97

Един

преди 6 години

Роско, спри да се правиш на интересен, батенце. Пет години беше президент и не беше интересен, няма шанс сега да станеш. Яж си лапада и си трайкай.

96

Анонимен

преди 6 години

какво общо има една банка с националната сигурност освен ако няма замесени политици и партии , и то такива партии който са на власт , ако не бяха на власт щяха да покажатвсичко

95

Анонимен

преди 6 години

Дефакто Челхю казва да си траем и търпим мутренските далавери щот инак ще стане по-зле като излязат част от кирливите им ризи наяве. Ей това каза накратко.

94

Анонимен

преди 6 години

И защо не трябва да се пипат стенограмите??? Кой ви дава право да криете от хората? Страх ви е да не стане ясно какви сте ги вършили, как организирахте тоя безпрецедентен пладнешки грабеж? И няма съд, няма присъди и виновни. Милиарди се изпариха!!! Така криеха безобразията си по времето на Тато, днес децата им продължават традицията.

93

анонимен

преди 6 години

До Анонименкъде беше Крим до 1956 год Преди Хрушчов да им го подари на Украинците

92

Анонимен

преди 6 години

тоа кой беше и защо ни занимавате с мнението му?

91

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС ВОЕННИ ЧАСТИ И ТЕХНИКА ОТ ОКУПАЦИОННАТА АРМИЯ навлязоха в България откъм Гърция.Окупаторите ще преминат през цялата страна на път за Румъния, но за сега спрели в Ново село.

90

Анонимен

преди 6 години

КАК ДОПУСНАХА ТОЗИ НЕПРОСВЕТЕН ПОЖАРНИКАР ОТНОВО ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР? Как---Как?????

89

Анонимен

преди 6 години

Този какво общо има с президентската институция? Вече други хора решават там, този е аут.

88

Анонимен

преди 6 години

А К`ВО СТАНА С ОНЕЗИ 4 МИЛИАРДА, КОИТО ИЗНЕСОХА в чували СЪС САМОЛЕТИ В ЛИВАН И ОТТАМ КЪМ КАРИБИТЕ? Преди четири години беше скандалът и беше услужливо замазан от медиите.

87

Анонимен

преди 6 години

Как да обясниш на Вуте, че въпросът е в принципа?Той иска да чуе някоя жълтинка!

86

Анонимен

преди 6 години

ИМА НЕЩО МРЪСНО ОКОЛО ПЛЕВНЕЛИЯТА ВЪВ ВРЪЗКА С КТБ.ЗАТОВА СЕ ГЪРЧИ КАТО НАСТЪПЕН ЧЕРВЕЙ И НЕ ИСКА РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118."Как допуснаха този непросветен летец да стане президент!? Как, как, как....!???!???"Рос.ката не е летец. За непросветен си прав.

84

Анонимен

преди 6 години

Всяка медийна изява на Плевнелиев превръща десет рисофила в православни ангели. Дерзай Росене!

83

Анонимен

преди 6 години

До Хей ДРУГАРИ МЛАДИТова ли е новата опорна точка - златния резерв и 60-те години. Пропуснал си да споменеш Марин и какво правел за два коняка. Така щеше да имаш малко повече надежда да отклониш вниманието от темата.

82

Анонимен

преди 6 години

След това изявление на р.оско стенограмите задължително трябва да се разсекретят. Очевидно около фалита на КТБ има нещо вонящо, в което са замесени хора от елита или куп други неща, които е трябвало да бъдат скрити.

81

Хей ДРУГАРИ МЛАДИ

преди 6 години

Как със всичко сте наясно бе другари.Плюете!И критикувате.А къде бяхте като продадохме целият си златен резерв на руснаците през 60те. Къде е резерва от два милиарда в швейцарска банка в края на 80те.Защо не плюхте по,,назначените " милионери с куфарчетата.,,Крушката си има опашка " и банковите проблеми не започват и не завършват с КТБ.България не е държава на 10 години както я изкарвате с вашите,,тълкувания" 70 години и разкатавате фамилията на милата ни държава и все друг е виновен.Езуити!!!

80

Анонимен

преди 6 години

Добре, че Цецка не стана президент. Докато оправдаят изчезването на 16-те милиарда, колко ли банки биха изгърмели под нейното юридически вещо управление.

79

Анонимен

преди 6 години

До Сериозен въпросИ кое от тези "антируски изявления" не беше вярно? Всучки страни от ЕС са съгласни, че руската *** яоди хибридна война против съмза. Всички цивилизовани държави отхвърлят анексията на Крим. Дори и Китай не одобрява анексията и декларира, че държи "на териториалната цялост на Украйна". ООН също определи анексията "йато агресия и втененна окупация на полуострова от Русия " и и възложи отговорността за всички насилия ставащи там. Кое не е вярно русофилче?

78

Анонимен

преди 6 години

Росене, нищо хубаво не те чака отсега нататък в жалкият ти живот.