19

гого

преди 7 години

До Anonimen 12Кое точно не разбра тъ-па-та ти главица? ЦСКА няма много активи - при 8 млн.лв напрактика се купуват активите за 1,6 млн. и останалото е за плащане/купуване на пасивите с дисконт (отстъпка, ако не знаеш какво е) около 70%. Така че и активите, и пасивите на старото дружество са на ГГ. Ай със здраве на злобарчетата, че и тях догодина не се знае какво ги чака ;)

18

реалист

преди 7 години

Ако ги беше дал през 2015г сега ЦСКА щеше да го има и нямаше нужда хората да припознават Литекс

17

vdch

преди 7 години

До Anonimen - 12Я провери какво стана с Рейнджърс, Форентина, Парма и др. и тогава пиши дали трябва да наследи и пасивите. А че с 8-те милиона може да се покрият претенциите на кредиторите е друг въпрос, но това вече е в компетенциите на Баба ти Дора.

16

Анонимен

преди 7 години

Без емблема не пускат в Европа.

15

до №2

преди 7 години

От търговия със ЗАХАР!

14

Анонимен

преди 7 години

То пък една емблема... червена петолъчка...комунделска история!

13

Събличай

преди 7 години

Селяни собственика и феновете си защитиха клуба а дали на вас ви харесва няма никакво значение освен за вас.Селяни един фалирал клуб ва истърсва от 4 години насам и имате от десет мача 8 загуби от които 6 поредни.Селяни да европа е важна но не е самоцел,за там трябва да имаш отбор иначе какъв е смисъла ???ЦСКА нямало да играе,то щот ФК донос много ще играе два мача и чао

12

Го4о

преди 7 години

Всяка една от четирите букви е ФАЛШИВА! Осем милиона за ФАЛШИВА ЕМБЛЕМА!?!?!?!?.... Честито!

11

Див Петел

преди 7 години

По - интересно е какво става ако не плати, защото микренския джуджак е известен с тарикатлъците си. Втория в класирането кой е ? Почти съм сигурен че тия 8 млн. няма да ги плати микренеца.

10

Anonimen

преди 7 години

Смях в залата:) Литекс окончателно купи ЦСКА. Няма старо няма ново дружество. ЦСКА е един и той е фалирал. Няма как дружество с чужд лиценз без да наследява пасивите на клуба да е ЦСКА. Това го има само в мафиотска БГ никъде по света. Не може да наследяваш само пасивите на нещо и да твърдиш, че то е автентично.

9

гого

преди 7 години

До Анонимен 5Така е - като "откупиш" пасивите, напрактика вземаш старото дружество, което ще е без дългове в края на краищата...До тук добре! Дано няма отново 'разбирачи' да стопират процесите...

8

Анонимен

преди 7 години

Браво Гриша, само ЦСКА!

7

СПРАВЕДЛИВОСТ ?

преди 7 години

ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ, КОЙТО Е ПЛАТИЛ МИЛИОНИ ЗА СТАРОТО СИ ДРУЖЕСТВО! ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ, КОЙТО Е УЧАСТВАЛ НА ТЪРГ ЗА ПАСИВИ И АКТИВИ! ЛЕВСКИ И ТИТИ ПАПАЗОВ КОГА ЩЕ ПЛАТЯТ МИЛИОНИТЕ, КОИТО ДЪЛЖАТ НА ДЪРЖАВАТА?

6

бай Х.

преди 7 години

Догодина пак ще е интересно. Ще се разиграва на търг емблемата на един клуб от Подуене.

5

Анонимен

преди 7 години

Дали някой пък няма правата и на герба на Р. България? Щото нищо не е за чудене.

4

1221

преди 7 години

ЦИРКА Е ПЪЛЕН

3

Анонимен

преди 7 години

Емблемата не се купува, но щом е на търг трябва да бъде спечелена и хубавото, че истинският ЦСКА я спечели! Въпреки това ще се намерят хора, които няма да им харесва това, които ще кажат и какво от това, че са спечелили емблемата и т.н. Но всъщност освен нея са купени и активите на фалиралото дружество, което означава че Г. Ганчев ще плати дължимите суми само, че те са равни на 1/3 от това, което дължи фалиралото дружество и с купуването на активите ЦСКА София вече не е нов създаден клуб.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя още ли не е на топло.Сега от срам трябва да обясни от къде е взел толкова мниго пари?

1

Анонимен

преди 7 години

Ега ти престижното да купиш емблемата. Пълна дивотия.Ембмлеми не се купуват - емблеми се защитават, ако си чист.