29

Татко Карло

преди 7 години

Ако за всяка изречена лъжа на джуджето Путин му растеше нослето, на височина щеше да е по-късо от дължина. МОЛОДЕЦ!

28

леле

преди 7 години

За 17 години управление на този *** и увреден милиционер, Русия стана най - противната държава в света !!! Заради комплексите и непрекъснатите лъжи и интриги на този миник и нищастник !!!!!

27

U2

преди 7 години

Ама разбира се, че не се занимава, товарищ Путин. Вие изобщо не създавете международна интрига относно авторството на азбуката ни. Нееееее...... Вие сте света вода ненапита. Изпаднах в умиление към този човечец!

26

Двойникът

преди 7 години

Този на снимката е най-несполучливият от всички двойници на Путин! А истинският Путин отдавна не е между живите.Той е убит или е умрял от рак през 2007 г. Това го заявява Людмила Путина в немския вестник ,,Die Welt,,.

25

Минаващ

преди 7 години

Русия винаги се е справяла с предизвикателства и сега ще е така. Никой няма потенциал да и попречи да брани интересите си. Русия ще успее, защото руснаците обичат страната и президента си. Кучетата лаят, кервана си върви.

24

Анонимен

преди 7 години

Не бе г-н Л**у*м*п, човека го е казал ясно бори се с явлението ХАКЕРСТВО. Що за гаден навик да се изопачават думите на хората....Ама това ХАКЕРСТВОТО някакво природно явление ли е, че се борят с него? Не се ли упражнява това хакерство от живи хора? Абе всички русофили ли сте природно ментално лимитирани или пиете някакви специални хапове?

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Не бе г-н Л**у*м*п, човека го е казал ясно бори се с явлението ХАКЕРСТВО. Що за гаден навик да се изопачават думите на хората.

22

Анонимен

преди 7 години

агонията на Путин ще бъде много дълга

21

Анонимен

преди 7 години

напълно вярно, на държавно ниво вече предприеха строги мерки за защита на Сони, Дисни и Адидас (с изключение на търкиш ориджинъл)

20

Анонимен

преди 7 години

До ХaкерХубаво е, че демонстрираш постиженията на великата руска култура и православен морал.

19

Анонимен

преди 7 години

Ако носа на Путин растеше с един сантиметър на всяка изречена от него лъжа досега щеше да бъде по-голям от телевизионната кула в Останкино! Няма нормален човек на света, който да вярва на лъжите на жужето.

18

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Лъжа Нинова и Путин по това абсолютно си приличат - и двамата лъжат безобразно !

17

Путин

преди 7 години

Минах на обяснителен режим.

16

до 18, 16,15

преди 7 години

И т.н. *** или ***. Плювайте си. Колкото и бълвоч да изкарате фактите са си факти.*** кога нема какво да каже ръси псувни и обиди.Пиши до кремъл за нови опорни точки

15

Анонимен

преди 7 години

На тоя Пинокио носът му вече стана един метър. Но пък може да казва и истината, като приема хакерството за нормален военен похват.

14

г

преди 7 години

Сидеров подслушва наред в БГ. Той руски патриот ли е ?

13

Анонимен

преди 7 години

Всички се занимават с хакерство. Това се учи и във военните училища. Сигурно под друго име

12

До 10

преди 7 години

А безкнижници като теб си мислят, че и те не са под контрола на службите.

11

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Пу Македонски-"...руската държава не се занимава с хакерство..." Да бе- ...и един мармот завива шоколада със станиол....

10

първоначално

преди 7 години

путин обясняваше , че не е имало московска намеса в Крим и референдума бил спонтанен. После си призна за " вежливите" зелени човечета.Първоначално путин обясняваше че няма намеса на московски *** и хакери.Сега пък - било имало ама самодейци и той даже се бил борил с тех. На канадска след шише водка.След някой и друг месец ще си признае и че им плаща