77

Кабаамджъклъ Мелиха

преди 7 години

От въвеждането на еврото нямат интерес банките , ченч бюрата и бензиностанциите !Банките и ченч бюрата лъжат както нас така и чужденци , все ни удрят по няколко стотинки в курса купува и продава ! Бензиностанциите пък лъжат чужденците които минават транзитно през БГ и нямат български лева в себе си ,а искат да платят с евро , тогава продавача на бензиностанцията калкулира валутата както на него му е изгодно !Ако въведат еврото ще се въдвори ред и никой никого няма да лъже !

76

Анонимен

преди 7 години

съвременната банкова система не вдъхва доверие,старата система на която пишеше на банкнотите ,че са защитени със злато и активите на банката беше истинската,сега са просто хартийки

75

Анонимен

преди 7 години

Комунистите непрекъснато ги влече към руската ***!За това вече 25 год. тъпчем на едно място и сме на опашката на Европа.Въведете ли еврото, Брюксел ще следи финансите по-изкъсо и няма да може другаритв да крадат . Пример: откраднатите 6 000000000 от КТБ, създадена от руската ВТБ.Къде отидоха парите, досетете се сами.

74

европа

преди 7 години

Путин каза че повечето от валутниоте резерви на Русия са в евро.Световните валути с които цял свят оперира и работи,на първо място е долара,на второ еврото.Българина обаче предпочитал да има левове,щото българския лев е стабилна валута а икономиката на България по нищо не остъпва на швейцарската или датската.

73

Анонимен

преди 7 години

До сега някак си вегетирах с мижавата пенсия от 220 лв.Със 100 евро, обаче, нямам никакъв шанс да оцелея.

72

Анонимен

преди 7 години

Ще бъде голяма грешка!

71

Анонимен

преди 7 години

Нали не бяхме дорасли за еврото, сега за какво бързат?

70

Трак

преди 7 години

Че за какво ни е еврото , да заприличаме на Естония или Словения , ама ха , ни си имаме Молдова и Армения за образец.Евро , пфууу , дайте да си печатаме рубли и да си мизерстваме гордо.Голи и боси , но горди славяни , а скоро и за България ще забравим.Ще се наречем Славяниа.

69

babi

преди 7 години

ßßДо АнонименА защо специалистите не ни обеснят какво правим в ЕС със 100 Евро пенсииили с 350- 400 Евро заплати ?

68

Анонимен

преди 7 години

Бързат, че има 23 милиарда резерв в БНБ за харчене. Друга причина няма.

67

Външен турски кенеф

преди 7 години

Какво провинциално балканско мислене на дребно...къде е Вишеградската четворка, която се среща със Скандинавските и Балтийските държави и обмислят стратегия за новия ЕС, къде сме ние...дори с Румъния не сме...

66

Бай Онзи

преди 7 години

Нека първо Чехия приеме еврото,пък ние след тях!!!

65

Ура !

преди 7 години

Бъдещето е с ***, рублата, съюз с икономическите тигри македония и сърбия...славянския съюз никой не може да го спре...:) Балкански *** , обединявайте се

64

Хамджик Димитър

преди 7 години

А при Станишев : 70 лв. пенсия и 150лв. заплата.Сикими да ядат.

63

Циник до говедата

преди 7 години

Гов еда - мързи ли ви...или не знаете що е търсачка, и как се ползва?Сдъвкано, и изплютоВалутният борд се въвежда в държави, където дотогава не е имало централна банка, или в страни, където има тотална загуба на доверие в способността на централната банка да устои на натиска на правителството за финансиране на прекомерни бюджетни дефицити, например, или пък е възникнала е остра икономическа и финансова нестабилност, характеризиращи се с висока инфлация и силна обезценка на местната валута.

62

Манафов

преди 7 години

Не искам евра, искам рубли и турски лири!

61

Анонимен

преди 7 години

Швеция например е член на ЕС от1995 г. и досега са със собствената си валута - шведската крона. И според Уикипедия е бил проведен референдум, на който е отхвърлено предложението за приемането на еврото. Глупави ли са шведите?!

60

Анонимен

преди 7 години

Никакво евро това е тоалетна хартия! Излизане от ЕС и по-близко сътрудничество със страните от Изток. В Русия и Китай е бъдещето.

59

Анонимен

преди 7 години

Като приемем еврото идват и още кредити които обаче ше набъбнат изкуствено стандарта и после" СЦЕНАРИЙ Гърцият " а... само че България не е Гърция и ще си плаща .. няма да й ни дават повече . Ще станем и официални участници в кърпежа на Испания и естествено Гърция .С други думи по 10 %БВП ще се отделя годишно за помощ на "бедните" страни закъсали в дългове

58

Джуджо плаща

преди 7 години

По принцип всяка статия за Европа е тролейбусно депо...