41

Анонимен

преди 6 години

Бомбите в Хирошима и Нагасаки трябваше да бъдат хвърлени над Москва и Ленинград.Много злини щяха да бъдат спестени на човечеството...

40

Анонимен

преди 6 години

Асад е законен президент, колкото беше законен и Тодор Живков.

39

Анонимен

преди 6 години

Путин нареди атаката над болници в Сирия, пълни с майки и дечица. Така, изобщо не е учудващо че е обгазил тези сирийци.

38

Анонимен

преди 6 години

Колко са 88 избити с отровен газ ...?За другаря Путин това е нищо, освен статистика.Той изби 400 деца в училището в Беслан, а вие пишете за някакви си 88 човека, които дори не са руснаци.

37

Анонимен

преди 6 години

Народа на Русия плаща за убийствата на Путин.

36

Анонимен

преди 6 години

Путин изби стотици украинци, не му пука за няколко изтровени майки с деца в Сирия.

35

Позор. Браво !

преди 6 години

Сталин нареди избиването на над 40 000 поляци в Катинската гира.Путин е достоен заместник.

34

Анонимен

преди 6 години

Никой не твърди, че Асад е използвал химическо оръжие!Путин го използва, а не Асад.Нали това казва и Путин.

33

Позор

преди 6 години

Понеже Путин изгуби всякаква политическа сила и подкрепа, и започна да избива хората в Сирия с отровни газове.Никой не му вярва след нападенията над Грузия и Украйна, Чечня.

32

Анонимен

преди 6 години

Асад ще свърши като Саддам а Путин ще свърши като Кадафи!

31

Кой е бил

преди 6 години

На парче от химически снаряд е имало емблема на "Росвооружение", таке е ясно чия е химическата атака.Това не е фирма от Нова Зеландия или Япония, а държавна руска, снабдяваща руската армия с оръжия и боеприпасьi

30

Въпрос

преди 6 години

Кой е тоя Сорос, дето подлудява русофилите така бясно ;)Сигурно е готин тип ...?И не трови хората с бойни отровни вещества, убеден съм, защото това си е стара руска традиция - масовите убийства.

29

Анонимен

преди 6 години

Сирия е важна за Путин за да спре доставките на евтин газ от Катар, през Сирия, до Европа.Тогава Русия вече не може да бъде единствен доставмчик за ЕС и ще трябва да намали цените.Русия сега е бедна, а тогава направо ще колабира.Затова Путин е готов на всякакви убийства, но да запази вярното си собака Асад.

28

Анонимен

преди 6 години

Г-н Путин най-добре знае кой използва химически отрови.Самият той. Никой друг.Затова говори с такава убеденост.

27

Анонимен

преди 6 години

Путин е убеден, че Асад не е ползвал отровен газ, защото самият Путин го е ползвал ;)Затова е напълно убеден кой е изтровил хората в Сирия !

26

Продължението

преди 6 години

И болници пълни с деца разруши Путин в Сирия, също както изби децата в Беслан, помните ли?Изтрови сирийците, както изтрови всички в онзи руски театър, завзет от терористи... и това ли забравихте?Руските лидери никога не са ценели човешкия живот... помните ли Сибирските лагери на Сталин, избил милиони руснаци, украинци, финландци, поляци ?

25

Така сие ...

преди 6 години

Асад не е използвал хим оръжие.Путин го направи, снарядите с отровния газ са произведени, доставени и изстреляни от руските части в Сирия.Точно това признава и Путин.

24

Анонимен

преди 6 години

Путин е психопат, патологичен лъжец и масов убиец. Може и путинските соколи да са хвърлили газовите бомби.

23

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ми, наплашен е Путин. Нормално е. Все пак Западът не веднъж е доказвал, че се ръководи от хладнокръвни убийци, които криейки се зад фалшивите евроатлантически "ценности" и фасадната си демокрация вършат чудовищни неща.Всеки, който не играе по свирката на юдомасонските им болни амбиции за Нов световен ред бива очистван.Те застреляха най-обаятелния президент на САЩ за всички времена - Кенеди, та няма да пушнат Путин при удобен случай ...Затова руските служби го пазят толкова. И правилно правят.

22

?

преди 6 години

До Леле лелеТоя от снимката, дребния бе много противен на вид бе****************************************************Макрон май е толкова висок колкото и Путин... Е и това ли е проблем?