44

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая дъвка бре.30 години ни занимавате с тоя възродителен процес.Вместо да сте зад решетките,че промихте мозъците на мюсюлманите и им втълпихте долната ИЗМАМА,че са турци,ще ми се плюнчите с някви глупости.Ние какво да кажем за 500-те години робство?Че то в турция има милион пъти повече българи,от колкото турци в България. Ск***пани провокатори.Всичко ви се пише там горе.

43

Анонимен

преди 7 години

500 години турско "присъствие" !!! след което е трябвало веднага всички да си отидете в Турция ! 500 г какъв процес беше? На прогонените,насилвани и ограбвани българи от Одринско кога ще платите?

42

Анонимен

преди 7 години

Те така или иначе населението тук е от азиатски варвари довлекли се преди 13 века. Така че природата си знае работата и ги изчиства .

41

До 58

преди 7 години

Еми същите ресурси каквито има и срещу радикалния руски комунизъм . Тоест никакви .Тоест бъдещето на бг е хибрид между руска губерния и турски вилает.Тоест същото което са направили Руската империя и Турската империя преди 120г.Нищо ново под слънцето.

40

Анонимен

преди 7 години

Аз не вярвам нито на ДПС нито на ужпатриоти (псевдо патриоти) само лъжат мамят на къде вървим незнам .път без изход!

39

Гюнтер

преди 7 години

Няма,сенки от миналото,има една сянка дето закрива всикщчко нормално в Бг,тя е разноцветна и многословна!!!Нарича се ДЪРЖАВНА КИМУНИСТИЧЕСКА СИГУРНОСТ!Ппизната като ДС!!

38

Анонимен

преди 7 години

А след цирка заедно и двете ДС формации, ще седнат да обсъдят какво ша правят с реферндум ага Трифонов, дет' е тръгнал да им разваля рахатлъка

37

Анонимен

преди 7 години

Тоя ***-бизнесмен няма право да говори. Само събират милиони и правят политически игри на гърба на един етнос под предлог, че го защитават. Сега не са във властта и не им харесва. Всички българи имат еднакви права и законите ги защитават еднакво. Който се чувства турчин да заминава в Анадола и да не се връща повече. Тук няма място за чужди претенции.

36

Момчил Цветков УМБАЛ

преди 7 години

България не е имала по- способни люде от патриотите ! Най - великия военен министър е Кр. Каракачанов ! Безценен е Сидеров дал мило и драго за Българския народ ! Изключителен е В. Симеонов ! Не съм анонимен казвам се Момчил Цветков и работя в УМБАЛ Плевен ! Живея в същия град ! Завършил съм ПУ Пайсий Хелендарски !

35

Анонимен

преди 7 години

Това е една от темите които ме дразни! Нали Станишев се целуна с Местан.Някаква партия от миналото направила грешка, наранените пък отговорили с бомбени атентати а пък аз живея в 21 век а тогава бях само дете и нито съм причина за първото, нито съм пострадал от второто. Какво ме занимават още и какво искат от от Движението за "Права и Свободи" и от "Патриоти"! Ай сиктир и на едните и на другите! Стига с тия глупости на търкалета! Крадци и мошеници сте всички!

34

Анонимен

преди 7 години

и к'во му беше лошото на възродителният процес бе..пита агент чичо Чарли от Ми5,6,7!!!

33

Обективен

преди 7 години

За мен Карадайъ е прав т. н. ( патриоти ) НЕ СТРУВАТ ЕДНА ЛУЛА ТЮТЮН както се казва ! Те са ДОНОСНИЦИ , СЛАГАЧИ и са МНОГО АЛЧНИ !! България не е била и в момента НЕ Е ПРАВОВА ДЪРЖАВА !

32

Анонимен

преди 7 години

общо взето едни ДС агенти правят цирк с други ДС егенти, защо ли ? ами просто е, за да си втвърдят мекия електорат :)след цирка ще седната заедно да пинат и хапнат за да си припомнят доброто старо време.

31

ЛЪВСКИЙ

преди 7 години

Карадайъ отново критикува участието на националисти във власттаАми то си е подсъдно да има турци в българският парламент като цяло. Не може убийците на българския народ да бъдат в управлението. Тия дето убиха жени и деца в Буново, сега са по партиите на ДПС и ДОСТ.

30

Яжте

преди 7 години

сланина и марш в аналода ! ! !

29

СС

преди 7 години

Кога ще има арестувани и осъдени политици от ДПС, БСП, ГЕРБ, РБ, питам аз? Те са лицето на корупцията и продължават да са в парламента! Защо?

28

:))

преди 7 години

ОП-българи /условно/ и ДПС -турци /условно/ се карат, а ромите печелят! :)) България печели /прирастна роми/или губи/българи и турци/?

27

гадове мръсни турски

преди 7 години

Смешното е как ДПС са още във властта и имат наглостта да искат да изкарат от там други, които не са турци. ПФУ

26

Анонимен

преди 7 години

Нахални и нагли турци Нямате думата ,нямате място в парламента Вън от пределите на България.

25

Циник

преди 7 години

Конституцията казва:"Член 11 ... (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт!"Убийците на майки, и деца от гара Буново - днес са политици!Не една - 2 са тотално незаконните партии у нас! Лъжат гаргите - при над 300 партии тръгнали да защитават неща - залегнали в програмите на над 90% от тях!