15

Анонимен

преди 6 години

Хайде българските русоблядки да отиват да лягат пред колите на НАТО за да има материал за руските пропагандни централи РТ и Спутник.

14

Анонимен

преди 6 години

ако Украйна беше в НАТО нямаше да има някакви човечета дето говорят руски и правят референдумчета. Да се радваме, че сме в НАТО, че не се знае русия коя територия ще иска да прилапа утре.А един папуняк долу пише "с какво ви е заплашила русия" - еми питай Украйна с какво я е заплашила русия. с едни зелени човечета.

13

Извънземна агресия

преди 6 години

Подобни извънземни негодници имаме снимани в коли на МВР от преди години ..оборудвани с черна тежко терористична техника вкл камери ..НА кадрите може д а видите как извънземните душат полицаи.От стационарните терористични камери се виждат зомбирани извънземни да обсебват водачи с цел нарушаване на знаците и последвали глоби.

12

возят масови убиици

преди 6 години

Виждате че черни масови убиици на жестока вражеска армада приближава след МАрс към нас следят всеки камион и войник с нарочно закупена техника. У Нас подобни засякохме в джипове мерцедес и камиони мерцедес .черния обемен терористи обсебващ кабините на камионите и целите джипове се вижда вкл има дв е очи и ***.Вижте снимани камиони от поделението Белене .Вероятно в техникат а на НАТО има вградени черни холограми подържащи извънземни

11

Petrov

преди 6 години

Старата мечта на Запада - да превърнат по древните и културни ит тях държави като България и Гърция в елементарна военна база срещу Русия, населена с обслужващ персонал най сетне се изпълни. С помощта на българските майкопродавци наричащи се "евроатлантици".

10

Анонимен

преди 6 години

С какво ви е заплашила Русия бе папуняци? Това е по заповед на краварите, НАТО не може да мисли самостоятелно.

9

Анонимен

преди 6 години

НЯКОИ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ СЕ ПИШЕ РЕКВИЕМ ЗА НАТО.

8

ОКУПАЦИОННАТА АРМИЯ

преди 6 години

ТЕЖКАТА ТЕХНИКА НА ОКУПАЦИОННАТА АРМИЯ КАТО ПРЕМИНАВА ОТ НОВО СЕЛО ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ НА ПЪТ ЗА РУМЪНИЯ, МАЧКА ЛЕКИ КОЛИ ПО ПЪТИЩАТА.

7

охох

преди 6 години

До Анонимен 8Боли нали истината много боли НАТОгеове.

6

да

преди 6 години

Руснаците си върнаха Крим с 2 000 войници срещу 20 000 Украински гарнизон въоръжен до зъби без един изстрел.

5

zaw12929

преди 6 години

днес движещата се НАТОВСКА техника в България предизвика пътно произшествие с пострадали и съсипани автомобили. Русия никого не заплашва, а сами се заплашваме с неадекватна квалификация и по пъря не може да се движим безопасно.

4

цирк

преди 6 години

Само какви имена си измислят,благороден скок-2017,после ще има бързо бягство -2018.....

3

Анонимен

преди 6 години

Сменяне на памперси ли тренират? Щото от Либия извозват всеки ден, я консултанти по квантови преходи, я генни инженери. Вече да се чуди човек от кого пазят таз колониална идилия.

2

Вилислав Василев 26

преди 6 години

Руснаците ще ни освободят от турско американското иго и ще изчистим ***!

1

факт

преди 6 години

Не Русия е заплаха а НАТО,който са готови на всичко само и само да оцелеят,затова измислят заплахи и лъжи.