13

Анонимен

преди 7 години

:) каквито искат визи да въведат евро-зелките с кокошия си мозък . Най-кадърните им хора ще продължават да бягат към щатите .А на червените комунистчета тук им пожелавам зелените паспорти , затворените граници и задължителните крясъци "слава на КПСС БКП" по 7 пъти на ден нагъ*ени на изток (към москва) :)

12

факт

преди 7 години

Като се има предвид че САЩ са държава терорист и агресор не само визи но и жестока изолация трябва.

11

Циник до 12

преди 7 години

Право думаш приятелю....ама в Брюксел са такива като този вдлъбнатия под теб - гейове, алкохолици, и сметкаджии...Какво очакваш от евродепутатите Бареков, Стани-шеф, и др.Курумбашев?

10

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали трябва да има визи, но ми се струва редно ЕК да отиде на съд заради политическо въртогъзие и повече от явното прилагане на двоен стандарт. След като всяка една страна членка, може да бъде съдена и глобявана за проява на фриволност по някаква обща тема, същият аршин би трябвало да се прилага и към Комисията. Както и ако бъде осъдена, да намери начин да изплати глобата чрез бюджета си и най-вече от заплатите на взелите решението.

9

Берлин

преди 7 години

Така си е добре. Нека идват американците, защото те наливат тука кинти. А Бай *** в Америка ходи само да краде.

8

Циник до 7

преди 7 години

Прясна новина от сп.Фокус - полицията в Укамарк (Бранденбург) е арестувала 17 годишна сирийска тарамбука (непридружен непълнолетен "бежанец") че искал , като този в Манчестър - да вземе 20-30 неверници с него!Писал по уотс-апа на майка си, че го е планувал!За такива - пари бол!

7

СФАЩ

преди 7 години

НЕПРЕМЕНО,ОБЕЗАТЕЛНО,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва да има ограда за американци.

5

:)

преди 7 години

Естествено, че трябва! Те искат визи на граждани на ЕС и трябва да им се наложи реципрочна мярка. Е, всички знаем, че това няма да се случи, но би било СПРАВЕДЛИВО.

4

х

преди 7 години

Реципрочност-това е отговорът на въпроса,зададен в заглавието!А какво е реципрочност-който не знае да види в гугъла.Това е.

3

Циник до 3

преди 7 години

Много си прав - Мурксулска Германия отдери само миналата година 94 милиарда - за алаходупни тарамбуки, от Азия, и Африка!И "берлинския тираджия" Анис Амри е папкал от данъците на немците, които после изпомачка!

2

Циник

преди 7 години

Цитат: "Канада реши да премахне визите за българи и румънци покрай обещанието на властите в София и Букурещ да подкрепят търговското споразумение СЕТА."Един вид - подаяние за "послушковци"Наистина унизителна история...

1

Бау

преди 7 години

Ами само така е честно. Американците и без това се мислят за богоизбрани. Време е да разберат, че не са чак толкова специални.