29

Анонимен

преди 7 години

Мигранти минават границата значи "системата" работи!Доказателство - Митничарско село !

28

Анонимен

преди 7 години

Ситуацията е win-win, задоволени са и 2-те страни, спазени са изискваниятахем да има ограда, хем да не се спират мигрантите.

27

до 25

преди 7 години

"Само животните имат оправдание да минават през границата, за хората има изградени Контролно - пропусквателни пунктове.".............така,де. според теб какви я преминават ? нали точно ж.....

26

ДО 12

преди 7 години

ти си беден,ама и ти глава носиш на раменете. като почнат тарамбуките и тук да режат глави като в лондон,ще те заинетересува.

25

Циник до 22

преди 7 години

Бягал си....а колеше ли немци? Подкупваше ли митничари?Дано разликата ти "светне"!Иначе поста ти е колосална простотия!

24

Анонимен

преди 7 години

Само животните имат оправдание да минават през границата, за хората има изградени Контролно - пропусквателни пунктове.

23

Султан

преди 7 години

Султанът построи бетонна оград + теленна ограда на Турска-Сирийската граница и струва половината на фашистите цена...при псевдопатриотите и Калинкитеееее само кражби и корупция и пак няма наказани...защо..къде е ДАНС,ПРОКУРАТУРАТА

22

Анонимен

преди 7 години

Slatnata ograda na gerb gordista na drugarja boikovi zezo i dr gerberi pavlova kade sa 50 miliona? Dobrev bsp i dr pitat 50 miliona ????? Sanirane komisioni fa mutrenski proverka rasledvane na movobogataschite 28 g milioneti ta i miliarderi ima v bg okrahte vs bedna bg e saschto?????

21

Анонимен

преди 7 години

преди време и ние сме бягали към Германия! няма страшно всеки иска добре да живее, а за граничари по добре е да ги няма защото ни карат да живеем като животни.

20

Adantur

преди 7 години

Bg askeri i nato avanturistichno progonvat afganistancite i drugite narodi ot tehnite zemi...

19

абе....

преди 7 години

......Джамбазки, защо се правите на ощипани ? Тази ограда също е една проформа , както всичко у нас.Що за ограда е телта ? Трябва да се иззида ограда , както направиха Орбан със Сърбия и Ердоган със Сирия.

18

фактите говорят

преди 7 години

Защо се правите на слепи....? Трафикантите са комбина с строителите на граничната ограда от Псевдопатриотичните обръчи на Симеонов и граничните полицаи,ядат и пият в Козия Рог и си разпределят пачките за имигрантите...цялата гранична бразда е една черна касичка на Псевдопатриотите и само се играят на котка и мишка....

17

Анонимен

преди 7 години

Оградата не е ограда, а оправдание за пилеене на пари. Границата трябва да се охранява от въоръжени граничари, които да не пропускат пиле да прехвръкне, камо ли готованец без документи. Границата се преминава само на КПП, другото е престъпление.

16

Циник до 15

преди 7 години

Динко поне ги наритваше, и им взимаше парите!А какво правят "политкоректните" граничари - организират им транспорт, и им раздават карти до сръбската граница!Всъщност Динко е единствения показал АКТИВНА гражданска позиция!

15

Гюнтер

преди 7 години

Тия съвсем за иидиоти ни мислят!

14

Анонимен

преди 7 години

Къде са Динко и динекоподобните?

13

факт

преди 7 години

Докато корупцията при полицай и митничари не се наказва като за тероризъм нищо няма да се промени тези с.вине продават държавата.

12

Циник

преди 7 години

Нищо си и няма на оградата - тарамбуките минават през КПП - то !

11

Анонимен

преди 7 години

Тази ограда наистина златна. Хем служи за източване на пари, хем служи за оправдание и прехвърляне на вина. Сега на този мазен псевдопатриот пак тя му е виновна. Ами нали сте в управлението бре джамбазко, кой е отговорен за това?

10

Анонимен

преди 7 години

Пробива е в държавата защото няма управляващи а бандити само мислят как да откраднат едни пари