21

Анонимен

преди 7 години

оф писна ми от тия и техните претенции, всяка година по пет пъти рев за пари като не им харесва знаят къде е изхода, стига са ревали за пари, уляха се с тия привилегии и още искат

20

това е

преди 7 години

До тук няма нито един коментар в подкрепа на полицаите,това е мини извадка за настроението на хората към полицията,а тя е не желаем от нашите данъци да издържаме търтей.

19

Анонимен

преди 7 години

Кой държавен служител на длъжност изискваща средни оброзование, без значение какво, получава толкова много пари? Кой друг има толкава добър социален пакет? Кой друг получава 2% на година прослужено време? На фона на цялата държавата заплатите им са много добри. Нека дойде в производството за 550 чисти пари, да не седне цял ден - да ги видим тогава. И съм ги виждал-отели му се вола. Пуска връзки пак за полицията, че било много лошо.

18

Анонимен

преди 7 години

До 16Да напуска. Кой да му даде повече пари , извънземните ли ? ТеЯ пари ги даваме ние данъкоплатците от частния сектор. Където се работи от 8ч аса на горе. Ти да си видял полицай по улиците да твори закон 8 часа на ден ? Като почнат да работят на обороти ...тогава по-високи заплати. Аз за сега не усещам полицейска власт и защита.

17

Анонимен

преди 7 години

Нагли безделници!

16

Анонимен

преди 7 години

Направо уцелиха момента!

15

Чочко

преди 7 години

Башта ми е пулицай и каза че ша напусни ако не му дават пойче пари

14

Анонимен

преди 7 години

Еничарски неволи

13

ясно

преди 7 години

Не е луд този който яде баницата а този който им е дава ......

12

Анонимен

преди 7 години

направо 100%, че по-лесно се смята. А като отидеш да подадеш жалба, че си обран, чуваш знаем кои са, но нищо не можем да направим. Един в квартала разбойник сам ми казва, че нищо не мога да му направя с жалба срещу него и отивам в полицията и той седнал и си пие кафето с комисаря. Обосновете се за какво искате повече пари и ей такива, които си пият кафето с престъпниците какво ги правим!

11

Анонимен

преди 7 години

Какви синдикати са тези точно те спират реформите и промените и защитават полицай бандити,семействата на синдикалистите са на топли места в МВР въпреки закона и по тяхна вина преди години полицаите вилняха по улиците и нарушаваха законна и те сега искат пари!?

10

Здравко

преди 7 години

Много са нагли, не виждат ли другите хора с какви заплати са ? Живеят в някакъв техен си паралелен свят и са се откъснали изцяло от реалността ! Щели да излизат на протест наглеците, лошото е, че ние не излизаме да протестираме против това ! А иначе е ясно , че Бай Х...й ще клекне пред исканията им !

9

ето как

преди 7 години

Няма проблем ще им увеличат заплатите,но 20%съкращение,минаване на 2 група пенсиониране както нормалните хора,спиране на всички права/привилегии/пре атестация ,физически изпити за годност,тестове за наркотици,на всички полицай на 6 месеца и готово няма проблем заплатите по големи.

8

защо

преди 7 години

Защо искат увеличение!?защо?в нормалния живот не работиш ли не получаваш а те все искат а не работят и ги виждаме по улиците какво правят и как изглеждат.

7

ИВО

преди 7 години

ОТИВАМ В КАТ НА РАБОТА БЕЗ ЗАПЛАТА.

6

Анонимен

преди 7 години

За пет пари работа не са свършили,но да реват за увеличения на заплатите, нямат равни. Като не им харесват условията на труд и заплащането, да напускат,ама неискат. Цял живот драпане на макарите, далаверки разни,пенсия на четиридесет, двадесет заплатки, първа категория за добро лежане. Къде го има това? А в същото време престъпността е много висока,а и няма престъпление без участието на бивш,настоящ или бъдещ милюцюнер.

5

Алекс2

преди 7 години

Работя в частна фирма от 1993г и винаги ми казват -като не ти харесва портала е отворен ! На тия наглеци накрая няма ли кой да им каже че пари се дават само срещу резултати !А техните са отчайващи на 99 процента !

4

Гошо

преди 7 години

О не не... .На патрулиращите, вършещи работа и рискувайки живота си полицай може Но на разни чиновничета , инспекторчета , срасли се с стола и бюрото в никакъв случай

3

Анонимен

преди 7 години

Защо не поискат направо 100% увеличение тези наглеци? И чия поръчка изпълняват кати много добре знаят, че бюджета отдавна е приет и пари за повишение на заплатите не са предвидени? Като не им харесва да си намерят друга работа.

2

ник

преди 7 години

Току-що подминах три патрулки спрели пред магазинче за цигари и алкохол. До спирка на автобус. 9:05 сутринта. Единият от шестимата пиеше бира. Обсъждаха на висок глас откъде и кога да минат, за да се види на камеритр, че са минали. Друг от тях се хвалеше колко изпил снощи и как накарал една да му свири. На спирката имаше деца. ???