16

Анонимен

преди 6 години

Единствената но фатална грешка на българите беше, че не се размножиха достатъчно, а останаха с по едно или две деца. Това ще им изяде главата, но вече е непоправимо късно! И те така.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа бе да.То пари за лекарите няма, ти искаш да назначиш боксьори за охрана....

14

England / Essex

преди 6 години

До КикоЛондон и Манчестър не са Ингланд .

13

Парламента

преди 6 години

Дулово е предимно населено с български турци а къде е ДПС нали с това се занимава Партията , за пореден път се доказва че никой няма нужда от ДПС и много други ненужни Партии , жалко за бедните избиратели излъгани за пореден път

12

До енгланда баровеца

преди 6 години

Ами...недей да ни мислиш :) Стой си в есекса,НЕ влизай в НАШИТЕ сайтове...и да не забравиш да станеш в 5.00,че чиниите не чакат!После почисти и в W.C. ,баровец!И като се върнеш за 10 дена,разказвай с въодушевление "колко си добре там".

11

Кико

преди 6 години

До England / EssexМоже би сте искал да напишете "England / Essex / United Islamic Caliphate of (not that) Great Britain?

10

England / Essex

преди 6 години

До АнонименГледам българските новини за да видя има ли надежда в тази скотска територия , но УВИ , няма !!! От ден *** ден по - зле става , само 6 милиона сте ,а престъпленията за един ден са колкото за 80 милионна Германия за 3 месеца ! Ти му мисли , патреоте !

9

Анонимен

преди 6 години

Геноцид.

8

Анонимен

преди 6 години

В бойколандия, тупаницата е най-малкото което може да му се случи !

7

Гошо...Тъпото

преди 6 години

До England / EssexЩе я...закрием,ама първо ще я прочистим от...клоаката,та който остане да живее като...хората.

6

Анонимен

преди 6 години

Тупаници трябва да има за хората които са ти дали диплома Василия Пейчева, затова, че употребяваш това подобие на дума!

5

хм!

преди 6 години

Явно умрелият не е бил Исус Христос, та да възкръсне, а фелдшерът не е бил самият Господ Бог за да му вдъхне нов живот. Роднината, обаче, не е разбрал това и не се е съобразил. Сигурно е бил убеден, че са завели мъртвеца на ремонт в сервиз.

4

Анонимен

преди 6 години

Има решение но трябват малко пари. Назначават се за охрана добри баксьори над 90 килограма, и пазят лекарите. Опитваш се да биеш лекар, получаваш един аперкът и едни дясно кроше. Гарантирам, че като се разбере, че в Бързата помощ къртат зъби и не прощават, ще идват тихи като малки котенца. И не струва много!

3

Анонимен

преди 6 години

England, "о неразумни юроде, що се чиниш да се назовеш българин"???? Нима ти не си прозулезнал от тук? И какво търсиш още в българските новни, ако нямаш и бегла надежда, че ще настъпи време да се върнеш при майката родина? Или само се опитваш да се убедиш колко ти е добре там? Ако я няма обичта, радостта към България ти не би бил в този сайт, така че... Ми вземи си снизходителното отношение и се опитай да се утешиш за пореден път, на нас в родината ни е добре, макар и зле.

2

Анонимен

преди 6 години

Хак му е да мре гадината за прегршения на себеподобните!

1

England / Essex

преди 6 години

Закривайте я тая клоака БГ-то , какво чакате още ?