124

нищо ново

преди 6 години

Както и да се маскира, комуниста си остава комунист. Другари, не е важна Родината, важна е нашата идея...а каква беше тя ?

123

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "натопи" - това не са първолачета, да се "топят" пред даскала. Що за изрази, употребени от журналист, когато става дума за нещо съвсем сериозно, което дори е криминализирано в българското законодателство, както и в законодателството на много европейски страни. Използването на език, подходящ за детската градина или ученици, като че ли се опитва да омаловажи случая. "Топи" се за детски щуротии и пакости - хитлеристките поздрави на висш държавен чиновник не влизат в тази категория.

122

Анонимен

преди 6 години

Нацизмът и комунизмът нямат нищо общо, колкото и да се опитват да поставят знак на равенство. Нацизмът почива на идеята за една висша нация която стои над останалите, които трябва да й слугуват или да бъдат физически унищожени. Комунизмът е идея, търсеща постигането на равенство между хората и по-справедливо общество, като за целта смята, че собствеността върху средствата за производство трябва да е обща. Избягвайки частната собственост, се надявали да избегнат експлоатацията.

121

ПРОСТО КАТО БОБ!!!

преди 6 години

"КОМУНИЗМА", "СОЦИАЛИЗМА" И "НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗМА" -----СА СИ СЪВСЕМ БРАТСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ --ЗАТОВА СЕ И ...ИЗБИВАХА ВЗАИМНО!ПРОСТО ЗАЩОТО ----ДВЕ ЕДНАКВИ РЕЛИГИИ , ДВЕ ЕДНАКВИ ИДЕОЛОГИИ, И ДВА ЕДНАКВИ СТРОЯ С "икономически монопол"----НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ПОД ЕДИН ПОКРИВ!

120

Анонимен

преди 6 години

Аааааауууууу,че гнусни мазници !!!България ще тръгне към добро,когато последната цигла на последния партиен дом ,падне върху главата на последния комунист !!

119

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 6 години

ПРОСТО ---БКП/бсп....СИ ТЪРСЯТ ПРЕЦЕДЕНТИ ...И.... "НОВИ ВРАГОВЕ НА НАРОДА"!!!!КОМУНИСТА--БЕЗ "ВРАГ" ........ НЕ Е КОМУНИСТ!!!!/..къде иначе ще си излее омразата към ближния../

118

Анонимен

преди 6 години

При правителството на Станишев герберихите спяха в Брюксел и пишеха доноси ДЕНОНОЩНО ама тогава това никой не го коментираше.......

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 127Ти, *** провинциален си се родил Очуден............Ти *** и Бойко *** значи се харесватИ.

116

Анонимен

преди 6 години

Социализма е човек,за човека.Капитализъм - всичко е пари.

115

Анонимен

преди 6 години

както е известно комунистът е задължен партийно доносник, така че не им се очудвам. Потомството е еволюирало, в генома им е включен код доносник!

114

Анонимен

преди 6 години

Искахете банани - ето банани.Здравеопазване трагично.промишленост няма.Мутри по чермоморието колкото искаш.4 милиарда ни откраднаха под носа. Ето банани..

113

Анонимен

преди 6 години

Една *** е готова на всичко за пари

112

Анонимен

преди 6 години

Нищо изненадващо !Доносничеството им е отличителен белег !!

111

Пенчо Кобадински

преди 6 години

*** знаят всичко,всичко следят,слухтят,донясят,за тях е гордост да натпът някой,ако можеха щяха да го изпратят в Белене,даже ако можеха щяха да изпратят всички в Белене.Едно време за виц срещу тях се влизаше в затвора.Много мръсни същества.И снимката не е хубава ама как пак те са тези дето топът.Навремето на много хора погубиха съдбите със тяхните топенета и доносничества.Преди доносничеха за ССР сега за ЕС.Всеки социалист трябва да може да слухти и да донася иначе не е социалист комунист

110

Часовника

преди 6 години

Нищо ново под слънцето - в нрава на БСП е да поднася и на дявола компромати от всяка къв род и характер,само и само да предизвикват недоволство ,само и само да хулят и зло радства! Е,ще го изтърпиме и това ,но на Нинова и компания им се пишат все повече черни точки - с плюене,храчене и клеоане по байГанювски не се върви напред,другариииииии!Те работят на принципа - сто пъти излъжи все един ще се хване и ще повярва !Да,ама -не!

109

Циник

преди 6 години

Нещо "членовете" се умълчаха!Пхахаха г н и д и продажни!

108

Анонимен

преди 6 години

какво ли няма да направят *** само и само да бутнат правителството и да ни заврът в ку4ия г-з демек в руската ко4ина

107

АНАРХИСТ

преди 6 години

Всички комунисти при Георги Димитров !!!

106

S

преди 6 години

Mnogo 4esti stanaha tezi 6egi4ki :-)Daj Boje vsi4ko da varvi v pravilnata posoka.

105

Анонимен

преди 6 години

ИД и Хитлер не взривят храмове, а БСП/БКП го правятсега ходят да се оплакват