16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!!!ДОСЕГА ЧЕТОХА КОНСКО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ВЪЗДУХА И ЗАМАЛКО ДА ФАЛИРАТ ФОЛКСВАГЕН А СЕГА ЗАМАРСИТЕЛ НОМЕР 1 :)

15

ХОГИШ ГРИЙДЛИ

преди 7 години

КАПИТАН ПЛАНЕТА СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА :D

14

Анонимен

преди 7 години

Ако наистина се оттеглят от това споразумение, после с какви очи ще искат от VW да си плати глобата, че замърсявали?

13

ВОДЕН СВЯТ

преди 7 години

тръмп е биЗНЕСМЕН!!!ЩОМ ИМА ГОРА ТЯ ЩЕ БЪДЕ ОТСЕЧЕНА АКО Е ПРЕЧКА!!! ЩО ГОРА ОТСЕЧЕ ЗА ДА СИ НАПРАВИ ГОЛФ ИГРИЩАТА НЕ Е ИСТИНА!!!

12

Смръцафосников

преди 7 години

Доналд е "Властелин" на една много болна икономика и той се опитва да я "поправи":1.Първо посещение в Израел-отчет за парите и свършеното, указания за бъдещето;2.Огромна оръжейна сделка със Суадитска Арабия-признаване ИД и финансирането му;3.Китай ако може по-малко да продава в US-otsviren;4.ЕС и Меркел-до кога ще храним НАТО(стига си ми подбивала икономиката с тия коли ***)5.US-замърсител с 1/4 от клефуците в света ще произвеждат "по китайски"6.Има и "империя на злото":7.Има Холивуд...!

11

Анонимен

преди 7 години

Значи нас пак ни таковаха. То квоти емисии, то зелени енергии, то излишно скъпи еко-производства, то щастливи кокошки...И за чии ги спазваме ние, след като САЩ генерират над 43% от замърсяването на световно ниво? А България едва 0.07%?

10

Историк

преди 7 години

Знаете ли какво глобално замърсяване е имало в началото на 19 век.След едно изригване на вулкан в Индонезия .......10 г е нямало лято .Това е след Наполеоновите войни . Хората го смятали за Божие наказание след революциите в края на 18 век.А чумата от 14 век която затри поти зап Европа и позволи на османите да завладеят Балканите?Имаше ли тогава Макдоналдс и Форд. Айде вече се замислете кой ви разпространява тия теории за климата .Май същите дето искат неомарксистка революция на .

9

?

преди 7 години

Динозаврите имаха ли индустрия ?

8

Анонимен

преди 7 години

Това значи, че комунистите-либерали начело на ЕС са едни измамници.

7

Анонимен

преди 7 години

Имаме си само една планета и замърсяването ще ни доведе до момента в който ще искаме ама няма да можем да направим нищо.... Природата е намерила начин да се очиства от *** като хората... зачестили урагани в пъти, земетресения, промяна на океански течения, промяна в климата от супер горещ на места до супер студено на други.... И в крайна сметка замърсяват едни а последствията са за всички... Ама Тръмп и бизнеса зад гъба му не го интересува и отрича това което се вижда по цял свят...

6

Анонимен

преди 7 години

Преди две години, по ТВ-то даваха, как се снима, радват, плачат от радост, че се подписали ТОВА НЕЩО! ОБАЧЕ, какво подписаха, защо, как и прочие ..... Общо взето Тъмна Индия!

5

Анонимен

преди 7 години

Велико такова м***мата на земята. Пука му на него нали няма да е жив тогава...

4

дд

преди 7 години

Това е царя на гафовете!

3

Анонимен

преди 7 години

Дано успее да спре грабежа, който ни подготвиха затоплистите... Но малка е надеждата. Нашите феодали ще продадат и майка си за едно потупване по рамото.

2

Анонимен

преди 7 години

Невероятно непостоянен, с тежък характер, недообразован, по малко антифеминист и расист, отличен популист и непукист.

1

д

преди 7 години

Велик, неподражаем ,уникален антикомунист мразещ лицемерието на сталинистите в НАТО и ЕС.