7

Баи х.и

преди 7 години

Абе колко са 20,50,100 жертви..нека да са и 1000,5000...На фона на петрола който точат от арабският свят това са трохи...тези жертви са предварително писани в сметките като фира...Светът се е зомбирал,телевизий с фалшиви новини,откъсване на рилигията,разврат,дрога...какво очаквате??

6

Анонимен

преди 7 години

И по примера на големите държави терористите считат, че могат необявено да водят войни, където си искат и както си искат. Неорганизирано и демократично. Не е ли така в момента?

5

До 8

преди 7 години

Русия не е обявявала официално война на Грузия, Афганистан, Украйна, Сирия. Но сраженията са факт. Не е като в миналото когато войоните се ОБЯВЯВАТ и ПРЕКРАТЯВАТ. Същите са и САЩ.Покрай тях и по-малки държави (Турция, Саудитска Арабия) се научиха (а и Франция и Англия срещу Либия)

4

и тук да питам

преди 7 години

Защо САЩ и Русия водят войни без да ги обявяват(Ирак, Косово, Грузия, Украйна, Виетнам, Никарагуа, 2 пъти Афганистан, Сомалия, Сирия, Йемен, Панама)? До преди 70 години - включително и Втората Световна войните се водят така - първо ОФИЦИАЛНО обявяваш война и след това нападаш. А сега защо не е така? И това не дава ли карт бранш на терористите да нападат неофициално?

3

шматка

преди 7 години

Осуетили таратанци.Пишат си активи.За нападения с ножове и коли не трябва никаква подготовка затова и няма как да се противодейства.

2

Анонимен

преди 7 години

Добре че ще откриват първа руска военна база ва София-на ул."Първа българска армия" 92

1

Анонимен

преди 7 години

Повече от нормално даже! Какво му плащаш! Ей тези статийки колко точно напипват проблема, все едно някой е чел "1984" и на час по лъжичка ни подхвърля нещо, че шараните свършиха. Да ви се изсейа на колониалното блато.