7

Анонимен

преди 7 години

Еми така ще е като няма държава която да защитава собствените си производители. После седят и мъдрят защо няма икономика и какво да направят за да я възродят.Прекупвачите се гаврят със земеделските производители!

6

Анонимен

преди 7 години

Никой не е спрял НГ производителя да иде на пазара и сам да си продава стоката! Интересно защо не го прави? Може би транспортните разходи, сегийните такси, горите, брака, надницата, ами ако няма купувачи....

5

А за колко?

преди 7 години

Черешите се продават на 2,50-3,00 лв в момента, изкупуват ги на 0,60лв. Мисля че не е чак такава спекула, все пак търговеца има транспортни разходи, разходи по заплати, и да не забравяме че черешите са малотрайни и не се реализират на 100%, всъщност има голям брак. Така че и като се сложи печалба за търговеца и си идват нещата на място. А това че производителите продават черешите на 0.60 си е тяхна вина. Винаги могат да си направят сдружение и да си наложат минимална цена

4

Анонимен

преди 7 години

И по скъпи ще станат като турат и тол такса, данък ватенка и.т.н

3

Анонимен

преди 7 години

Какви са тези червиви череши, дето ги продават за 60 стотинки? Колежката производител ги продава на CBA за 4 лева килото.

2

Анонимен

преди 7 години

мошеници!яжте си ги и на 10 л!през лятото, да виждаме плодове и зеленчуци, но които "саге им е сезона" на цени над 1.5-2 лв е престъпление, рекет и грабеж!* домати, краставици , чушки - трябва да са лятото до 1 лв* местни българснки плодове - до 2 лвнад тези цени - не купувайте!

1

Газдов

преди 7 години

Изнудвай бедния производител, за да имаш по-голяма печалба. Щом не може да се организира геноцид !!!!