23

Анонимен

преди 6 години

ЗАКРИВАЙ! Безделни харантутници!

22

Анонимен

преди 6 години

Колко е важен Волен за демокрацията! Онова беше само златен пръст! Сега е много, много по плодовит орган.....!

21

Анонимен

преди 6 години

4 гласа - 4 години! Единият глас е на оня от ДПС по системата 9/9 произлязла от 15/15. Имаше една подвижна психиатрия от Пловдив по същата схема с номер 13/13, но извънредните избори я спасиха от повече излагане. Ана Барекова или по точно Баракова, която по вина на Бареков пострада малко.

20

БАБА КУНА

преди 6 години

ГЛАВЧЕВ Е ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НАЙ-МАЛКО ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ Е ПОД МАФИОТСКОТО ВЛИЯНИЕ НА БОКО, КОЕТО ВПРОЧЕМ ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ!

19

Тест

преди 6 години

Цифрите показват, че има логика от вота и ако ги няма няколко от хората на Бай *** може и да стане логичното и то доста по-рано и неочаквано.

18

Анонимен

преди 6 години

На 4 гласа разстояние от края на бай бай Х.

17

5 милиона мнозинство

преди 6 години

Милион и сто хиляди са гласували за т.н. "герб", а 5 милиона не са гласували за тях. Следователно, правителството трябва да бъде излъчено от мнозинството - от тези 5 милиона българки и българи!

16

Анонимен

преди 6 години

От бившите комунисти стават най върлите демократи и антикомунисти.Павлова е най страшния пример.Дядо министър на икономиката през 60 г.,партиен секретар на завод и партизан.

15

слугинаж

преди 6 години

Има я тази практика при мафиотите когато някой лае срещу тях малко по талантливо, първо да му отправят предложение, което не може да откаже, а ако случайно откаже да го претупат колкото е нужно. При наште Биковци, Антон Тодоровци, Куллтуклиевици. Мирки Янови и други до ексцесии не се стига. Всъщност, врякането е само за да ги купят по скъпо. Култуклиева към Т. Биков: - След като изрекохте толкова критики срещу ББ как се чувстате сега? - Не по зле от Вас, мадам, не по зле...!

14

Бай Корлеоне

преди 6 години

ОСТАВКАТА 3 е много близо - време е българският народ да изгони неграмотните КАЛИНКИ и КРАДЦИ на едро от ГРОБ и ПАТРИДИОТИТЕ!!!

13

още колко дни остана

преди 6 години

Не бройте колко комунисти има в т.н. "герб"! Бройте още колко дни останаха на режима на пожарникаря!

12

избраха го

преди 6 години

Да намали работното време от 23 на 18 минути на ден

11

Анонимен

преди 6 години

Че то още когато замести Цецка, която кандидатираха за президент се видя, че човекът не е за тази работа! А какви са мотивите на Корнелия е съвсем друг въпрос.

10

Анонимен

преди 6 години

У ГЕРБ са все такива мамини хубавци ...главаци, главоци ,тиквоци ...с изключение на Ц.Ц. -неговата е пипонеста ...а и на Цвета Караянчева,която е куха отвътре !!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Тоя е *** гнустника -не че Цецка беше по добра -ми такъв им е капацитета на ГЕРБ от към кадри ...бивши комунисти ,служители на средно и под средно ниво ,които извън политиката са били дребни писарушки и шушумиги ,но сега след усърдно целувание на чехъла на Б.Х. се намърдаха на най високите постове в държавата и освен всичко друго -демонстрират и елементарната си същност от , която не могат да избягат.

8

Анонимен

преди 6 години

Главчев ако имаше малко достойнство трябваше сам да си подаде оставката, след като разбра че виси на 4 гласа

7

Анонимен

преди 6 години

Абе освен да се занимават с Главанака свършина ли за 5 лв работ а депутатите ни любими?

6

Цирк.Цирк.Цирк.

преди 6 години

Коя делавера не успяхте да разделите , те се хванахте за гушите?

5

Анонимен

преди 6 години

Искаха да лансират някой руски агент ама номера не мина

4

Анонимен

преди 6 години

Гледам вече, че внушителните мнозинства на ГЕРБ ги няма. Едва на косъм им минават безобразията. Така ще е и занапред. Хубаво ще е скоро да от починат 5-6 години и те в опозиция