недей да слушаш какво ти казва този или онзи, ами мисли! Защо, според тебе, Путин действа така(навръх 24май покани македонския президент) и защо се изказа така по отношение на азбуката?Отговори от типа- защото ни мрази, защото иска да ни унижи, защото е пълен невежа по история, не се приемат!

146

Анонимен

преди 7 години

Масовият убиец Путин е българомразец и заслужава само презрението на българският народ.

145

ТОЧ--В ТОЧ!!!

преди 7 години

Фюрера ни върна Македония ---РУСИЯ , НИ Я ВЗЕ И Я ПОДАРИ НА ТИТО!!!/...но, комент..!!!/

144

Анонимен

преди 7 години

До байхейс 213 Русия е искала да разбие България на много части и така да я унищожи.На"македонска земя",на "добруджанска земя",на "тракийска земя"...Така успява да създаде само "македонската нация"и с помощтта на българските комунисти извършва огромно предателство към българския народ,като насилствено помакедончва и хората от пиринския край.Глаголицата е преобразувана в кирилица от учениците на светите братя,вПреслав.Климент Охридски е изпратен в българската област Македония,като просветител.

143

Путин ДГД

преди 7 години

...ТОГАВА -----ИЗОБЩО Е НЯМАЛО ТАКАВА ДЪРЖАВА "МАКЕДОНИЯ"/....има само географска местност"МАКЕДОНИЯ" /...от Одрин ---до Охридското езеро..../ ---- И ТОВА СЕ е НАРИЧАЛО БЪЛГАРИЯ!САМО , ПЪЛЕН НЕВЕЖА ПО ИСТОРИЯ ....МОЖЕ ДА ДРЪНКА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ!!!!!

142

Анонимен

преди 7 години

Сега ли се сетихте,да пуснете тази статия от Дойче Веле?Русия винаги е била срещу България.Винаги е искала нейното унищожение.

141

Стига!!!

преди 7 години

Стига с бабини прегорели!!! Ние в ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ си знаем какви сме!!!!!!!!!!!!

140

БЪЛГАРИНА:

преди 7 години

ПО-ДОБРЕ , БОГАТ И ДОСТОЕН ЧЛЕН НА ЕВРО СЪЮЗА ---ОТКОЛКОТО, БЕДЕН, ГЛАДЕН, НЕДОРАЗВИТ И ЗАТЪПЯЛ ОТ КОМУНИЗЪМ , "ЕВРАЗИЙСКИ ГЛАДиатор"!!!!!!В ЕВРОПА ---СА ИСТИНАТА , ПАРИТЕ И ЖИВОТА!!!

139

Вилислав Василев 26

преди 7 години

Русия пак ще ни освободи този път от американско иго.

138

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ----винаги е била ПРЕЦАКВАНА И УНИЖАВАНА ОТ РУСИЯ!ПОСЛЕДНИЯ ГАФ-----ЧЕ , "БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК" ...Е ОТ МАКЕДОНИЯ!!!!ТИПИЧЕН ПРИМЕР ------ЗА " унижение на българската нация"....и ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ!!Русофилите ОБАЧЕ ----веднага облизаха *** на Путин...ха,ха,хааааааааа