36

до 37

преди 7 години

Много умно ,ама не употребявам такива неща.

35

до 34 да знаете

преди 7 години

На коя поредна " доза" сте ?

34

Анонимен

преди 7 години

Само смъртната присъда дава резултати в борбата с престъпността. Естественно отрепките без морал и човешки ценности отхвърлят смъртната присъда , за това им плащат други *** .

33

Анонимен

преди 7 години

Глупачката и примитив -мултачката Татяна Дончева махна смъртното наказание и престъпниците избуяха.Тя помагаше и на Ванко 1 .Няма такъв *** като нея.

32

да знаете

преди 7 години

Скоро като падне и СЕВ Корея ще раберете кой е Доналд Тръмп мръсни комунистически сталинчета из ЕС и НАТО.

31

ф

преди 7 години

Е как ще приемат човек казал им фашистки останки . Моля ви се.Турция отдавна е по пътя на Ирак и Либия. Който се събере с Русия е така.

30

Да бе,

преди 7 години

нищо не променяло смъртното наказание...Променя и още как!Гледал съм по американска ТВ интервю със закоравял грабител,но отказал да участва в група за отвличания.На въпроса Защо? той отговори-в този щат за отвличане дават смъртна присъда!!!

29

До ЕРДОГАН

преди 7 години

Не разбрахте ли ,че няма да ви приемат в съюза.Причината е че сте мюсюлманска държава.Вижте християнските държави започват преговори и след 10 години хоп в съюза.Вие водите преговори от 40 години.

28

д

преди 7 години

Ердоган нали искаше да прави референдум за ЕС Или и той като Путин едно пее сутрин друго вечер ,а после е забравил на другия ден всичко.Жалки диктатори на смешни държави.Без тях държавите им се разпадат като в великия Ирак,Сирия,Либия.

27

До 27

преди 7 години

Щом това това ти харесва свободен си да заживееш в Турция. Наблизо е.Но съм сигурен, че би предпочел да заживееш в Германия, например.И, в семейство ни е имало смъртен случай. Повярвай ми, гадното чувство неможе да бъде изтрито дори да изтрепеш цялата фамилия на извъшителя.

26

Анонимен

преди 7 години

До САМО ПИТАМВ ТУРЦИЯ ИМА ЛИ ГЕЙ ПАРАДИ?______________________В Истанбул има ежегоден. При това е един от най-големите в Европа...Ако не вярваш, може да провериш. В нета има информация.

25

до 27 Европеец

преди 7 години

Да се случи на твой близък пък после ще те видя каква евроатлантическа песен ще запееш. А, може би ще поздравиш убиеца толерантно, така по евроатлантически, ще му поднесеш цветя у бонбони.

24

Европеец

преди 7 години

1. Смъртното наказание нищо не променя т.е. престъпността не намалява. Смъртното наказание може само да послужи за отмъщение /типично за пъвосиналните и примитивни общества/. Това, че си го разбрал те определя да като по-цивилизован. Връщането му е серьозна крачка назад. 2. Турците нямат място в Европа - това са хора с друга култура и религия и не зачитат и не разбират християството и европейският начин на живот.

23

Анонимен

преди 7 години

До САМО ПИТАМ12 Това е един от християнските ценности има и др

22

турчин

преди 7 години

До KING OF KINGSТи пак като българин и християнин с каква военна техника се разполагаш че се обаждаш.

21

Анонимен

преди 7 години

Турция не иска, не разбрахте ли? Ако стане членка ще трябва да се навежда като нас на Брюксел.

20

българин

преди 7 години

в САЩ като има смъртно наказание и като не са в ЕС да не са зле?Кой командва ЕС и останалия свят?

19

Анонимен

преди 7 години

Един ден Турция отново ще е велика и ще командва Европа.Но този ден няма да е много скоро.

18

KING OF KINGS

преди 7 години

турция трябва да бъде отстранена и от НАТО! НАТО е само за християнски държави!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Ще ги приемат, колкото ги приеха и досега. Мястото на Турция е в Азия, а в Константинопол ще бият камбани и Византия ще се възроди.