105

demograph

преди 6 години

Русия разбутва Балканите и то на антибългарска основа Русофилите у нас ..ъз даваг за да им е хубаво на рашките. Държат ни на дъното, плюят ни, отродяват българи от българи, заселват ни, избутват ни от най хубавите краища, прогонват децата ни...заради едни кирливи рубли. Руснаците от край време се мъчат да ни разкарат от земите ни. От как са се пръкнали. Защото сме ги измъкнали от блатата. САЩ, Канада и Австралия, че и Индия са горди че са от англоезичния свят, а тия комплексари ни крадат всичко.

104

До 149

преди 6 години

За твое знание.Америка е финансов роб на евреите. Те нямат мумии на Рузвелт, но цялата им архитектура в доунтоун Вашингтон е базирана на илуминатски символи а и не само там. До преди създаването на федералния резерв Америка не е имала такси, *** ги виж сега и питай къде всички тези пари отиват. И на края, комунизма в Русия​ си отиде преди 30 години но тук анти руснаците само едно и също си повтарят. Русия и СССР са две различни неща. Не ги бъркайте.

103

demograph

преди 6 години

Когато и който забрави за сръбските кланета, изпада в ролята на руски *** хибридчик.България няма да мръдне и загива защото е в руската примка. Всичко у нас е в руски ръце, всичко. Заради руските фукни умираме като народ без история, без деца и без бъдеще.

102

Охранителят-София

преди 6 години

Важното според мен е за една държава ,народът да е добре и националността да се отстоява,пък пътят по който поема да се случва това е вече до кадърни политици и народ ,който има ценности към тези два аспекта! За съжаление ние българският народ сме се затворили в себе си и не реагираме,а политиците ни през всичките тези години от 1989 до днес са го ударили на чиста далавера и нехайство за население и държава.Така,че балканските народи ,дали ще изберат правилната страна или къде е тя!?!?!?!?!?!

101

Анонимен

преди 6 години

Каква цветна революция точно на реченото място като там им е центъра за цветни хибри-фибри рево-резолюции и освен хибриден център друго едва ли ще измислят що тия-що ония,ще се разнасят торби с листовки за продан в разни направления,ще си звънкат за уверения от поверените им почивни заведения и от хибридни сметки на тия-ония за сметка на тези-онези ще правят разяснения докато им се проясни та чак им се изясни.

100

Шорош

преди 6 години

Хленчещите българи са лесна плячка. Сами се предават на някой господар.Да ви е честито антишорощоидченца.

99

Анонимен

преди 6 години

Кога? Как? Пентагонът се готви за хибридна война на Балканите...Ами те тази война не са я спирали, и по специално от бомбардировките над Югославия та досега. Хибридна или топла, то си е техен специалитет.

98

Анонимен

преди 6 години

Евреите действат подло, долно и целенасочено, ще ти дойдат кто жертви да ги съжалиш, отвориш ли врата за тях , очаквай нож в гърба. Скриват истината и хранят хората с пропагада, лъжи и илюзии, за да може механизмъттда се движи, докато си постигнат целта Повечето войни са организирани от тях също и идеологии, зад които се крият - комунизъм, анархизъм, социализъм, ционизъм. И чрез,които ззаграбват ресурси и тнт..

97

До 143

преди 6 години

Че руският народ толко ли е т*п да не мое да се оправи със стотина евреи, .....А ти кой мислиш управлява цялата световна банкова система и най конкретно САЩ. Евреите водят Америка за носа от създаването на федералния резерв, което е от около 90 години. Толкова ли е т ъ памериканският народ че ги търпи? Кой мислиш управлява България?

96

Анонимен

преди 6 години

Българският герб е гербът на Ротшилд.

95

Анонимен

преди 6 години

Евреина Лазар Мойсеевич Каганович е отговорен за убийството на 20 милиона християни. В България комунистите--евреи избиха интелигентните и хубави хора, както и навсякъде, където си разпределиха териториите с евреите Чърчил и Рузвелт.

94

уф

преди 6 години

Ето още една война ,която впрочем отдавна тече,ама явно не е достатъчно за ония *** от Пентагона.На тях им трябва трупове и разрушения-като в Сирия, Либия, Украина...

93

Анонимен

преди 6 години

До 138, моят интерес е тая *** дето е на държавни постове да бъде изметена, да се заемат от родолюбиви и способни българи. Единствено така ще се даде тласък на икономиката. Вожда ти дойде с обещания за осъдени политици, за реформи в здравеопазване, образование и т.н. -нищо и едни 500 млн за нещо дето не работи, ***.мни решения във всяка една сфера още по-раздута администрация- армия послушковци неграмотни

92

Анонимен

преди 6 години

Русия бе разбита от Евреите 98% процента от комунистическото правителство в Русия са евреи има го списъкът в интернет. Путин е ключов играч в НСР. Евреите зад маската на комунисти избиха 80 милиона християни по най-зверски начин. Никъде няма отбелязване на тази трагедия.

91

Анонимен

преди 6 години

.Всъщност паметникът Левски е един масонски обелиск. Знае се от древността, че обелискът представлява половият член на бога на подземното царство Озирис. Впоследствие масоните го превръщат в свой основен символ. Другата голяма наглост е новият ни герб след 10 ноември. На него един лъв е изправен като циркаджийско животно на 2 крака на тъмночервено поле във формата на щит. Същевременно името на Ротшилд се превежда като червен щит (red shield). Гаврата е толкова голяма, че на институционално равнище признаваме, че тази еврейска фамилия ни управлява. Освен това на нашата Българската народна сам

90

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 136А твоят интерес какъв е? Към рублите или еврото? Важното е да идват редовно от Москва, нали!

89

Сигобара Сиговири

преди 6 години

7. Натрапиха ни комунизма и направиха шайка *** управляващи. Чрез тях ликвидираха цялата българска интелигенция. 8. Измислиха македонската нация и подкрепиха сърбите да тероризират на воля българите в Македония. 9. опитаха се да създават и Добруджанска, Тракийска и шопска нации. Слава богу, че Сталин пукяса. 10. Откраднаха целия държавен архив и до днес не ни го връщат. 11. Откраднаха и целия държавен резерв и националните богатства от хазната, за съхранение в Москва. Отказват да връщат.

88

Анонимен

преди 6 години

Е то отдавна е почнала войната. Който е против евро*ейският съюз или гроб е набеждаване за руски платен *** точно от платените безродни *** на гербави хранилка. За националният интерес и дума няма.

87

Сигобара Сиговири

преди 6 години

Какво ни донесе Русия. 1. "Освободи ни" и се престори, че ни дава почти цялото българско землище. 2. После в сговор със западняците ни подстрига здраво. 3. Подариха Добруджа на Румънците а Ниш и Пирот на Сърбите. 4. По време на съединението насъскаха Сърбите и им платиха да ни нападнат в гръб. 5. След първата балканска война насъскаха всички срещу нас и ни довършиха. 6. След 2 св. война, с само с техния глас не успяхме да станем съвоюваща страна. Това окончателно ни отне правото на обединение.

86

Анонимен

преди 6 години

Още 14г. украинските журналисти се докопаха до схема за финансиране на донецките сепаратисти с българско участие за не по-малко от 1 млрд. После схемата я заметоха, КТБ фалира, а шефчето вазира в Сърбия. Малко по-съсно сърбите, които бяха пред фалит (те и сега са), почнаха да мрънкат пред Москва за пари и не пуснаха Василев в Бг което с прие от много широки политкръгове у нас с голямо облекчение. Путин рече, че пари нема, ама може двайсетина Т72 и няколко МИГ29, върнати от Индия. Това е всичко.