51

Анонимен

преди 6 години

До 44Баси тъпия коментар. На масата обесняваме , как било такова и онакова , как трябвало да стане като в Германия. .... А после неадекватен коментар ....чак да те съжалиМ. Като нямаш пари за глоба по закона, като седнеш в автомобила трябва да си сложиш колана , да се включиш светлините и да си провериш документите ?!? Това че си забравиЛ да си спазиш ангажимента като шофьор си твои проблем. Значи хем закони искаме хем да не ги спазваме много? ???

50

Анализатора

преди 6 години

То май ще излезе че всеки Българин е с глоба,ако няма ще му я напишат.В Еропа като неси платиш до 7 дни,идва съдия изпълнител,отново не плащаш и може до затвора да стигнеш.Интересен е факта че в България се кара по Български,но в чужбина Българите стават веднага Европейци.

49

кин до 51

преди 6 години

Съгласна! Тези, които ти дават минуси са милиционери. Друг не би дал минус. Или гробаджии- нали мвр е тяхно.

48

до 18

преди 6 години

К"вооо? Значи, спира ме ушев, викам му: Не си нося книжката ама си нося личната карта. Иии? Щял да ме арестува за 24 часа, а ? :) Нямаш представа как си мечтая за подобна ситуация :) Кинтите които ще изкарам като обещетение за тия 24 часа не мога да ги изработя и за месец :)

47

Анонимен

преди 6 години

Тази наказателна мярка ще започне да се прилага тогава, когато се постигне съвместимост между компютърните системи на КАТ и НАПНе драги ми милиционерино!Тази мярка ще започне да се прилага ЗАКОНОСЪОБРАЗНО, когато законите го позволят.Това да не ти е комунизма и да се изживяваш като отрядник (доброволец-милиционер).Изпълнителната власт, част от която е МВР ИЗПЪЛНЯВА законите, не ги създава.

46

Анонимен

преди 6 години

Защо от доста време спря да работи сайта на КАТ за проверка на фишове?

45

ник

преди 6 години

Аз предлагам да глобяват с 50 лева:-милиционерите, които се крият в храстите-милиционерите, които притичват по пътните платна, за да стопират някой платежоспособен- милиционерите, които спират и паркират където им е кеф без нужда- милиционерите, които карат в насрещното- милиционерите, които ни спират без нарушение и на места, където е опасно- НСО- когато шофирет със алармени светлини и засичат другите без нужда

44

Анонимен

преди 6 години

Моите глоби и книжки Фандъкова да ги плаща, като осигури достатъчно място за паркиране тогава ще мислим. Имам няколко фиша за неправилно паркиране, няма да ги платя никога и книжка не давам на фашистите от ГРАБ.

43

Анонимен

преди 6 години

До До 18 Самоличноста може да бъде установено не само в полицейското има си и други начини. Полицейска държава ли ставаме?

42

Анонимен

преди 6 години

От тези очаквам всички цени нагоре и най-вероятно цените на неизбежните разходи, като данъци,такси, глоби, ток, вода, храна ще преминат прага на поносимост.

41

Ей,

преди 6 години

*** си остава ***!Това от години се прилага в десетки бели държави и даже в някои от тях при определено надвишаване следва арест и спиране на МПС-то от движение,и винаги ту се е говорело браво,така трябва!Сега когато и тук ще стартира се започва с роптаене,кой какъв тарикатлък ще приложи,как си бил забравил документите или кой щял да бие...Що тия номера не ги приложите някъде в Европа,или пази Боже в САЩ та да ви гледам сеира?

40

Анонимен

преди 6 години

Масово произшествията се предизвикват от ***, младежи без книжка, дрогирани и пияници.

39

до 37

преди 6 години

Eла бе искаш ли да дойдеш, а отворко ако искаш жена да ти проституира после в Африка, а децата ти да са роби в Афганистан ела ще ти дам книжката си ама и нея няма да можеш да вземеш с две счупени ръце и разбита глава свърши ви времето дето вземахте и по 20 кинта от хората.

38

РусенецЪ

преди 6 години

Такаа, значи имате някаква нелепа глобичка - паркирали сте без да сте опасан с колан /примерно/, чакате заплата щото 50 кинта в провинцията са си доста парички. Но някак, трябва да шофирате, да идете до работа. За зла участ, ушев дебне в храсталака. Книжка! Не я нося, но си нося личната карта - отговаряте невинно. Ушев чинно ви прави фиш за 20 кинта /максимума/ и не може да ви каже и копче.

37

сержант Ханку Брат

преди 6 години

Документите моля!

36

Анонимен

преди 6 години

Нормално е България да затъва все повече в корупционното блато.Да не забравяме, че държавата се управлява от собственика на ГЕРБ и крадливата му некадърна шайка.Не разбирам само защо уж демократичният Брюксел наблюдва пасивно тази ситуация.Положението вече е нетърпимо и това го знае всеки българин.

35

Гюнтер

преди 6 години

Деббилните неграмотни амбреажи еничари на еднокнижния Оли Го Френ пълнят хазната!!!Така ли се решават проблемите бе алчни тикви зелени?!??..Закони трябват,борба с ромеите неграмотни,борба с корупцията и *** по пътищата,строго преподаване на закона за дп...Кого лъжеш бе мутро,до кога ще доиш бедни изстрадал народец..

34

Анонимен

преди 6 години

На босите и цървулите ще вземат. Ама на телефонните измамници нямало законова разпоредба, по която можело да им бъдат отнети палатите, оня ден пишеше в друг сайт.

33

Анонимен

преди 6 години

Когато ушаф ви иска нещо, което не е за даване, казвате че не го носите. Тогава шкембеливия *** прави справка и ви пише глобичка за десет кинта, и довиждане. Нищо не се дава на тази милиционерска банда непрокопсаници.

32

Анонимен

преди 6 години

Мдаа... Понеже се справиха с тия с купените книжки или въобще без книжки, затова продължават напред...